35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Bisca ja tez widze. I powiem Ci ze jeśli Polar widzi, to znaczy ze bedzie. Polar Twixy wypatrzył jak ja w to jeszcze kompletnie nie wierzyłam
moremi, malgos741, Simba, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:Dobry Wieczór Pięknym Paniom
NIe jestem w ciąży, ale będę bardzo prędko, bo stosuję Metodę Krychy a całe forum wie że Krycha za miesiąc będzie w ciąży, więc to chyba proste i logiczne że i mi się uda jako że podpięłam się cichcem do pary. Kto nie kiep ten zauważył że liczę na co najmniej twixy żeby mieć w końcu z głowy ten cały galimatias ze śluzami i wiesiołkami i innymi chujami
Co do drugiej kwestii mojej nieobecności, w życiu tak jest że wszystko jest fajnie dopóki do nas nie dociera że musimy iść do dalej.
Dlatego nie tracąc cennego czasu zmykam a Wy trzymajcie się i życze wszystkim sukcesu prokreacyjnego
Chruszczu nie znikaj na tak długo, bo już masz ławkę na stałe w tej klasiestara.krycha, Simba, kapturnica, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, caffe, macduska, BISCA, Magdala, gretka, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Zrob cos z tym! Nie moze odejsc!
Dzieki, to zaklinam: chruszczow qrwa nie pierdol, siedz na grzedzie!
Simba, kapturnica, Sabina, Mega, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, caffe, Heretyczka, BISCA, Magdala lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Bisca, a kiedy bralas zastrzyk na pekniecie? Tam jest hcg, ktore trzyma 10 dni. Nie zebym cos, bo ciaza i tak bedzie
stara.krycha, kapturnica, kkisia, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:W takim razie Moremi - Proroku, kiedy ta cesarka u mnie?
Ok, niech będzie.
Zacznie się w środę nad ranem. Odejdą wody, zaczną się skurcze. W szpitalu przed 15 zrobią cesarkę.
Może być?kapturnica, malgos741, Sabina, Arwena, slash, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, Dziobak, macduska, Parka, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
SolarPolar wrote:Jakie kilka ! Jutro ze trzy razy i pojutrze az do bety! Wiesz jak fajnie te testy w albumie wygladaja, ja orla cien przechodzi w tlusta bordowa krechs!
Sabina, malgos741, SolarPolar, moremi, kkisia, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja widze! Jest ciazunia! . Fajnie! Czekajac na wynik , chlapnelam dwa kieliszki wina. Moge isc spac!
No, skoro nalegasz to powiedzmy, ze jest ta ciaza
Jutro rano powtorze i podam ponownie szanownej komisji. To o ktorej wstajemy ? 4H ? Zarcik
malgos741, stara.krycha, kapturnica, SolarPolar, moremi, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, caffe, macduska, Zofia8, Parka, ania.g, paszczakin, Luna76 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja???
Ok, niech będzie.
Zacznie się w środę nad ranem. Odejdą wody, zaczną się skurcze. W szpitalu przed 15 zrobią cesarkę.
Może być?slash, moremi, SolarPolar, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bisca, ja WIDZĘ!!!!!
kurczę, postraszyłam dziewczynę, że będzie książkę musiała oddać i proszę...))))))00
kochana, to magia!
Kazda kt podchodzi do invitro razem z wątkiem musi zajść!!!
Jak ja się cieszę)))))
Teraz Reni i Arwena, i...
Kkisia i Małgoś?kapturnica, stara.krycha, Sabina, Arwena, malgos741, megan8, moremi, kkisia, Mega, Aasiula, caffe, macduska, Zofia8, Parka, BISCA, gretka, ania.g, paszczakin lubią tę wiadomość