35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:eeej noo
z tą Matką to tak na poważnie??
przecież nie raz się kłócą,a nawet żrą jedna z drugą i co odchodzić
A ja jej się nie dziwię. To rzucanie pisiorami i moherami zrobiło się juz mocno niesmaczne.dorbie, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Zosia, czy to znaczy, ze jak Ty zamiesciłaś miesiac temu linka to juz nic napisać nie mozna? No nie przesadzaj.
Przeciez nie twierdzę, ze odkryłam Amerykę.
Nie czytalam wtedy bo mnie akurat to nie interesowało.
Wacia, prosze. Nie dosc, ze zartowalam, to jeszcze wydzwiek mial byc inny.
macduska, Elfik lubią tę wiadomość
Zofia8
-
i nie każdy zna biegle angielski ..albo wcalemacduska wrote:Zosia, czy to znaczy, ze jak Ty zamiesciłaś miesiac temu linka to juz nic napisać nie mozna? No nie przesadzaj.
Przeciez nie twierdzę, ze odkryłam Amerykę.
Nie czytalam wtedy bo mnie akurat to nie interesowało.macduska, kapturnica, Arwena, kkisia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja mam wrażenie, że zaszła w ciążę i już jej nie jesteśmy potrzebne.
A dziewczyny wciąż jej przytykały moherem. NieprzyjemnieComeToMeBaby, ola_35, efcia, Elfik, ania.g lubią tę wiadomość
-
przecież Matka się określiła, że Bronek nie..a za Pisiorami nie jest
macduska wrote:A ja jej się nie dziwię. To rzucanie pisiorami i moherami zrobiło się juz mocno niesmaczne.dorbie, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A ja jej się nie dziwię. To rzucanie pisiorami i moherami zrobiło się juz mocno niesmaczne.
Ja tylko nie rozumiem dlaczego wg niektorych byla moherowcem, jesli Ona sklaniala sie ku lewej stronie...
dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Reni wrote:i nie każdy zna biegle angielski ..albo wcale
Jak sie nie zna, to sie mowi. A ja z przyjemnoscia przetlumacze
Zawsze mozna napisac tez na priv
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 10:26
ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyReni wrote:przecież Matka się określiła, że Bronek nie..a za Pisiorami nie jest
Tu nie chodzi o czyjes sympatie lub antypatie polityczne tylko o zwyczajna tolrerancję.
Jakos sobie nie przypominam, zeby ktos nabijał się ze zwolenników Bronka.ComeToMeBaby, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
przecież w pewnym momencie sama sobie żarty z moheru robiła
że musi przyczesać, odświeżyć i takie tam
no nie dajmy się zwariować
jakby tak brać wszystko na poważnie
to jakiś rok temu powinnam odpalić EwkęT, po drodze potrącić Polara za karmienie przy drodze, będąc w Kraku Bozi wsadzić palec w oko (chyba też mnie kiedyś wkurzyła) itd
Pusur chyba też mnie wkurzał
dorbie wrote:A dziewczyny wciąż jej przytykały moherem. NieprzyjemnieZofia8, moremi, kapturnica, Dziobak, Arwena, kkisia, Elfik, stara.krycha, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
bo tu nie ma takich
poprostu nie ma na kogo głosować
Zenek nie wystartował przecieżmacduska wrote:Tu nie chodzi o czyjes sympatie lub antypatie polityczne tylko o zwyczajna tolrerancję.
Jakos sobie nie przypominam, zeby ktos nabijał się ze zwolenników Bronka.Zofia8, moremi, kapturnica, Simba, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:przecież w pewnym momencie sama sobie żarty z moheru robiła
że musi przyczesać, odświeżyć i takie tam
no nie dajmy się zwariować
jakby tak brać wszystko na poważnie
to jakiś rok temu powinnam odpalić EwkęT, po drodze potrącić Polara za karmienie przy drodze, będąc w Kraku Bozi wsadzić palec w oko (chyba też mnie kiedyś wkurzyła) itd
Pusur chyba też mnie wkurzał
Tym bardziej, ze Matka lubila te dyskusje, czesto je wrecz inicjowala.
Mysle, ze zateskni i wroci.
Matko4, ler ar ju?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 10:30
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Bry!
Piekna pogoda, twixy po drugim sniadaniu spia. Ide cwiczyc.
Aasiula piekne wyniki - tez takie bede miec!
A powiedz mi czy ty tylko skalpelem sie chlastasz czy czyms jeszcze. Probowalam turbo ale dla mnie nadal za ciezkie. Pocieszam sie tym ze codziennie pcham ten 30 kg twixowy wozek na 5 kilometrowe spacery do lasu.ComeToMeBaby, Simba, Dziobak, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Tu nie chodzi o czyjes sympatie lub antypatie polityczne tylko o zwyczajna tolrerancję.
Jakos sobie nie przypominam, zeby ktos nabijał się ze zwolenników Bronka.kapturnica, Simba, Sabina, Aasiula, kkisia, Bozia3, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ale wiesz, że nadmierny wysiłek fizyczny nie sprzyja zajściu w ciążę?
reset
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 10:35
ComeToMeBaby, efcia, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
A ja tam uwazam ,ze jak ktos chce znalezc jakis pretekst to go znajdzie i kij mu w oko !
Jakby tak każda z nas sie fochała i zabierala łopatki z piaskownicy o takie bzdety dawno by ten watek upadl.
Jak jej napisano wypierdalaj to jej tak nie obraziło jak polityka ??Jaja se kurwa robicie ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 10:46
Simba, Aasiula, gretka, stara.krycha, Bozia3, paszczakin, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja tam uwazam ,ze jak ktos chce znalesc jakis pretekst to go znajdzie i kij mu w oko !
Jakby tak każda z nas sie fochała i zabierala łopatki z piaskownicy o takie bzdety dawno by ten watek upadl.
Jak jej napisano wypierdalaj to jej tak nie obraziło jak polityka ??Jaja se kurwa robicie ??
Co wy myślicie, że to naprawdę o politykę poszło? Piszę wam, że kumulacja od dłuższego czasu była. Nie wiem czy sobie przypominacie, ale to nawet za mojej kadencji już pisała, że chyba zniknie, chodziło wtedy chyba też o jakość dyskusji na forum. Taka sytuacja. -
ja se robie
mam owulację
kapturnica wrote:Jak jej napisano wypierdalaj to jej tak nie obraziło jak polityka ??Jaja se kurwa robicie ??moremi, Aasiula, Arwena, kkisia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość