35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry
Zosia, a w kolejnym cyklu planujecie stymulację, czy dalej idziecie na żywioł?
Mega to wiem, że będzie stymulować, a Aasiula? Coś robisz?
Arwena, to chyba głupio wypstrykiwać się z ostatnich jajek biorąc clo.
No i Niuta mi się śniła, muszę z nią pogadać.kkisia, macduska, Sabina, kapturnica, Niuta, Mega, malgos741, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, Elfik, gretka, stara.krycha, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
Zocha fajna jesteś i masz poweraudanego wyjazdu
Mega, Asiulaco mam mówić, wspieram tule
U na w domu tragedia. Babcia chora, goraczkuje. A dziadek nie umie żyć, jakiej nie ma pod ręką. Chyba wydrepta dziadek ścieŻkę do jej pokojumoremi, kapturnica, Zofia8, Mega, Aasiula, kkisia, malgos741, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, Elfik, gretka, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Witam
Zocha fajna jesteś i masz poweraudanego wyjazdu
Mega, Asiulaco mam mówić, wspieram tule
U na w domu tragedia. Babcia chora, goraczkuje. A dziadek nie umie żyć, jakiej nie ma pod ręką. Chyba wydrepta dziadek ścieŻkę do jej pokoju
Sabina - mój dziadek nic nie zjadł jak mu babcia nie kazała!
Dialog:
- Anielka jeść?
-Jjic!
- Anielka pić?
-Pij!
moremi, Mega, Sabina, Aasiula, kkisia, malgos741, Krakonka, Zofia8, ComeToMeBaby, Reni, Elfik lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Bry
Morek jak tam ?
Kiedy bedzie zdjecie ?spodnie ciązowe zakładam, bo w normalnych się nie mieszcze, ale brzuch jeszcze mały
Sabina, macduska, Aasiula, kkisia, efcia, Elfik, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:
No i Niuta mi się śniła, muszę z nią pogadać.
No jak już Ci się śnić zaczynam to koniecznie musimy pogadac
Zaproszenie zaakcaptowane.
W razie potrzeby piszmoremi, Sabina, macduska, Aasiula, kkisia, malgos741, Zofia8, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
SolarPolar wrote:Krakonka już całe 3 godziny spisz, nie za długo? Ja sama ze sobą muszę dyskusje prowadzić?
Jeeee!!! Mogłam zmierzyć temperaturę!
Dzisiaj też będę chodziła po urzędach na nogach
Dzień dobry
Aasiula, Sabina, kkisia, Zofia8, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
moremi wrote:Bry
No i Niuta mi się śniła, muszę z nią pogadać.Sabina, kkisia, malgos741, moremi, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry dzień
kawa zrobiona... miałam dziś wcześniej do roboty iść a tu sms że klienka nie przyjdzie bo jej mechanik nie skończył auta, urna już drugi raz się odwołuje a ja specjalnie dla niej wcześniej miałam otworzyć salon... wkur..w na maxa... a z dobrych wiadomości Mandra do mnie napisała Staś śliczny i pozdrowienia śle ...
kapturnica, Aasiula, Sabina, macduska, kkisia, moremi, BISCA, efcia, megan8, gretka, paszczakin, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:Krakonka znaczy się spałaś?
Spałam! Tak gdzieś od pół do czwartek do 6.40, a potem do 8!!!
Od dzisiaj wezmę sobie witaminę C, podobno pomaga na stresSabina, macduska, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Bry
No i Niuta mi się śniła, muszę z nią pogadać.
Na razie stymulacji nie bedzie. Musze zrobic wszystkie badania :przeciwciala roznych rzeczy,mutacje genow i takie tam. Tak naprawde, to nie powinnam teraz ryzykowac,bo cos jest nie tak z moimi jajkami i nie jest to kwestia wieku. Moj M nie da mi kolejnej szansy. Musze jak najszybciej znalezc przyczyne. Jutro znowu ide do gp z probka moczu. Powiedziala, ze nie musze przychodzic na kontrole. Ale ja pojde. Lepiej sie upewnic, w koncu co to jest 3 dni antybiotyku (6 tabletek).
Od razu zapytam, czy wyslala list do Kliniki. Dowiem sie, jak sie nazywa klinika i zadzwonie do nich bezposrednio.Poprosze jutro o skierowanie na zbadanie Dheas i dhea.
Plan jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 08:41
moremi, Sabina, Magda*, kkisia, Krakonka, ComeToMeBaby, Elfik, Magdala lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Aasiula wrote:Czekam na @ i kolejne badania ,wszystko zalezy od wynikow :)Tylko tym razem w Invicta
Aasiula, Zofia8, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Niezdarne raczej
Aasiula, Zofia8, ComeToMeBaby, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!