35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia, ale mnie sie zdawało ze w córkę celujesz? Czy już zmienilas zdanie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 22:15
malgos741, Aasiula, moremi, megan8, Bozia3, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:noż kurwa mać...nie dość, że walczę o czystość języka - między innymi upominając się o oryginał TWOJEGO powiedzenia - to jeszcze teraz huzia na Józia????? ooo tak się bawić nie będziemy !!!!
wszyscy mnie cytują bez pozwolenia
to plagiaryzm!!!Bozia3, Mega, Aasiula, moremi, Krakonka, Zofia8, Dziobak, kkisia, BISCA, Magdala lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Bozia, ale mnie sie zdawało ze w córkę celujesz? Czy już zmienilas zdanie?
Mega, caffe, Aasiula, moremi, malgos741, Sabina, Dziobak, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:to ja sie tak nie bawie
wszyscy mnie cytują bez pozwolenia
to plagiaryzm!!!Mega, Heretyczka, kkisia, moremi, Aasiula, BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:szukam huśtawki ogrodowej dla małego i nie mogę znaleźć
chodzi mi o taką, którą można na stałe zamontować w ogrodzie
malgos741, Mega, Dziobak, kkisia, moremi, Aasiula, BISCA, Magdala lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:A na publiczne huśtawki z dzieckiem się przejść - to nie łaska? Popatrz jaki mój zadowolony...
Na publiczne to okazyjnie, a tak codziennie to przed chałupą chcęmalgos741, Bozia3, Mega, Dziobak, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:ten fotelik jest bez, bo my przypinaliśmy pasami. Szkoda nam było kasy, ale nowe samochody mają podobno w standardzie.
Szkoda .Ja musze kupic fotelik i baze do niego bo u mnie jazda samochodem bedzie i po kilka razy w ciagu dnia a dzieki bazie szybko sie wyciaga fotelik na tzw klik.Jakby mi przyslzo zapinac pasy tak czesto bym ocipiala..
Nie slyszalam ,ze ktos do samochodu dodaje taka baze. To to raczje sie dokupuje oddzielnie do fotelika albo takie kompletyElfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:szukam huśtawki ogrodowej dla małego i nie mogę znaleźć
chodzi mi o taką, którą można na stałe zamontować w ogrodzie
http://drewnianezabawki.com.pl/2013/02/22/little-tikes-drewniany-plac-zabaw-hustawka-luxembo/
Ziomali mozna zaprosic do zabawy i ziomalki tez.caffe, anna maria lubią tę wiadomość
-
Bisca, ja tez widze kreche
slaba bo jeszcze wczesnie ale jest na bank
Slash, nie stresuj sie, ja obie ciaze przenosilam kilka dni (corke chyba z tydzien), bedzie dobrze
megan8, kkisia, anna maria, Aasiula, BISCA, Krakonka, Arwena, slash lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:My myslimy o czyms takim.
http://drewnianezabawki.com.pl/2013/02/22/little-tikes-drewniany-plac-zabaw-hustawka-luxembo/
Ziomali mozna zaprosic do zabawy i ziomalki tez.anna maria, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Ja na razie upatrzylam sobie ten foteil z baza.cena jesszcze w miare boniektore to treba dac tysiaka http://www.smyk.com/chicco-fotelik-samochodowy-auto-fix-fast-0-13-kg-night,p1101241433,swiat-niemowlaka-p?utm_source=ceneo.pl&utm_medium=oferty_cpc&utm_content=p1101241433&utm_campaign=Chicco--Auto-Fix-Fast--Fotelik-samochodowy--0-13-kg--Night&ceneo_spo=true
Szukam jaka cena by byla isofixa do tego Twojego fotelika caffe I jakas ciemna jestem ehh -
nick nieaktualny