35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Na spacerze, w naszym parku zauwazylam lisa. Krzyknelam do niego " a kysz, a kysz" a on nic, tylko mi sie przygladal. Dopiero pozniej wpadlam na to, ze trzeba bylo krzyczyc po angielsku
Swoja droga lisy tu sa bezczelne. W ogole sie nie boja. W Londynie, w centrum miasta urzeduja.Sabina, kkisia, Krakonka, ComeToMeBaby, BISCA, Dziobak, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Reni wrote:Witam się
Slaszencja urodziła?
idę doczytać wczoraj od 16:18kkisia, Aasiula, Zofia8, Reni, Krakonka, Sabina, ComeToMeBaby, efcia, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Na razie stymulacji nie bedzie. Musze zrobic wszystkie badania :przeciwciala roznych rzeczy,mutacje genow i takie tam. Tak naprawde, to nie powinnam teraz ryzykowac,bo cos jest nie tak z moimi jajkami i nie jest to kwestia wieku. Moj M nie da mi kolejnej szansy. Musze jak najszybciej znalezc przyczyne. Jutro znowu ide do gp z probka moczu. Powiedziala, ze nie musze przychodzic na kontrole. Ale ja pojde. Lepiej sie upewnic, w koncu co to jest 3 dni antybiotyku (6 tabletek).
Od razu zapytam, czy wyslala list do Kliniki. Dowiem sie, jak sie nazywa klinika i zadzwonie do nich bezposrednio.Poprosze jutro o skierowanie na zbadanie Dheas i dhea.
Plan jest
Zosia ale skad pewność, ze to z Twoimi jajkami jest coś nie tak? Moze to męzowskie plemniki są nie teges?moremi, Sabina, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Zosia ale skad pewność, ze to z Twoimi jajkami jest coś nie tak? Moze to męzowskie plemniki są nie teges?
macduska, Sabina, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zofia8 wrote:Na spacerze, w naszym parku zauwazylam lisa. Krzyknelam do niego " a kysz, a kysz" a on nic, tylko mi sie przygladal. Dopiero pozniej wpadlam na to, ze trzeba bylo krzyczyc po angielsku
Swoja droga lisy tu sa bezczelne. W ogole sie nie boja. W Londynie, w centrum miasta urzeduja.
Ja wiem, czy to taka bezczelność? A gdzie mają mieszkać, jak wszystko w promieniu kilkudziesięciu kilometrów zabetonowane?
Ja się dziwię, ze się nie boją. W końcu Angole znani z polowan na lisy
Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Na spacerze, w naszym parku zauwazylam lisa. Krzyknelam do niego " a kysz, a kysz" a on nic, tylko mi sie przygladal. Dopiero pozniej wpadlam na to, ze trzeba bylo krzyczyc po angielsku
Swoja droga lisy tu sa bezczelne. W ogole sie nie boja. W Londynie, w centrum miasta urzeduja.
Lisy w Polsce tez są bezczelne.
Kiedyś moim rodzicom nagminnie ginął drób. Aż w końcu odkryli ze pod podłogą stodoły mieszka sobie w najlepsze lisia rodzina.
Odkryli bo indyki urosły i się lisom w dziurę nie zmieścił.malgos741, Krakonka, Sabina, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, Reni, Simba, Elfik, ania.g, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:No pewnosci nie ma. Ale u mnie dzieje sie to samo z drugim hasbendem.
Zosia, teraz co raz częściej panowie mają problemy. Mlodzi, wysportowani mężczyźni i kiepskie nasienie. Mój mąż tak miał, mąż koleżanki podobnie.Zofia8, ComeToMeBaby, macduska, Aasiula, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zofia8 wrote:No pewnosci nie ma. Ale u mnie dzieje sie to samo z drugim hasbendem.
Może są nawet jakieś sposoby na to w sieci? W internecie jest wszystko!
Zofia8, BISCA lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:A może dałoby się zbadać go potajemnie?
Może są nawet jakieś sposoby na to w sieci? W internecie jest wszystko!
Zofia8, malgos741, Aasiula, Sabina, macduska, BISCA, Simba, kapturnica, Dziobak, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Lisy w Polsce tez są bezczelne.
Kiedyś moim rodzicom nagminnie ginął drób. Aż w końcu odkryli ze pod podłogą stodoły mieszka sobie w najlepsze lisia rodzina.
Odkryli bo indyki urosły i się lisom w dziurę nie zmieścił.
To też nie bezczelność, tylko zaradność ;P
Aczkolwiek z własnego ogródka też bym wygoniła do lasu w ramach terytorializmu
ComeToMeBaby, macduska, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Matka!
jak jeszcze jesteś to zaklinam Cię nie odchodź
jak nie pasujesz? pasujesz jak i ja i każda inna
no weź .. tylko ja będę grzebać w mrowisku
teraz już zawsze będzie na mnieComeToMeBaby, kkisia, Sabina, malgos741, BISCA, Aasiula, Simba, stara.krycha, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hihihi wiem wiem.
Ale nakarmilas je wczoraj?przecież kocham te moje siersciuchy
I Krakonka, z pelną miską nie chodzi o obzarstwo, a o wyrobienie pewnych nawyków. Wiedzą o ktorej dostają jedzenie i działają jak budzik. Nie szaleją mi też w nocy, co było normalne gdy miski były pełne. Inna sprawa, że suche dostają bardzo rzadko, a to dlatego, że nie jest zdrowe dla ich zębów i nerek.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
a propo poprawności politycznej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7889aa4f7a21.jpg
mamatrojki80 wrote:doszłam do wniosków, że nie będę tu pisać więcej.
Lubię merytoryczną dyskusją na fajne rzeczowe argumenty i nawet jeśli się różnimy w poglądach to warto o tym rozmawiaćbez upominania się nawzajem, "odsyłania do kąta", dyktowania jakie tematy sa dozwolone w imię "poprawności politycznej"... a jakie zakazane bo coś się komuś nie podoba i czegoś nie lubi. Nie lubię jak mnie ktoś protekcjonalnie traktuje i próbuje upominać jak niesforne dziecko. Mam swoje poglądy, jasne być może niepopularne, ale mam wciąż takie same i nie będę ich zmieniać.
Tak więc dziękuje za uwagę i pozdrawiam wszystkie bez wyjątku.ComeToMeBaby, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość