35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj gin tez tak mowil zeby nie przytyc za duzo ,i to jest dobrze dla zdrowiamamatrojki80 wrote:Bo tak lepiej
w ostatniej ciąży mocno przytyłam, potem się kg mordowałam długo, teraz już na starcie mam 65 kg przy 162 cm wzrostu.
efcia, ComeToMeBaby, stara.krycha, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:czyli ?
tzn idzesz tym dłuższym protokołem?
wszystko to skomplikowane
na szczęście ginka obiecała mi to rozrysować
Renek dowiem sie co i jak w poniedzilek
Ja to nazwalam wyciszeniem z powodu torbieli
i troche tego jakby to powiedziec
Staram sie byc jebanym kwiatem na jebnej tafli spokojnego jezioraefcia, Arwena, ComeToMeBaby, Reni, anna maria, Sabina, Aasiula, malgos741, stara.krycha, BISCA, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Bo tak lepiej
w ostatniej ciąży mocno przytyłam, potem się kg mordowałam długo, teraz już na starcie mam 65 kg przy 162 cm wzrostu.
pewnie ze tak lepiej, każda marzy zeby przytyc tylko tyle ile konieczne
ja w pierwszej ciąży przytyłam 23kganna maria, Sabina, Krakonka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:pewnie ze tak lepiej, każda marzy zeby przytyc tylko tyle ile konieczne
ja w pierwszej ciąży przytyłam 23kg
ale za to miesiąc po porodzie byłam szczuplejsza niż przedComeToMeBaby, anna maria, Sabina, Krakonka, Aasiula, megan8, moremi, kkisia, stara.krycha, Dziobak lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Bo tak lepiej
Ale też czytałam, że jedzenie za dwóch w ciąży to mit. Powinno się jeść niewiele więcej.efcia, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haahahahah
Matka zafirmowałaś trojaczki
po cholerę awatar mamatrójki
ale jaja
mamatrojki80 wrote:Złamałam się i zrobiłam dziś betę wyszła 5006 mlU/ml, słownie pięć tysięcy sześćnie pomyliłam zer.
ComeToMeBaby, efcia, Bozia3, Sabina, Aasiula, peppapig, moremi, kkisia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Przyrostu nie będę robić, jutro piątek, w sobotę u mnie materiału do badania nie pobierają, a ja w sumie przy okazji morfologii i badania moczu robiłam więc drugi raz się kłuć nie będę.
Mama3 u ciebie po tych cesarkach to z macica moze byc problem. Lekarz cos mówił na ten temat?stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyplujcie te mnogie ciąże przez lewe ramię proszę, a potem usta gaciami przetrzeć i to już
moja macica mogłaby tego nie wytrzymać, lekarz mnie wzmocnił ostatnio podczas badania, że mimo 3 cesarek jest git, ruchoma i blizna na usg ładnie wygląda.efcia, ComeToMeBaby, anna maria, macduska, Sabina, Reni, Arwena, Aasiula, kkisia, inessa, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Drogie Panie testujące ovu dwa razy dziennie. Czy jak zrobiłam teraz testa i druga kreska jest prawie tak ciemna jak kontrolna to powinnam zrobić jeszcze wieczorem poprawkę czy uznać test za plusa? Bo chyba to jednak minus?
efcia, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Wyplujcie te mnogie ciąże przez lewe ramię proszę, a potem usta gaciami przetrzeć i to już
moja macica mogłaby tego nie wytrzymać, lekarz mnie wzmocnił ostatnio podczas badania, że mimo 3 cesarek jest git, ruchoma i blizna na usg ładnie wygląda.
ok wyplute, ale gaci w pracy nie bede ściągaćComeToMeBaby, ania.g, Aasiula, moremi, kkisia, malgos741, stara.krycha, BISCA, inessa, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Wyplujcie te mnogie ciąże przez lewe ramię proszę, a potem usta gaciami przetrzeć i to już
moja macica mogłaby tego nie wytrzymać, lekarz mnie wzmocnił ostatnio podczas badania, że mimo 3 cesarek jest git, ruchoma i blizna na usg ładnie wygląda.peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny