35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Mama - gratulacje
Az strach pomyslec, co od jednego seksa się może stać....
Bozia3, caffe, macduska, Zofia8, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Albo mala ??Ja tam jeszcze trochu nadzieje taka mikroskopijna mam ,ze to nie byl fiutek ttylko zludzenie optyczne eheh. A na powaznie to mam nadzieje ,ze cale i zdrowe jest i szczegolowe badania to potwierdza..
kapta- używa się zwrotu "trochę" a nie "trochu"
howgh powiedziałam
za brzuskę, za brzuskę...heheWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 10:01
macduska, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Mama4!!! Hurra! Wreszcie, ale to cichaczem weszłaś, bo tak nas trzymałaś, ze jeszcze nie, jeszcze nie, i co? Tak z nienacka?
A pokaż teścik i co to za blondi w awatarze?
Dorbie, po południu wstawię fotkę porannego check&go, są 2 wyraźne krechy, według daty ostatniej miesiączki to 5 tydzień, nie robię bety, nie powtarzam testów, do lekarza pójdę za miesiąc.Dziobak, Bozia3, moremi, ComeToMeBaby, ania.g, efcia, Zofia8, kkisia, Aasiula, BISCA, Arwena, Mega, Parka, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Dorbie, po południu wstawię fotkę porannego check&go, są 2 wyraźne krechy, według daty ostatniej miesiączki to 5 tydzień, nie robię bety, nie powtarzam testów, do lekarza pójdę za miesiąc.
ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no więc tak...korzystam z pierwszej lepszej okazji
kapta- używa się zwrotu "trochę" a nie "trochu"
howgh powiedziałam
Za to trzymie zamiast trzymam sprawia, że mam białe mroczki przed oczami.gretka, Bozia3, Reni, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, BISCA, kapturnica, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Tez mnie to drażni, ale niestety obie formy są poprawne.
Za to trzymie zamiast trzymam sprawia, że mam białe mroczki przed oczami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 10:07
-
ja tam trzymie cały czas
moremi wrote:Tez mnie to drażni, ale niestety obie formy są poprawne.
Za to trzymie zamiast trzymam sprawia, że mam białe mroczki przed oczami.Simba, moremi, paszczakin, kkisia, BISCA, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Strumieniowe. Lejesz na test.
Przy kasetowych zbierasz mocz do pojemnika i zakraplasz mocz do okienka testowego.
Jeszcze sie z takimi nie spotkalam. Cuda Panie, cuda.
Zobacze co znajde w aptece
Bozia3, Zofia8, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny