35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:paszczu już zawsze świnią będzie
Nie no pięknie, kuwa, pięknie!
Takie słowa od Pani? Zrywam się z tej budy!ComeToMeBaby, Bozia3, macduska, kkisia, Reni, Aasiula, peppapig, moremi, BISCA, stara.krycha, Simba, Dziobak, gretka, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Złamałam się i zrobiłam dziś betę wyszła 5006 mlU/ml, słownie pięć tysięcy sześć
nie pomyliłam zer.
To idziesz jak ja z wysoką betą? Na bliźniaki?
Który to masz dzien po owulacji?Arwena, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Aasiula, peppapig, moremi, malgos741, stara.krycha, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Czyli co? Będziesz: Mamaczwórki80?
dorbie, Luna76, ComeToMeBaby, efcia, Bozia3, beates, Zofia8, ola_35, kkisia, ania.g, Aasiula, moremi, malgos741, BISCA, stara.krycha, Simba, gretka, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Super!
To idziesz jak ja z wysoką betą? Na bliźniaki?
Który to masz dzien po owulacji?
Ostatni okres 09.04, według lekarza wynik jest w normie i nie mam się bliźniaków doszukiwaćwidełki wartości bety sa dość rozległe jak spoglądałam.
efcia, ComeToMeBaby, megan8, anna maria, beates, kkisia, caffe, Krakonka, ania.g, Aasiula, malgos741, stara.krycha, Luna76, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Chcialam sie pochwalic ze za trzy cztery tygodnie bedzie z nami mały rudzielec
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/153c8f96627c.jpgSabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Ostatni okres 09.04, według lekarza wynik jest w normie i nie mam się bliźniaków doszukiwać
widełki wartości bety sa dość rozległe jak spoglądałam.
ja tez się nie nastawiam, bo przyrosty mam w normie
Ja miałam 3902 w 34dniu cyklu, Ty masz 5600 w 35 dniu cyklu, czyli taki sam rząd wielkościefcia, mamatrojki80, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Nie, ale ja stymulację mialam tylko raz, do IVF. IUI zawsze miałam na naturalnych cyklach, bo owu była. Tylko jajka chyba były pancerne..
No widzisz ,a mi powiedzieli ze mimo wszystko lepiej stymulować i pewnie dlatego mam teraz kilka kg na plusie.
No ,ale nie ważne zarówno w Twoim jak i moim przypadku IUI nie zadziałała.
Dzięki za infomoremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzuje się ok, nie czuje tej ciąży, dziś do laboratorium rano na rowerze jechałam, mam tylko z przyrostem wagi uważać, mogę max 10 kg przytyć.
efcia, beates, dorbie, ComeToMeBaby, anna maria, kkisia, Aasiula, megan8, peppapig, moremi, malgos741, BISCA, stara.krycha, Luna76, Dziobak, inessa, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość