X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca widze jest cien ,jest ciaza ,ciesze bardzo .

Bozia3, kkisia, Aasiula, Krakonka, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, ale mnie sie zdawało ze w córkę celujesz? Czy już zmienilas zdanie? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 22:15

malgos741, Aasiula, moremi, megan8, Bozia3, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    noż kurwa mać...nie dość, że walczę o czystość języka - między innymi upominając się o oryginał TWOJEGO powiedzenia - to jeszcze teraz huzia na Józia????? ooo tak się bawić nie będziemy !!!!
    to ja sie tak nie bawie
    wszyscy mnie cytują bez pozwolenia
    to plagiaryzm!!!

Bozia3, Mega, Aasiula, moremi, Krakonka, Zofia8, Dziobak, kkisia, BISCA, Magdala lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę odsprzedać fotelik samochodowy (maxi cosi) dla kurdupli z adapterami, nosidełko i niebawem huśtawkę gracco.
    Jakby która chciała to piszta.

moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Bozia, ale mnie sie zdawało ze w córkę celujesz? Czy już zmienilas zdanie? ;)
    ja po prostu wiem, że jeśli jakimś cudem zajdę w ciążę - to będzie to dziewucha...więc tak celuję...jak popadnie........

Mega, caffe, Aasiula, moremi, malgos741, Sabina, Dziobak, kkisia, gretka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    to ja sie tak nie bawie
    wszyscy mnie cytują bez pozwolenia
    to plagiaryzm!!!
    ciesz się, żeś sławna - artyści zawsze byli biedni i doceniani dopiero po śmierci....taka karma..:)

Mega, Heretyczka, kkisia, moremi, Aasiula, BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    szukam huśtawki ogrodowej dla małego i nie mogę znaleźć :/ chodzi mi o taką, którą można na stałe zamontować w ogrodzie
    A na publiczne huśtawki z dzieckiem się przejść - to nie łaska? Popatrz jaki mój zadowolony...;)

malgos741, Mega, Dziobak, kkisia, moremi, Aasiula, BISCA, Magdala lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A na publiczne huśtawki z dzieckiem się przejść - to nie łaska? Popatrz jaki mój zadowolony...;)
    No co Ty, zbyt daleko mam :P
    Na publiczne to okazyjnie, a tak codziennie to przed chałupą chcę :)

malgos741, Bozia3, Mega, Dziobak, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mogę odsprzedać fotelik samochodowy (maxi cosi) dla kurdupli z adapterami, nosidełko i niebawem huśtawkę gracco.
    Jakby która chciała to piszta.
    Caffe a masz do tego isofix czy bez ???

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Caffe a masz do tego isofix czy bez ???
    ten fotelik jest bez, bo my przypinaliśmy pasami. Szkoda nam było kasy, ale nowe samochody mają podobno w standardzie.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ten fotelik jest bez, bo my przypinaliśmy pasami. Szkoda nam było kasy, ale nowe samochody mają podobno w standardzie.

Szkoda .Ja musze kupic fotelik i baze do niego bo u mnie jazda samochodem bedzie i po kilka razy w ciagu dnia a dzieki bazie szybko sie wyciaga fotelik na tzw klik.Jakby mi przyslzo zapinac pasy tak czesto bym ocipiala..
    Nie slyszalam ,ze ktos do samochodu dodaje taka baze. To to raczje sie dokupuje oddzielnie do fotelika albo takie komplety

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ciesz się, żeś sławna - artyści zawsze byli biedni i doceniani dopiero po śmierci....taka karma..:)
    chuj nie interes ;)

Bozia3, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hehehe, do usług :-)
    Ok, przyznaję się. Obecnie kiedy biorę tabsy dowcipne pozostaje mi tylko myślenie...

Jasne. I Ty wierzysz, że ktoś Ci uwierzy? :)

kkisia, moremi lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki mam

http://www.smyk.com/maxi-cosi-cabrio-fix-fotelik-samochodowy-0-13-kg-divine-denim,p1078554138,swiat-niemowlaka-p

kapturnica lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    szukam huśtawki ogrodowej dla małego i nie mogę znaleźć :/ chodzi mi o taką, którą można na stałe zamontować w ogrodzie
    My myslimy o czyms takim.
    http://drewnianezabawki.com.pl/2013/02/22/little-tikes-drewniany-plac-zabaw-hustawka-luxembo/
    Ziomali mozna zaprosic do zabawy i ziomalki tez. ;)

caffe, anna maria lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca, ja tez widze kreche :) slaba bo jeszcze wczesnie ale jest na bank :)

Slash, nie stresuj sie, ja obie ciaze przenosilam kilka dni (corke chyba z tydzien), bedzie dobrze :)

megan8, kkisia, anna maria, Aasiula, BISCA, Krakonka, Arwena, slash lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    My myslimy o czyms takim.
    http://drewnianezabawki.com.pl/2013/02/22/little-tikes-drewniany-plac-zabaw-hustawka-luxembo/
    Ziomali mozna zaprosic do zabawy i ziomalki tez. ;)
    Ja też myślę o czym takim, co można byłoby potem rozbudowywać. Myślałam, że więcej jest ofert na rynku, a okazuje się, że bryndza.

anna maria, Dziobak lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja Helcia bedzie miala domek na drzewie ,tata obiecal :-)

caffe, Heretyczka, Magdala, BISCA, Mega, kkisia, Mala79, Bozia3, slash lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie upatrzylam sobie ten foteil z baza.cena jesszcze w miare boniektore to treba dac tysiaka http://www.smyk.com/chicco-fotelik-samochodowy-auto-fix-fast-0-13-kg-night,p1101241433,swiat-niemowlaka-p?utm_source=ceneo.pl&utm_medium=oferty_cpc&utm_content=p1101241433&utm_campaign=Chicco--Auto-Fix-Fast--Fotelik-samochodowy--0-13-kg--Night&ceneo_spo=true

Szukam jaka cena by byla isofixa do tego Twojego fotelika caffe I jakas ciemna jestem ehh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka prawda drogie panię :) Nawet Reni będzie zadowolona ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/17b009fe46ed.jpg

Mega, kapturnica, BISCA, moremi, kkisia, Mala79, macduska, Elfik lubią tę wiadomość

‹‹ 9232 9233 9234 9235 9236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ