35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Drogie Panie testujące ovu dwa razy dziennie. Czy jak zrobiłam teraz testa i druga kreska jest prawie tak ciemna jak kontrolna to powinnam zrobić jeszcze wieczorem poprawkę czy uznać test za plusa? Bo chyba to jednak minus?
ja zawsze testowałam raz dziennie, ale mimo pozytywnych testów, ba nawet super pozytywnych nie miałam owulacji, bo moje uparte pecherzyki nie chcialy pekac
w sumie to nie wiem po co sa te testy, najwazniejsze bzykoserce przy płodnym śluzie i jużComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ostatni okres 09.04, według lekarza wynik jest w normie i nie mam się bliźniaków doszukiwać
widełki wartości bety sa dość rozległe jak spoglądałam.
E tam, bliźniaki. Trojaczki!
Trzy single i single trojka
Ale Ci nie życzę. Życzę Ci jednego, zdrowego chłopa
efcia, Sabina, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnymacduska wrote:Nie straszę tylko się martwię. Ja trochę siedzę w temacie.
Wiesz, ja jestem dobrej myśli 2 pierwsze cesarskie cięcia robił mi prof. Zbigniew Celewicz ówczesny wojewódzki konsultant ds. położnictwa i ginekologii, fachura jakich mało, ta ostatnia też bez powikłań.
Jest ryzyko, ale ja się nie chcę nakręcać bo zwarjuje. Dam radę.
efcia, ComeToMeBaby, Arwena, Sabina, Aasiula, kkisia, anna maria, ola_35, macduska, BISCA, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:ja zawsze testowałam raz dziennie, ale mimo pozytywnych testów, ba nawet super pozytywnych nie miałam owulacji, bo moje uparte pecherzyki nie chcialy pekac
w sumie to nie wiem po co sa te testy, najwazniejsze bzykoserce przy płodnym śluzie i jużefcia, moremi lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Wiesz, ja jestem dobrej myśli 2 pierwsze cesarskie cięcia robił mi prof. Zbigniew Celewicz ówczesny wojewódzki konsultant ds. położnictwa i ginekologii, fachura jakich mało, ta ostatnia też bez powikłań.
Jest ryzyko, ale ja się nie chcę nakręcać bo zwarjuje. Dam radę.będzie dobrze.
efcia, ania.g lubią tę wiadomość
-
tak testuj
na tą chwilę jest to minus
mi też prawie prawie wyszła
i zobaczę wieczoremComeToMeBaby wrote:Drogie Panie testujące ovu dwa razy dziennie. Czy jak zrobiłam teraz testa i druga kreska jest prawie tak ciemna jak kontrolna to powinnam zrobić jeszcze wieczorem poprawkę czy uznać test za plusa? Bo chyba to jednak minus?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 14:10
ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Mama, super wieści
Gratuluję
Powiedz mi tylko jeszcze kochana jaki masz odstęp czasu od ostatniego cc? Wiesz pytam na wypadek gdyby mnie trafiło bo ja też po trzech cc.efcia, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia, anna maria, Simba, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Chyba poprawię wieczorem.
Najlepsze, że mój m dziś wyjechał na poligon (Niuta, daj znać jak dojedzie i oddaj go za te dwa tygodnie hehe), więc rozkminiam czy wczorajszy bzyk by jeszcze się zdążył załapać na ovu czy wojowniki zdechna zanim jajo się wykluje. No a one nie są siłacze, więc... Eh. Takie tam dylematy.efcia, moremi, kkisia, malgos741, stara.krycha, Niuta, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dzisiejsze chodzenie było w połowie nieprzyjmne. Warunki powietrzno - wodne... Powietrzne super, wodne do duszy.
Z drugiego etapu wróciłam przemoczona do majtek, mimo że miałam parasol. Akurat jak szłam do urzędu prostą drogą bez osłon, to było oberwanie chmury. Nawet mi torebka przemokła i papiery zwilgły.
Złamałam się i do domu wróciłam już komunikacją, tylko z małym spacerkiem.
Teraz robię sobie herbatę gorącą i za pół godziny po Małgosie do ochronki
Lubię deszcz. Nie lubię ludzi z parasolami...Sabina, moremi, slash, Aasiula, kkisia, BISCA, gretka, malgos741 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny