35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Opowiem Wam coś z życia. Kiedyś z mężem byliśmy w restauracji z takimi znajomymi "ą i ę".Jeden z tych znajomych ma firmę, która między innymi zajmuje się kopaniem dołów grobowych. Zanim tę firmę rozwinął to sam kopał te doły. Było już po kilku głębszych, ale każdy trzymał fason... Aby coś zagaić inny znajomy (też biznesman)pyta tego od dołów: Jarek a Ty jeszcze spuszczasz się pod ziemię?
macduska, Zofia8, Aasiula, ania.g, dorbie, anna maria, ComeToMeBaby, Sabina, malgos741, moremi, kkisia, Simba, Bozia3, Mega, Krakonka, Dziobak, gosia7122, Reni, megan8, Arwena, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Opowiem Wam coś z życia. Kiedyś z mężem byliśmy w restauracji z takimi znajomymi "ą i ę".Jeden z tych znajomych ma firmę, która między innymi zajmuje się kopaniem dołów grobowych. Zanim tę firmę rozwinął to sam kopał te doły. Było już po kilku głębszych, ale każdy trzymał fason... Aby coś zagaić inny znajomy (też biznesman)pyta tego od dołów: Jarek a Ty jeszcze spuszczasz się pod ziemię?
dobre!
dorbie, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:U mnie w rodzinie nikt nie ma nadciśnienia.
A jak Ci się udało zajść w ciążę, utrzymać ja i urodzić? Miałas problemy?
u mnie mają mama i brat.W ciązach dwóch pierwszych miałam problemy ciśnienie stale wysokie i nawet zatrucie,syn urodzony z hipotrofią i wylewem śródczaszkowym,problem chyba tkwił w złych lekach .Trzecia ciąża mimo wieku ;)ciśnienie idealne ,lek super dobrany malutka największa i ja się świetnie czułam.anna maria, Sabina, moremi, kkisia, peppapig, Mega, Luna76, Arwena, caffe lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Gosia jak tam Marysia na cwiczeniach ?
ćwiczymy głownie w domu co dwa tygodnie na kontrolę.Marysia ładnie podnosi się na rączkach i pełza ale jeszcze nie czworakuje . Sama też słabo siedzi ja się martwię ale rehabilitant mówi że nie jest żle a Helenka już sama siedzi ?anna maria, Sabina, moremi, kkisia, Simba, caffe lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Opowiem Wam coś z życia. Kiedyś z mężem byliśmy w restauracji z takimi znajomymi "ą i ę".Jeden z tych znajomych ma firmę, która między innymi zajmuje się kopaniem dołów grobowych. Zanim tę firmę rozwinął to sam kopał te doły. Było już po kilku głębszych, ale każdy trzymał fason... Aby coś zagaić inny znajomy (też biznesman)pyta tego od dołów: Jarek a Ty jeszcze spuszczasz się pod ziemię?
Sabina lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
gosia7122 wrote:ćwiczymy głownie w domu co dwa tygodnie na kontrolę.Marysia ładnie podnosi się na rączkach i pełza ale jeszcze nie czworakuje . Sama też słabo siedzi ja się martwię ale rehabilitant mówi że nie jest żle a Helenka już sama siedzi ?
anna maria, Sabina, kkisia, Aasiula, gosia7122, caffe lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Hela sama siedzi ale jak ja posadze ,rehabilitantka nie pozwala zeby Helcia sama siedziala ,powiedziala ze najpierw dzieci raczkuja a potem siadaja ,ale ja ja sadzam nie wiem moze zle robie ,zal mi jej jak tak ciagle ma lezec .No i jak chce gdzies sie przemiescic to sie kula placy-brzuch.Na raczkach sie podnosi i dupsko do gory zaczyna unosic ,wiec wszystko zmierza ku raczkowaniu.Wedlug Reha.bedzie raczkowac na 1 urodziny .gosia7122 wrote:ćwiczymy głownie w domu co dwa tygodnie na kontrolę.Marysia ładnie podnosi się na rączkach i pełza ale jeszcze nie czworakuje . Sama też słabo siedzi ja się martwię ale rehabilitant mówi że nie jest żle a Helenka już sama siedzi ?
Sabina, ania.g, moremi, kkisia, Krakonka, Aasiula, gretka, Dziobak, gosia7122, Arwena, caffe lubią tę wiadomość
-
idziemy do wsi obok na zabawe czyt.najesc sie kielbasek,frytek i piwko wypic,posluchac jak orkiestra gra.
przylaczy sie ktoras ?
Zofia8, Sabina, malgos741, macduska, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, Krakonka, Aasiula, stara.krycha, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Hela sama siedzi ale jak ja posadze ,rehabilitantka nie pozwala zeby Helcia sama siedziala ,powiedziala ze najpierw dzieci raczkuja a potem siadaja ,ale ja ja sadzam nie wiem moze zle robie ,zal mi jej jak tak ciagle ma lezec .No i jak chce gdzies sie przemiescic to sie kula placy-brzuch.Na raczkach sie podnosi i dupsko do gory zaczyna unosic ,wiec wszystko zmierza ku raczkowaniu.Wedlug Reha.bedzie raczkowac na 1 urodziny .
Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:Humor z zeszytów szkolnych:
"Obyczaj nakazuje, że kapitan spuszcza się ostatni."
Morek, jak to jest?ComeToMeBaby, ania.g, BISCA, macduska, Aasiula, kapturnica, Sabina, Dziobak, Arwena, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Mam ochote na fasolke po bretonsku
Nigdy jej nie gotowalam
Ktora w lopatologiczny sposob
da dobry przepisWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 19:19
peppapig, Krakonka, kkisia, Aasiula, Dziobak, Luna76, megan8, Arwena, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no to jeszcze raz
wieczorem zawsze będzie temp wysoka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b2522fff2a5.jpg
Pewnie ruski jakis
Uwaga napisalam RUSKIBISCA, Mega, Aasiula, kapturnica, gretka, Sabina, Dziobak, moremi, Reni, megan8, stara.krycha, caffe, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Za młodu byłam typową sowa
uwielbiałam siedzieć w nocy. Jezusie ilesmy fajek na korytarzu w akademiku ((nazywał się Amor) nocami wyjarali, to siwo było. Ale zajebiscie bylo
teraz się tak nie studiuje
Ja w Grzesiu i Heliosie urzedowalam. Ale na nielegalu, bo ja z lublyna
Ze tez my sie wtedy nie spotkalysmy:)
A pamietasz hot-dogi od pani bulki? To se nevratimacduska, Mega, Sabina, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A skąd wiesz jak się teraz studiuje?
Ciesza na korytarzach, wszyscy tylko w klawiature stukaja.
Nikt nie chodzi nago, w kuchni nie przypala sie makaron, zadnego palenia na korytarzach...Bieda, mowie ci, biedapeppapig, macduska, Bozia3, Krakonka, Mega, kkisia, kapturnica, Aasiula, gretka, Sabina, Dziobak, malgos741, moremi, Luna76, Reni, Arwena, caffe lubią tę wiadomość