35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej, ale u Zosi jest ok przecież. Zachodzi. Nawet pamiętam, jak mówiła, że bez korowodów. Trzeba zaczekać na wyniki tych badań.
Wkurza mnie to czekanie:/ Człowiek ciągle czeka w tym staraniu się. Nienawidzę czekaćZofia8, Elfik lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
No a, a propos wyluzowania i odpuszczania, odpuszczam właśnie do lipca. Drogie Bravo, czy uda się w takim razie zajść, bez seksowania?...
Bo w moim przypadku lepiej byłoby nieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 09:24
moremi, Aasiula, Sabina, gretka, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:No a, a propos wyluzowania i odpuszczania, odpuszczam właśnie do lipca. Drogie Bravo, czy uda się w takim razie zajść, bez seksowania?...
Bo w moim przypadku lepiej byłoby nie
W dziejach ziemi był tylko jeden taki przypadek.moremi, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, Zofia8, Sabina, kapturnica, Elfik, gretka, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Ej, ale u Zosi jest ok przecież. Zachodzi. Nawet pamiętam, jak mówiła, że bez korowodów. Trzeba zaczekać na wyniki tych badań.
Wkurza mnie to czekanie:/ Człowiek ciągle czeka w tym staraniu się. Nienawidzę czekaćkapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:No, nadrobilam.
Wspieram potrzebujące.
To teraz śniadanie, kawka i skalpelos. Dziś może pobiegamy z m, bo ma mi pokazać trasę zanim wyjedzieno zobaczymy. Drogie panie, jaka ja będę fit heh
i jak moj m powiedzial ,ty ale jaki ty masz teraz tylek
u mnie od rozpoczecia cwiczen spadlo
9 cm w pasie
8 cm brzuch
2 cm biodra
1 cm udo
1 cm biceps
waga 4 kg mniej
macduska, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, malgos741, Sabina, Simba, Krakonka, kapturnica, SolarPolar, efcia, Dziobak, megan8, gretka lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Muszę się pomierzyc
Ja ciagle słyszę, że tyłek mam zajebisty... Hmmm, no jeśli on to tak widzi to niech tak będzie, ale popracowalabym nad nim. I nad biodrami.ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:w sierpniu
Nieeeee, no jasne, że nie. Ty już w cionży będzieszkkisia, Reni, Sabina, Simba, kapturnica, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bisca, o której masz wyniki bety?
o 13H. À le, jestem kwiatem lotosu bla bla bla. Wiem, ze jestem w ciazy i jak na razie nie moge otrzasnac sie z euforii i trzezwo spojrzec na sytuacje. Na razie niczego sie nie boje. Jetem w ciazy. Rodze 20 stycznia. Wszystko bedzie git. Jak mnie adrenalina pusci to zaczne moze trzesc gaciami o i czekac na rozne etapy. Na razie z rozkosza delektuje sie poczatkiem wyczekanej, wywalczonej ciazy.moremi, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, macduska, Zofia8, Reni, Sabina, Simba, malgos741, Krakonka, kapturnica, SolarPolar, efcia, Dziobak, Elfik, gretka, stara.krycha, Magdala, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
A tak z innej strony ,wiecie ze jak pocwicze i sie zmecze to nawet porazka ciazowa jest latwiejsza do przelkniecia jak dla mnie
Łeb mi sie oczyszcza po takim treningu i to jest chyba najfajniejsze
ComeToMeBaby, Sabina, Simba, malgos741, kapturnica, SolarPolar, efcia, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:o 13H. À le, jestem kwiatem lotosu bla bla bla. Wiem, ze jestem w ciazy i jak na razie nie moge otrzasnac sie z euforii i trzezwo spojrzec na sytuacje. Na razie niczego sie nie boje. Jetem w ciazy. Rodze 20 stycznia. Wszystko bedzie git. Jak mnie adrenalina pusci to zaczne moze trzesc gaciami o i czekac na rozne etapy. Na razie z rozkosza delektuje sie poczatkiem wyczekanej, wywalczonej ciazy.
BISCA, malgos741, efcia, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:o 13H. À le, jestem kwiatem lotosu bla bla bla. Wiem, ze jestem w ciazy i jak na razie nie moge otrzasnac sie z euforii i trzezwo spojrzec na sytuacje. Na razie niczego sie nie boje. Jetem w ciazy. Rodze 20 stycznia. Wszystko bedzie git. Jak mnie adrenalina pusci to zaczne moze trzesc gaciami o i czekac na rozne etapy. Na razie z rozkosza delektuje sie poczatkiem wyczekanej, wywalczonej ciazy.
rozkoszuj się i delektuj
niedługo będzie Cię głód dopadał i jużbym szykowała zdrowe przekąski
Ciekawe jakie bbędziesz miała upodobania kulinarne
Mnie odrzuciło od ciemnego chleba, ale już do niego wracam. Chyba Paszcza też na początku jadła białe pieczywo?Aasiula, macduska, Sabina, kapturnica, Elfik, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zofia8 wrote:Jak najmniej chce Go w to wciagac. Niech sie skupi na najwazniejszym
Zobaczymy...macduska, Aasiula, kapturnica, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:A tak z innej strony ,wiecie ze jak pocwicze i sie zmecze to nawet porazka ciazowa jest latwiejsza do przelkniecia jak dla mnie
Łeb mi sie oczyszcza po takim treningu i to jest chyba najfajniejsze
Krakonka, Aasiula, kapturnica, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:A moze jednak warto sprawdzić? My musieliśmy oboje się "podrasować", więc to nie jest takie oczywiste.
Właśnie wyczytałam, ze na podrasowanie jajek ubichinoL tzn. Koenzym Q się bierze.moremi, Zofia8, kapturnica, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zazdroszcze tych centymentrow. Ja bylam ostatnio (nie w ciazy ale po poronieniu) tak opuchnieta, ze nosilam o rozmiar wieksze spodnie. Juz jest troche lepiej. Myslalam nawet, ze to bylo zwiazane z odstawieniem Clexane. Dr powiedziala, ze moze byc zwiazane z infekcja. hu nols...
Elfik lubi tę wiadomość
Zofia8