X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    i ja sie witam kawka :-)
    Ja też piję, przedtreningową :-D

efcia, Aasiula lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I gdzie jest Slash?
    Ona chyba naprawdę rodzi O.o

macduska, efcia, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, Zofia8, Arwena, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa zauwaz jedna rzecz ile dziewczyn tyle temperamentow tu na wątku.I to jest wlasnie urok.Nie dziamdzzianie , cukierkowanie czy slodzenie sobie ...Sa rozne tematy , rozne opinie i ropzne zdania na nie.Jedne sie zgadzaja inne nie.Przeszlysmy tu nie jedna burze i jakos slonce zawsze wychodzi ;)
    I sory ale jak komus cos nie pasuje to jego broszka.
    Zastanawia mnie po prostu nagle takie rozkminianie i dzielenie włosa na czesci.Bo jak chciala to odeszla -miala do tego prawa.Trudno.Moze przetrawi i wroci , moze nie .
    Ale no kurde kobitki nie przesadzajmy ,ze zacznie sie kazda zastanawiac nad kazdym slowem jakie tu napisze bo znow ktos cos odczyta zle i mu sie jakosc nie spodoba ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 10:52

moremi, Sabina, Aasiula, Arwena, kkisia, Elfik, Bozia3, Magdala, paszczakin lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja se robie ;-) mam owulację
    Takie sa wskazane jak najbardziej !

Reni, Aasiula, Arwena, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    I gdzie jest Slash?
    Ona chyba naprawdę rodzi O.o
    Sie dziwisz? Sama jej powiedzialas chyba ze dzis ma rodzic.To pewnie po nocnym szorowaniu dywanu na czworakach pojechala mala wypychac ;)

moremi, efcia, ComeToMeBaby, Aasiula, Zofia8, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, nudzisz się z koniowatą? To może posprzątaj mieszkanie ;-)
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10152876490616586&id=170942931585&_rdr

ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sie dziwisz? Sama jej powiedzialas chyba ze dzis ma rodzic.To pewnie po nocnym szorowaniu dywanu na czworakach pojechala mala wypychac ;)
    Chyba jest bardzo podatna na sugestie ;-)

kapturnica lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak se mysle.Zaczęłam sie tu udzielac tak seryjnie w lipcu. Wczesniej cały wątek przeczytalam , do dzis oprocz pochwaly pani nie dała mi sloneczka za taka gorliwosc !!! Wredna :(
    I ze ja zderzona na rozne tematy z roznymi dziewczynami (ostre wymiany zdan) dawno powinnam miec swoja piaskownice na rogu jakiegos odludnego placu zabaw.A łopatki tylko silikonowe coby sobie i komu nie zrobic krzywdy :) Moze by pasowało czasem podejsc do pewnych spraw z wieksza elastycznoscia :)

Reni, Sabina, Simba, Dziobak, Aasiula, Zofia8, Arwena, kkisia, Elfik, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Chyba jest bardzo podatna na sugestie ;-)
    Na jej miejscu po terminie tez bym sie łapała wszystkiego XD

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie my tu pitu pituy a kometa mialam Cie zapytac o ten przepis na makaron ze smietana i szpinakiem. Masz jakis wyprobowany ??

Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę w kurs po urzędach zbijać adrenalinę :)
    Życie się układa - okazuje się, ze przez kolejną godzinę i tak nie mam autobusu ze wsi, więc chcąc nie chcąc muszę spacer wykonać :)
    A na koniec planuję jeszcze się przejśc do sklepu z zabawkami - też daleko :)

moremi, Sabina, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Idę w kurs po urzędach zbijać adrenalinę :)
    Życie się układa - okazuje się, ze przez kolejną godzinę i tak nie mam autobusu ze wsi, więc chcąc nie chcąc muszę spacer wykonać :)
    A na koniec planuję jeszcze się przejśc do sklepu z zabawkami - też daleko :)
    Ty uważaj, bo możesz dzisiaj całą noc przespać. I kto wtedy popierze, ugotuje, posprząta?

Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, Krakonka, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Argument "bo moi rodzice tam mieszkają i chce, żeby im było dobrze" mnie nie przekonuje, bo odwracając, rodzice dzieci, które wyemigrowały mieliby glosować tam, gdzie mieszkają dzieci? Na pewno też chcą dla nich dobrze :)
    Argument "bo może moje dzieci będą tam studiowały/mieszkały" również bo skoro mój syn chce studiować w USA i może tam mieszkać to co, mam mieć wpływ na ichniejszą politykę?
    Mialam sie nie odnosic, ale moje to byly argumenty...
    To o rodzicach jest tak bzdetne i nieprzemyslane, ze żaaaaaal.
    A o studiach syna w USA? Urodzil sie tam i mieszkal, ze porownujesz to do mojej sytuacji?
    Mieszkalam w Pl prawie 40 lat, studiowalam, pracowalam prawie 20, placilam podatki, urodzilam dziecko, ciagle place tam ubezpieczenie i kredyt na moje mieszkanie. Byc moze bede tam tez mieszkac na starosc. Byc moze moje dzieci beda tam studiowac, bo to jest takze ich kraj. I na losy mojego kraju chcialabym miec jakis wplyw.
    W ty wyjezdzasz ze studiami w usa i glosowaniem tam... Chyba, ze jestescie obywatelami amerykanskimi i cos przeoczylam...

gretka, stara.krycha, Magdala lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No!
    Ide na spacer, musze zahaczyc o sklep bo dzis na lunch carpaccio z burakow na rukoli, do tego kozi ser, pinki grillowane i balsamico :)
    Obiad ugotowany wczoraj na dwa dni - cukinia faszerowana i zapiekana z parmezanem.

Juz macie nerw?
    TO DO GAROW!

Reni, moremi, efcia, Dziobak, ComeToMeBaby, Aasiula, Zofia8, dorbie, kkisia, ola_35, Bozia3, Magdala, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No czy to nie jest sekta? O.o
    http://mataja.pl/2015/05/mlekoteka/
    Nie wiem, moze jednak wznowic laktacje? Jak myslicie?

Reni, moremi, Aasiula, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    a to to świadczy o genialności?

no to i ja mam genialne dziecko!
    uffff...
    a myślałam, że geniusz to coś więcej niż wykazywanie normalnych odruchów życiowych
    głupia ja
    :)
    a moja potrafi wymienić planety w kolejności ich położenia od Słońca!
    naprawdę :)
    Moj ma dopiero 9 miesiecy!! Ale corka w wieku 1, 7 znala calego murzynka Bambo. Zachodze w glowe, czemu nie calego Pana Tadeusza? Zmarniwany potencjal!

Elfik lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, to chyba koniec. N'a wkladce znalazlam krwisty zlepek. Wydaje mi sie ze widzialam pecherzyk i mala czarna kropke. Jestem zdruzgotana

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dziewczyny, to chyba koniec. N'a wkladce znalazlam krwisty zlepek. Wydaje mi sie ze widzialam pecherzyk i mala czarna kropke. Jestem zdruzgotana
    No poczekaj. Przeciez to moze byc krew od zagniezdzania, noooo
    Nawet pod suwakiem masz to napisane

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 11:17

moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, Elfik, Krakonka, stara.krycha lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A wlasnie my tu pitu pituy a kometa mialam Cie zapytac o ten przepis na makaron ze smietana i szpinakiem. Masz jakis wyprobowany ??

Ja mam jeśli chcesz, bardzo prosty i wszystkim smakuje. Filet z kurczaka w kostke i cebulę zesmażasz, potem dadajesz szpinak jak lubisz liście jak nie to siekany (daję ok 0,5kg bardzo lubimy dlatego daje dużo) i dalej musisz poddusisz żeby nie był surowy, potem dodajesz ugotowany wcześniej makaron tagiatelle i zalewasz smietaną słodką UHT , najszybciej zredukuje się 30%, chodź ja wolę 18% jest mniej tłusta . Na końcu przyprawiasz solą i dużą ilością świeżo zmiażdżonego czosnku. Jak kto lubi można tez dodac trochę sera typu gorgonzola, ma wtedy ostrzejszy smak. Moje dziecko chodź niejadek to danie uwielbia.

moremi, efcia, ComeToMeBaby, kapturnica, Zofia8, kkisia, gretka lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Ja mam jeśli chcesz, bardzo prosty i wszystkim smakuje. Filet z kurczaka w kostke i cebulę zesmażasz, potem dadajesz szpinak jak lubisz liście jak nie to siekany (daję ok 0,5kg bardzo lubimy dlatego daje dużo) i dalej musisz poddusisz żeby nie był surowy, potem dodajesz ugotowany wcześniej makaron tagiatelle i zalewasz smietaną słodką UHT , najszybciej zredukuje się 30%, chodź ja wolę 18% jest mniej tłusta . Na końcu przyprawiasz solą i dużą ilością świeżo zmiażdżonego czosnku. Jak kto lubi można tez dodac trochę sera typu gorgonzola, ma wtedy ostrzejszy smak. Moje dziecko chodź niejadek to danie uwielbia.
    Chodz, chodz, duzo chodz, bo taka liczbe kalorii trzeba jakos spalic.
    Choc nie wiadomo czy sie uda ;)

(Profesor Mniodek)

moremi, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 9278 9279 9280 9281 9282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ