35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:A wlasnie my tu pitu pituy a kometa mialam Cie zapytac o ten przepis na makaron ze smietana i szpinakiem. Masz jakis wyprobowany ??
Szpinaku używałam do tej pory mrożonego z paczki, drobno siekanego.ty masz świeży, to musiałby być posiekany. Doprawiasz do smaku, sól, pieprz, zioła jak lubisz, no o smietana i masło do smaku. A łososia grilluję i Ukladam na talerzu makaron na to szpinak i na to łososia i cytrynkę. Mniam, polecam.ola_35 lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dziewczyny, to chyba koniec. N'a wkladce znalazlam krwisty zlepek. Wydaje mi sie ze widzialam pecherzyk i mala czarna kropke. Jestem zdruzgotana
Sabina, efcia, Dziobak, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, Arwena, kkisia, Elfik, stara.krycha, Bozia3, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Rozumiem twój punkt widzenia, ale rozumiem też ją. Nie ma o co bić piany, to niczemu nie służy.
Chuj z tym, tez nie chcę, zeby mnie ktoś uciszał. Idę stąd. Pa.Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Dziewczyny, to chyba koniec. N'a wkladce znalazlam krwisty zlepek. Wydaje mi sie ze widzialam pecherzyk i mala czarna kropke. Jestem zdruzgotana
Zarodek pojawia sie znacznie pozniej.Spokojnie plamienie moze byc i lekkie zluszczanie endo w okolicyy @
efcia, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, kkisia, Sabina, BISCA, Elfik, stara.krycha, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Widzisz... Wczoraj też kilka osób próbowało Matce wytłumaczyć, ze nie ma o co piany bić, a skończyło się na tym, że ją "uciszamy".
Chuj z tym, tez nie chcę, zeby mnie ktoś uciszał. Idę stąd. Pa.
Zanim nie dodasz zdjecia bebenka nie ma wychodzenia stad!!Aasiula, ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, Sabina, stara.krycha, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Na czuja sobie robię. Makaron gotuję al dente, bo tak lubię i jest zdrowo. Ale to na końcu bo szybko się gotuje.
Szpinaku używałam do tej pory mrożonego z paczki, drobno siekanego.ty masz świeży, to musiałby być posiekany. Doprawiasz do smaku, sól, pieprz, zioła jak lubisz, no o smietana i masło do smaku. A łososia grilluję i Ukladam na talerzu makaron na to szpinak i na to łososia i cytrynkę. Mniam, polecam.
Chyba zrobioe z czikenkiem , syrkiem , feta i smietanka z makaronem penne .Juz mi slinka cieknie..
Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Ja mam jeśli chcesz, bardzo prosty i wszystkim smakuje. Filet z kurczaka w kostke i cebulę zesmażasz, potem dadajesz szpinak jak lubisz liście jak nie to siekany (daję ok 0,5kg bardzo lubimy dlatego daje dużo) i dalej musisz poddusisz żeby nie był surowy, potem dodajesz ugotowany wcześniej makaron tagiatelle i zalewasz smietaną słodką UHT , najszybciej zredukuje się 30%, chodź ja wolę 18% jest mniej tłusta . Na końcu przyprawiasz solą i dużą ilością świeżo zmiażdżonego czosnku. Jak kto lubi można tez dodac trochę sera typu gorgonzola, ma wtedy ostrzejszy smak. Moje dziecko chodź niejadek to danie uwielbia.
Mniam!@!!Aasiula, ComeToMeBaby, ola_35 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jak spojrzysz u mnie, to miałam kilka dni z takimi zlepkami. A pecherzyka byś nie widziała. Luz i czekamy na bete.
Chuj nie kwiat lotosuComeToMeBaby, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Moj ma dopiero 9 miesiecy!! Ale corka w wieku 1, 7 znala calego murzynka Bambo. Zachodze w glowe, czemu nie calego Pana Tadeusza? Zmarniwany potencjal!
Dziobak, Elfik lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Moremi, dajesz nadzieje. Beta nic nie powie. Dopiero powtorka w piatek potwierdzi.
Chuj nie kwiat lotosuBISCA, Zofia8, Elfik, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I co zabrałaś łopatke i spierdoliłas z placu zabaw?? Nie..
Masz odpowiedz
Kapta, Tobie by się przydał urlop do forum, za bardzo się emocjonujesz tym wszystkim... ale tak się dzieje jak ma się forum i długo, długo nic, pożyj trochę w realnym świecie dobrze Ci to zrobi, a mną się już nie zajmuj proszę.
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Kapta, Tobie by się przydał urlop do forum, za bardzo się emocjonujesz tym wszystkim... ale tak się dzieje jak ma się forum i długo, długo nic, pożyj trochę w realnym świecie dobrze Ci to zrobi, a mną się już nie zajmuj proszę.
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Kapta, Tobie by się przydał urlop do forum, za bardzo się emocjonujesz tym wszystkim... ale tak się dzieje jak ma się forum i długo, długo nic, pożyj trochę w realnym świecie dobrze Ci to zrobi, a mną się już nie zajmuj proszę.
kapturnica, Reni, Zofia8, Simba, kkisia, stara.krycha, Bozia3, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Moremi, dajesz nadzieje. Beta nic nie powie. Dopiero powtorka w piatek potwierdzi.
Chuj nie kwiat lotosu
Miałam tak niską betę, ze sama nie wierzyłam, że urosnie. Bo która miała w 14 dpo betę ponizej 50 i ciążę donosiła? A to spokojnie przez dwa dni urosło do ponad 200. Bisca, to początek. Wybieraj sobie suwaki, zrób kawę póki możesz ją pić, włącz swoją muzykę, na obiad zamów tego łososia i spokojnie czekamy do bety i powtórki w piątekkapturnica, Dziobak, macduska, Aasiula, dorbie, Simba, kkisia, BISCA, Sabina, Elfik, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jedz szybko do kliniki. Choc z drugiej strony to za wczesnie.
Bisca tule Cie b.b.b.mocno
BISCA lubi tę wiadomość
Zofia8