35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:i ja tez, szczegolnie ze etap robienia naturalnie kazda z nas przed ivf zaliczyla.. ja pewnie do tej pory bym naturalnie robila, jakbym na ivf nie poszla..
nikt sie tak od razu na ten proces nie decyduje, swoje trzeba odbebnic.. ja sie Krakonka staralam dluzej niz ty masz swoja mloda, potem 5iui i dopiero szklanka
a i jeszcze- znajde Ci kiedys opis mojej punkcjiwyciaganie jajka z nieznieczulonego jajnika.. na bank to jajko to Adas, bo to taki maly twardziel jest..
niemniej mnie Twoj post tez jakos nie spial.. pewnie dlatego, ze wyszlo..kapturnica, beates, Sabina lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:melduje sie po USG -uprosilam doktorka, przyjechal przed czasem i mnie przyjął
niestety nie wyglada to dobrze, krwiak urósł zajmuje 3/4 powierzchni macicy
widzialam pecherzyk z zarodkiem, ale o serduszku nic nie mowil, powiedzial tylko ze cuda sie zdarzaja, mam brac dupkax3, a acard odstawicefcia, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zofia8 wrote:Bisca pewno pobiegla po test i siusnie w przerwie ... Czekam i kciukam.
Nie kofana. Nie mam waronkow do sikania i ogladania testu w pracy (niestety) À le kupilam 2 tesy. Clearblue digital i inny normalny. Nie bylo plytkowych.
Dzisiaj jest 10 DPT i 13 DPO .... Powinno cos wyjsc. Zreszta, jutro beta. Wyro
Pozaciskajcie jeszcze troche za mnie co tam chcecie i mozeciestara.krycha, paszczakin, moremi, efcia, Simba, ComeToMeBaby, kapturnica, Elfik, Dziobak, kkisia, ania.g, Aasiula, Mega, gretka, macduska, Arwena, Bozia3, malgos741, Parka, Sabina, Magdala, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Nie kofana. Nie mam waronkow do sikania i ogladania testu w pracy (niestety
) À le kupilam 2 tesy. Clearblue digital i inny normalny. Nie bylo plytkowych.
Pozaciskajcie jeszcze troche za mnie co tam chcecie i mozecieBISCA lubi tę wiadomość
-
Efcia, trzymam, zeby bylo dobrze..
Slash- mauz wroci, pojedziecie do szpitala i urodzisz w srode, jak Polar przewidziala! czekamy i trzymamy!
efcia, BISCA, kapturnica, Elfik, kkisia, slash, Sabina lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Nie kofana. Nie mam waronkow do sikania i ogladania testu w pracy (niestety
) À le kupilam 2 tesy. Clearblue digital i inny normalny. Nie bylo plytkowych.
Pozaciskajcie jeszcze troche za mnie co tam chcecie i mozecie
ja przyciskam AdasiaAdas czyma kciuki. musi byc dobrze..
efcia, moremi, BISCA, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
i jeszcze z dedykacja dla cioci Morki!
ciachWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 18:42
stara.krycha, moremi, efcia, SolarPolar, inessa, BISCA, Simba, ComeToMeBaby, kapturnica, Niuta, anna maria, megan8, Elfik, Dziobak, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:tak morcia, i sprzet i lekarz
efcia, stara.krycha, kapturnica, Elfik, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Krakonka wrote:Jeśli uraziłam którąś ze staraczek invitrowych, to proszę o wybaczenie. Szczerze. Rzeczywiście zasugerowałam się tymi, które zaciążyły i ta wizja wszczepienia zarodka wydała mi się pociągająca. Oczywiście, że zdaję sobie sprawę z tego, jak ciężka jest to procedura. Jeszcze raz przepraszam, jeśli poczułyście sie urazone.
Cos mnie ominelo ? bo nie wiem o co chodzi. À le wybaczamKrakonka lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:chciał mi dać , ale nie wzięłam, mam prace biurową
stara.krycha, kapturnica, Elfik, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Wysypalo mnie jak malolate. Czy podwyzszona nerwami prolaktyna powoduje tradzik?
stara.krycha, BISCA, kapturnica, Elfik, kkisia, Aasiula, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!