35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Chyba poprawię wieczorem.
Najlepsze, że mój m dziś wyjechał na poligon (Niuta, daj znać jak dojedzie i oddaj go za te dwa tygodnie hehe).
Jeszcze go nie ma
A tak swoją drogą to mogłaś wcześniej powiedzieć, a nie tak na ostatni moment.
Przygotowała bym się lepiejComeToMeBaby, efcia, BISCA, Aasiula, Sabina, kkisia, moremi, gretka lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyW temacie wykresow. Nakrecalo mnie to okrutnie. Dlatego dalam sobie z tym spokoj, zreszta klinika przebadala mnie wzdluz i wrzesz przed IVF, wiec co mialam o sobie wiedziec, to juz wiem. Nic z tej wiedzy nie wynika, wiec lotos
Luna76, moremi lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:Jeszcze go nie ma
A tak swoją drogą to mogłaś wcześniej powiedzieć, a nie tak na ostatni moment.
Przygotowała bym się lepiejnie zdążyłam.
nie peniaj, on bardzo wymagający nie jestheheheheheheheheeee
dasz kurczaka z ryżem będzie zadowolony hyhyhyhyystara.krycha, Niuta, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie kumam?
jak można źle zmierzyć?
ja mierzę, ale tak już w przybliżeniu ..w sensie czy włożę z prawej czy z lewej strony języka, czy o 5:30 czy 6:30 ( bo powinnam o 6) - nie ma to już znaczenia
mniej więcej mam zawsze takie same wykresy
w sumie zależy mi tylko na wychwyceniu skoku temp czyli niby owulacji
wiem wtedy kiedy będzie @ i mogę coś planować np wyjazd
No właśnie nie mam pewnosci czy to ile, gdzie i o której się mierzy nie ma wpływu.
-
ComeToMeBaby wrote:oj tam, oj tam... wczoraj zajęci byliśmy
nie zdążyłam.
nie peniaj, on bardzo wymagający nie jestheheheheheheheheeee
dasz kurczaka z ryżem będzie zadowolony hyhyhyhyy
Jak tak to ok. Czekam z obiademComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Ty, Niuta- nie peniaj. On rano wyjechał to powinien zaraz być. Jak go nie ma to może sam skoczył jeszcze na zakupy?
hehehehe
edit: jak masz już obiad to co przywiezie to będzie na jutro. i pojutrze. i popojutrze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 15:40
Niuta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:No właśnie nie mam pewnosci czy to ile, gdzie i o której się mierzy nie ma wpływu.
macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Ma i to spory wplyw wg mojego doktora. Temperatura jest wrazliwa na najdrobniejsze zmiany i dokladny pomiar jest trudy i zbedny, jesli jest sie pod stala opieka medyczna.
spojrzcie na mój wykres, w tym cyklu miałam nie mierzyc tempki, ale cos mnie naszlo i zmierzylam wieczorem, dokladnie przed pojsciem spac no i tak ciagnęłam pomiarowanie caly cyklstara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:według mnie nie ma znaczenia kiedy sie mierzy wazne zeby mniej wiecej o tej samej porze, mierzylam wieczorem i wykres jak ta lala, dwufazowy
ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
Mnie jest niewygodnie rano, bo rano zawsze zamieszanie i nawet ta minuta z termometrem w zębach nie jest łatwa (bo Małgosia usiłuje mi go wyrwać z paszczy
). No, ale skoro trzeba po spaniu, to po spaniu. Choć wolałabym np o 21, kiedy Małgoś juz śpi, chłopy łupią w kompy, a ja mam spokój.
efcia, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
efcia wrote:według mnie nie ma znaczenia kiedy sie mierzy wazne zeby mniej wiecej o tej samej porze, mierzylam wieczorem i wykres jak ta lala, dwufazowy
Ale fakt- wysokie temperatury. Dużo powyżej 37.
Wieczorem mierzyłaś? To przecież po 2-3 godzinnym spoczynku trzeba. Ponoć.
A tak patrzę, ty już w tej ciąży to chyba nie musisz / ne powinnaś mierzyć tempki? Ja tak coś słyszałam od tych co w ciąży. Hmm?stara.krycha, Aasiula, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:ale co to ma za znaczenie, jest dwufazowy? jest, skok został wykryty? został
efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:masz wszędzie 7:30 zaznaczoną ściemniaczu.
Ale fakt- wysokie temperatury. Dużo powyżej 37.
Wieczorem mierzyłaś? To przecież po 2-3 godzinnym spoczynku trzeba. Ponoć.
A tak patrzę, ty już w tej ciąży to chyba nie musisz / ne powinnaś mierzyć tempki? Ja tak coś słyszałam od tych co w ciąży. Hmm?
wiem wiem, ze po spopczynku, w tym cyklu mialam wogole nie mierzyc i mierzylam sobie wieczorem tak dla jajchcialam zobaczyc co z tego wyjdzie i prosze
ComeToMeBaby, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:wiem wiem, ze po spopczynku, w tym cyklu mialam wogole nie mierzyc i mierzylam sobie wieczorem tak dla jaj
chcialam zobaczyc co z tego wyjdzie i prosze
no widzisz.
Krakonka- jak poleżysz sobie ze 2 godzinki to o tej 23ciej może będziesz mogła sobie mierzyćstara.krycha lubi tę wiadomość