35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a spróbuj odstawić butelkę
stara.krycha wrote:Klamstwo. Ja prawie zasypiam, a zegar cos o najwyzszej koordynacji bredzi. Wiecie, jak sie musze wysilac przy pisaniu?ComeToMeBaby, stara.krycha, Aasiula, macduska, kkisia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Jakiś przekłamany ten zegar! O 15,30 to ja jestem nie do życia a czas reakcji na poziomie leniwca.
stara.krycha, efcia, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no to jeszcze raz
wieczorem zawsze będzie temp wysoka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b2522fff2a5.jpg
ha ha u mnie tez sie nie sprawdza, u mnie jest do góry nogami, nawiecej energi, najlepsza koordynacja i koncetracja jest po 18.00macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:To ciekawe ile mi każe przytyć...
Ale też czytałam, że jedzenie za dwóch w ciąży to mit. Powinno się jeść niewiele więcej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 16:24
moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZa młodu byłam typową sowa
uwielbiałam siedzieć w nocy. Jezusie ilesmy fajek na korytarzu w akademiku ((nazywał się Amor) nocami wyjarali, to siwo było. Ale zajebiscie bylo
teraz się tak nie studiuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 16:50
moremi, efcia, kkisia, Dziobak, anna maria, ania.g, gretka, malgos741, Simba, Mega, Krakonka, megan8, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Za młodu byłam typową sowa
uwielbiałam siedzieć w nocy. Jezusie ilesmy fajek na korytarzu w akademiku ((nazywał się Amor) nocami wyjarali, to siwo było. Ale zajebiscie
teraz się tak nie studiuje
A skąd wiesz jak się teraz studiuje?efcia, Dziobak, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobra, moja kreska jaśniejsza od tej porannej. łot de fak. może za dużo piłam? a nie piłam chyba za dużo. mam w domu jeszcze jeden ostatni test, to może później sprawdzę jeszcze. zresztą, chłop sobie pojechał to co ja tam będę sprawdzać
Renisławo- a jak u cię? -
zapomniałam wam mówić- trzymajta dzisiaj kciuki proszę
za udane załatwienie sprawy przez m, załatwia nam muzykę na wesele. ale jaką muzykę.... wczoraj jak zobaczyłam to padłam. musi się udać. mmmm.... kcem kcem kcem. jak się nie uda to będę płakać. ma dzisiaj dostać odpowiedź czy w grafiku ten ktoś ma wolny termin. jenyś... ale by było pięknie...
AFIRMUJĘ.
Sabina, macduska, Dziobak, moremi, beates, dorbie, kkisia, Aasiula, anna maria, BISCA, Zofia8, ania.g, malgos741, Mega, Krakonka, gosia7122, Arwena, caffe, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHumor z zeszytów szkolnych:
"Obyczaj nakazuje, że kapitan spuszcza się ostatni."
Morek, jak to jest?Dziobak, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, beates, anna maria, BISCA, Zofia8, gretka, moremi, Simba, Mega, Krakonka, kapturnica, gosia7122, Arwena, caffe lubią tę wiadomość