35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zazdroszę Ci
a Ty idziesz w pon na usg czy punkcję?
ja mam 26.05
ale do iv podejdziemy jednak w lipcu
teraz nie damy rady finansowo, bo mamy inne wydatki
kkisia wrote:O wlasnie
Renek kiedy wizyta ?
Ja juz sie poniedzialku nie moge doczekacWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 12:04
kkisia, Sabina, efcia, Arwena, Krakonka, moremi, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyusg czy torbiel sie wchlonela
i kiedy start stymulacji
Mam nadzieje ze jej juz nie ma
i jesli musze zjesc do konca tabsy
to mam ich jeszcze 7
pozniej czekanie na @
I od 2 dc zastrzykiBozia3, efcia, caffe, Arwena, Krakonka, moremi, malgos741, BISCA, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
myślałam, że już stymulujesz
zastrzyki itd
a widzisz to tylko trochę mnie wyprzedzisz
kkisia wrote:usg czy torbiel sie wchlonela
i kiedy start stymulacji
Mam nadzieje ze jej juz nie ma
i jesli musze zjesc do konca tabsy
to mam ich jeszcze 7
pozniej czekanie na @
I od 2 dc zastrzykikkisia, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
może tak być
w sumie ktoś nade mną czuwa i zesłał mi nową parę ..skoro Bursztyn na razie zaniechała robienia dzieciBozia3 wrote:może będziecie parą?Bozia3, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
czyli ?
tzn idzesz tym dłuższym protokołem?
wszystko to skomplikowane
na szczęście ginka obiecała mi to rozrysować
kkisia wrote:Narazie sie wyciszamslash, ania.g, efcia, Arwena, kkisia, moremi, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Slash kciuki kobieto za bezproblemowe rozpakowanie
czekam na relacje
anna maria, kkisia, moremi, slash, Mega lubią tę wiadomość
-
Dobry
Ciśnienie w normie, ale łeb dalej nap....la
Slash, a dlaczego idziesz na patologię? Jeszcze możesz połazić z 7 dni. Ja urodziłam 2 tyg. po terminie. Gdy minęło 14 dni spakowałam manatki i z tobołem wtoczyłam się na izbie przyjęć. Pielęgniarka zapytała co ja tu robię, a ja jej mówię, że "przyszłam rodzić". A ona: "a bóle są?", a ja: "nie", ona: "to co tu pani robi? do domu! a na kiedy termin?". A ja jej: "na dwa tygodnie temu". Ona "to czemu tak od razu pani nie mówi?!", a ja jej ze spokojem: "no przecież mówię!"
No i się zaczęło! Kołomyja Panie!
Ogólnie to posrani byli, że ja 2 tyg. po terminie jestem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 12:55
ComeToMeBaby, Arwena, Sabina, macduska, kkisia, ania.g, Aasiula, moremi, malgos741, BISCA, Dziobak, gretka, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Dobry
Ciśnienie w normie, ale łeb dalej nap....la
Slash, a dlaczego idziesz na patologię? Jeszcze możesz połazić z 7 dni. Ja urodziłam 2 tyg. po terminie. Gdy minęło 14 dni spakowałam manatki i z tobołem wtoczyłam się na izbie przyjęć. Pielęgniarka zapytała co ja tu robię, a ja jej mówię, że "przyszłam rodzić". A ona: "a bóle są?", a ja: "nie", ona: "to co tu pani robi? do domu! a na kiedy termin?". A ja jej: "na dwa tygodnie temu". Ona "to czemu tak od razu pani nie mówi?!", a ja jej ze spokojem: "no przecież mówię!"
No i się zaczęło! Kołomyja Panie!
Ogólnie to posrani byli, że ja 2 tyg. po terminie jestem...
Luna, ale skoro byli przestraszeni, ze pojawiasz sie 2 tyg. po terminie, to czemu dziwisz sie Slash, ze idzie jutro do szpitala???
slash lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Luna, ale skoro byli przestraszeni, ze pojawiasz sie 2 tyg. po terminie, to czemu dziwisz sie Slash, ze idzie jutro do szpitala???
Luna76, moremi, slash lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Paszczak miałaś kiedyś jakies plamienia przy stymulacji ?
Nie, ale ja stymulację mialam tylko raz, do IVF. IUI zawsze miałam na naturalnych cyklach, bo owu była. Tylko jajka chyba były pancerne..beates, Reni, moremi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Luna, ale skoro byli przestraszeni, ze pojawiasz sie 2 tyg. po terminie, to czemu dziwisz sie Slash, ze idzie jutro do szpitala???
Nie dziwię się, że idzie do szpitala, tylko, że idzie na patologię. Na patologii są babeczki z ciążowym problemem, a ona nie ma problemu (przynajmniej nie doczytałam jakoby miała). Ja osobiście uważam, że powinna iść na izbę przyjęć i powiedzieć o co chodzi lub skontaktować się z lekarzem, który ją prowadzi. Poza tym na izbie przyjęć zrobią jej KTG.
Taka jest moja sugestia... ale nie narzucam się...Arwena, Zofia8, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZłamałam się i zrobiłam dziś betę wyszła 5006 mlU/ml, słownie pięć tysięcy sześć
nie pomyliłam zer.
Arwena, ComeToMeBaby, Luna76, dorbie, Sabina, megan8, efcia, Bozia3, anna maria, beates, paszczakin, macduska, Heretyczka, kkisia, Krakonka, ania.g, Aasiula, peppapig, moremi, slash, malgos741, BISCA, stara.krycha, Simba, Dziobak, inessa, gretka, gosia7122, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Mnie się wydaje, że Luna nie doczytala ostatniego raportu Slash, w którym opisywala, że gdyby nie zebrało jej się na poród to z góry jej wyznaczyli termin stawienia się.
Dzięki, Kometka, teraz już jasne wszystko - tego nie doczytałam, albo przeoczyłamComeToMeBaby, Zofia8, slash lubią tę wiadomość