X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca staraj sie nie nakrecac i nie denerwowac. Paszczakos tez mial krwawe akcje.

moremi, efcia, Sabina, Aasiula, kkisia, Elfik, stara.krycha, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A wlasnie my tu pitu pituy a kometa mialam Cie zapytac o ten przepis na makaron ze smietana i szpinakiem. Masz jakis wyprobowany ??
    Na czuja sobie robię. Makaron gotuję al dente, bo tak lubię i jest zdrowo. Ale to na końcu bo szybko się gotuje.
    Szpinaku używałam do tej pory mrożonego z paczki, drobno siekanego.ty masz świeży, to musiałby być posiekany. Doprawiasz do smaku, sól, pieprz, zioła jak lubisz, no o smietana i masło do smaku. A łososia grilluję i Ukladam na talerzu makaron na to szpinak i na to łososia i cytrynkę. Mniam, polecam.

ola_35 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dziewczyny, to chyba koniec. N'a wkladce znalazlam krwisty zlepek. Wydaje mi sie ze widzialam pecherzyk i mala czarna kropke. Jestem zdruzgotana
    Jak spojrzysz u mnie, to miałam kilka dni z takimi zlepkami. A pecherzyka byś nie widziała. Luz i czekamy na bete.

Sabina, efcia, Dziobak, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, Arwena, kkisia, Elfik, stara.krycha, Bozia3, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Rozumiem twój punkt widzenia, ale rozumiem też ją. Nie ma o co bić piany, to niczemu nie służy.
    Widzisz... Wczoraj też kilka osób próbowało Matce wytłumaczyć, ze nie ma o co piany bić, a skończyło się na tym, że ją "uciszamy".

Chuj z tym, tez nie chcę, zeby mnie ktoś uciszał. Idę stąd. Pa.

Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dziewczyny, to chyba koniec. N'a wkladce znalazlam krwisty zlepek. Wydaje mi sie ze widzialam pecherzyk i mala czarna kropke. Jestem zdruzgotana
    Spokojnie na mala czarna kropke to stanowczo za wczesnie. Na pecherzyk widoczny gołym okiem rowneiz .Przy tak niskiej becie jak jeszcze masz w macicy nic nie widac ;) Zarodek pojawia sie znacznie pozniej.Spokojnie plamienie moze byc i lekkie zluszczanie endo w okolicyy @

efcia, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, kkisia, Sabina, BISCA, Elfik, stara.krycha, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Widzisz... Wczoraj też kilka osób próbowało Matce wytłumaczyć, ze nie ma o co piany bić, a skończyło się na tym, że ją "uciszamy".

Chuj z tym, tez nie chcę, zeby mnie ktoś uciszał. Idę stąd. Pa.
    Sieeeeeedzzzzzzzzzzzzzz..GdZieeeeeeeeee ??? Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!
    Zanim nie dodasz zdjecia bebenka nie ma wychodzenia stad!!

Aasiula, ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, Sabina, stara.krycha, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Na czuja sobie robię. Makaron gotuję al dente, bo tak lubię i jest zdrowo. Ale to na końcu bo szybko się gotuje.
    Szpinaku używałam do tej pory mrożonego z paczki, drobno siekanego.ty masz świeży, to musiałby być posiekany. Doprawiasz do smaku, sól, pieprz, zioła jak lubisz, no o smietana i masło do smaku. A łososia grilluję i Ukladam na talerzu makaron na to szpinak i na to łososia i cytrynkę. Mniam, polecam.
    Łosos u mnie nie rpzejdzie.Nie lubi MLODY.
    Chyba zrobioe z czikenkiem , syrkiem , feta i smietanka z makaronem penne .Juz mi slinka cieknie..

Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Ja mam jeśli chcesz, bardzo prosty i wszystkim smakuje. Filet z kurczaka w kostke i cebulę zesmażasz, potem dadajesz szpinak jak lubisz liście jak nie to siekany (daję ok 0,5kg bardzo lubimy dlatego daje dużo) i dalej musisz poddusisz żeby nie był surowy, potem dodajesz ugotowany wcześniej makaron tagiatelle i zalewasz smietaną słodką UHT , najszybciej zredukuje się 30%, chodź ja wolę 18% jest mniej tłusta . Na końcu przyprawiasz solą i dużą ilością świeżo zmiażdżonego czosnku. Jak kto lubi można tez dodac trochę sera typu gorgonzola, ma wtedy ostrzejszy smak. Moje dziecko chodź niejadek to danie uwielbia.
    O mammo biere ten rpzepis ze skarpetkami .
    Mniam!@!!

Aasiula, ComeToMeBaby, ola_35 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Nooo, yyy... Zaprzestalam pisania o... jak to było?... swędzącej piczce :-P
    Może zapomnicie ;-)
    I co zabrałaś łopatke i spierdoliłas z placu zabaw?? Nie..
    Masz odpowiedz ;)

Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jak spojrzysz u mnie, to miałam kilka dni z takimi zlepkami. A pecherzyka byś nie widziała. Luz i czekamy na bete.
    Moremi, dajesz nadzieje. Beta nic nie powie. Dopiero powtorka w piatek potwierdzi.
    Chuj nie kwiat lotosu

ComeToMeBaby, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Moj ma dopiero 9 miesiecy!! Ale corka w wieku 1, 7 znala calego murzynka Bambo. Zachodze w glowe, czemu nie calego Pana Tadeusza? Zmarniwany potencjal!
    No ale masz szanse sie rehabilitnac przy pącZKu.Juz mu czytaj inwokacje Micka..

Dziobak, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Moremi, dajesz nadzieje. Beta nic nie powie. Dopiero powtorka w piatek potwierdzi.
    Chuj nie kwiat lotosu
    Hormony buzuja wiec strAch jest.I bedzie coby nie mowic ,zaden kwiat lotosu nie pomoze ani hektar melisy .Ale trza se jakos radzic z nim.Wspeiram mentalnie bo sama fiksowałam na poczatku .Beret ryło mi strasznie ;)

BISCA, Zofia8, Elfik, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Na jeden wieczór. :-P
    Haa ale wrocilas z nowym kompletem ;)

stara.krycha lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I co zabrałaś łopatke i spierdoliłas z placu zabaw?? Nie..
    Masz odpowiedz ;)

Kapta, Tobie by się przydał urlop do forum, za bardzo się emocjonujesz tym wszystkim... ale tak się dzieje jak ma się forum i długo, długo nic, pożyj trochę w realnym świecie dobrze Ci to zrobi, a mną się już nie zajmuj proszę.

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ale masz szanse sie rehabilitnac przy pącZKu.Juz mu czytaj inwokacje Micka..
    Klusku!

moremi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Kapta, Tobie by się przydał urlop do forum, za bardzo się emocjonujesz tym wszystkim... ale tak się dzieje jak ma się forum i długo, długo nic, pożyj trochę w realnym świecie dobrze Ci to zrobi, a mną się już nie zajmuj proszę.
    I kto to mowi.Niby odeszlaS ?Oj matka matka po prostu lubisz to ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Klusku!
    Upps klusku :)

Dziobak lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Wrocilas, bo przeczytalas przepiekny list Reni? Czy dlatego, ze nie da sie bez nas zyc, majac nawet bardzo bogate zycie w realu? ;-)

kapturnica, Reni, Zofia8, Simba, kkisia, stara.krycha, Bozia3, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Chuj nie kwiat lotosu
    Ale nie masz na to wpływu. Wiem, że to trudno sobie tak wytłumaczyć, ale mi pomagało.
    Miałam tak niską betę, ze sama nie wierzyłam, że urosnie. Bo która miała w 14 dpo betę ponizej 50 i ciążę donosiła? A to spokojnie przez dwa dni urosło do ponad 200. Bisca, to początek. Wybieraj sobie suwaki, zrób kawę póki możesz ją pić, włącz swoją muzykę, na obiad zamów tego łososia i spokojnie czekamy do bety i powtórki w piątek :-)

kapturnica, Dziobak, macduska, Aasiula, dorbie, Simba, kkisia, BISCA, Sabina, Elfik, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:

Jedz szybko do kliniki. Choc z drugiej strony to za wczesnie.

Bisca tule Cie b.b.b.mocno <3

BISCA lubi tę wiadomość

Zofia8
‹‹ 9279 9280 9281 9282 9283 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ