X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Humor z zeszytów szkolnych:

"Obyczaj nakazuje, że kapitan spuszcza się ostatni."

Morek, jak to jest? ;-)
    hahaa3.gif

Sabina, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opowiem Wam coś z życia. Kiedyś z mężem byliśmy w restauracji z takimi znajomymi "ą i ę".Jeden z tych znajomych ma firmę, która między innymi zajmuje się kopaniem dołów grobowych. Zanim tę firmę rozwinął to sam kopał te doły. Było już po kilku głębszych, ale każdy trzymał fason... Aby coś zagaić inny znajomy (też biznesman)pyta tego od dołów: Jarek a Ty jeszcze spuszczasz się pod ziemię?

macduska, Zofia8, Aasiula, ania.g, dorbie, anna maria, ComeToMeBaby, Sabina, malgos741, moremi, kkisia, Simba, Bozia3, Mega, Krakonka, Dziobak, gosia7122, Reni, megan8, Arwena, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Opowiem Wam coś z życia. Kiedyś z mężem byliśmy w restauracji z takimi znajomymi "ą i ę".Jeden z tych znajomych ma firmę, która między innymi zajmuje się kopaniem dołów grobowych. Zanim tę firmę rozwinął to sam kopał te doły. Było już po kilku głębszych, ale każdy trzymał fason... Aby coś zagaić inny znajomy (też biznesman)pyta tego od dołów: Jarek a Ty jeszcze spuszczasz się pod ziemię?

:-D dobre!

dorbie, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    U mnie w rodzinie nikt nie ma nadciśnienia.
    A jak Ci się udało zajść w ciążę, utrzymać ja i urodzić? Miałas problemy?

u mnie mają mama i brat.W ciązach dwóch pierwszych miałam problemy ciśnienie stale wysokie i nawet zatrucie,syn urodzony z hipotrofią i wylewem śródczaszkowym,problem chyba tkwił w złych lekach .Trzecia ciąża mimo wieku ;)ciśnienie idealne ,lek super dobrany malutka największa i ja się świetnie czułam.

anna maria, Sabina, moremi, kkisia, peppapig, Mega, Luna76, Arwena, caffe lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Gosia jak tam Marysia na cwiczeniach ?

ćwiczymy głownie w domu co dwa tygodnie na kontrolę.Marysia ładnie podnosi się na rączkach i pełza ale jeszcze nie czworakuje . Sama też słabo siedzi ja się martwię ale rehabilitant mówi że nie jest żle a Helenka już sama siedzi ?

anna maria, Sabina, moremi, kkisia, Simba, caffe lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Padłam :D

Sabina lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    ćwiczymy głownie w domu co dwa tygodnie na kontrolę.Marysia ładnie podnosi się na rączkach i pełza ale jeszcze nie czworakuje . Sama też słabo siedzi ja się martwię ale rehabilitant mówi że nie jest żle a Helenka już sama siedzi ?
    Gosia, mi wczoraj pani pediatra na szczepieniach powiedziała że często się zdarza że ośmiomiesięczne nie siadają. Pilnuj rehabilitacji, wszystko będzie ok.

anna maria, Sabina, kkisia, Aasiula, gosia7122, caffe lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela sama siedzi ale jak ja posadze ,rehabilitantka nie pozwala zeby Helcia sama siedziala ,powiedziala ze najpierw dzieci raczkuja a potem siadaja ,ale ja ja sadzam nie wiem moze zle robie ,zal mi jej jak tak ciagle ma lezec .No i jak chce gdzies sie przemiescic to sie kula placy-brzuch.Na raczkach sie podnosi i dupsko do gory zaczyna unosic ,wiec wszystko zmierza ku raczkowaniu.Wedlug Reha.bedzie raczkowac na 1 urodziny .
    gosia7122 wrote:

Sabina, ania.g, moremi, kkisia, Krakonka, Aasiula, gretka, Dziobak, gosia7122, Arwena, caffe lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idziemy do wsi obok na zabawe czyt.najesc sie kielbasek,frytek i piwko wypic,posluchac jak orkiestra gra. :-) przylaczy sie ktoras ?

Zofia8, Sabina, malgos741, macduska, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, Krakonka, Aasiula, stara.krycha, caffe lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    idziemy do wsi obok na zabawe czyt.najesc sie kielbasek,frytek i piwko wypic,posluchac jak orkiestra gra. :-) przylaczy sie ktoras ?

a pospiewamy ;-)???

anna maria, Simba, Aasiula, stara.krycha lubią tę wiadomość

Zofia8
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiadomo :-)
    Zofia8 wrote:
    a pospiewamy ;-)???

Zofia8, Aasiula, stara.krycha lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    nam sie nie chce, pogoda sie mocno popsuła

• ania.g Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Hela sama siedzi ale jak ja posadze ,rehabilitantka nie pozwala zeby Helcia sama siedziala ,powiedziala ze najpierw dzieci raczkuja a potem siadaja ,ale ja ja sadzam nie wiem moze zle robie ,zal mi jej jak tak ciagle ma lezec .No i jak chce gdzies sie przemiescic to sie kula placy-brzuch.Na raczkach sie podnosi i dupsko do gory zaczyna unosic ,wiec wszystko zmierza ku raczkowaniu.Wedlug Reha.bedzie raczkowac na 1 urodziny .
    U nas tak samo. Za to moja najstarsza córka siadała sama w wieku 6mc, pominęła etap raczkowania i mając nie całe 10mc zaczęła chodzić.

Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Humor z zeszytów szkolnych:

"Obyczaj nakazuje, że kapitan spuszcza się ostatni."

Morek, jak to jest? ;-)
    Nigdy nie uczestniczyłam w "spuszczaniu się". Muszę znajomych kapitanów popytać :-D

ComeToMeBaby, ania.g, BISCA, macduska, Aasiula, kapturnica, Sabina, Dziobak, Arwena, caffe lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ochote na fasolke po bretonsku :)

Nigdy jej nie gotowalam
    Ktora w lopatologiczny sposob
    da dobry przepis ;)

BISCA, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Mam ochote na fasolke po bretonsku :)

Nigdy jej nie gotowalam
    Ktora w lopatologiczny sposob
    da dobry przepis ;)
    gotujesz fasole żeby miękka była, wody nie odlewasz, smazysz osobno cebuke z kiełbasą, dodajesz przyprawy,sól, pieprz, majeranku, to usmazone i troche koncentratu pomidorowego,gotowe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 19:19

peppapig, Krakonka, kkisia, Aasiula, Dziobak, Luna76, megan8, Arwena, paszczakin lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no to jeszcze raz
    wieczorem zawsze będzie temp wysoka

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b2522fff2a5.jpg
    Czyli jak zrobisz kupe przed rozpoczeciem pracy jelit to znaczy ze zegar do naprawy?
    Pewnie ruski jakis

Uwaga napisalam RUSKI :)

BISCA, Mega, Aasiula, kapturnica, gretka, Sabina, Dziobak, moremi, Reni, megan8, stara.krycha, caffe, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Za młodu byłam typową sowa ;-) uwielbiałam siedzieć w nocy. Jezusie ilesmy fajek na korytarzu w akademiku ((nazywał się Amor) nocami wyjarali, to siwo było. Ale zajebiscie bylo ;-) teraz się tak nie studiuje ;-)
    Amor :)
    Ja w Grzesiu i Heliosie urzedowalam. Ale na nielegalu, bo ja z lublyna ;)
    Ze tez my sie wtedy nie spotkalysmy:)
    A pamietasz hot-dogi od pani bulki? To se nevrati

macduska, Mega, Sabina, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nigdy nie uczestniczyłam w "spuszczaniu się". Muszę znajomych kapitanów popytać :-D

Jak Ty w ciaze zaszlas ?!?!

ania.g, Mega, Sabina, malgos741, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A skąd wiesz jak się teraz studiuje? :-D
    Pare lat temu bylam w akademiku UMCS nie pamietam juz po co.
    Ciesza na korytarzach, wszyscy tylko w klawiature stukaja.
    Nikt nie chodzi nago, w kuchni nie przypala sie makaron, zadnego palenia na korytarzach...Bieda, mowie ci, bieda

peppapig, macduska, Bozia3, Krakonka, Mega, kkisia, kapturnica, Aasiula, gretka, Sabina, Dziobak, malgos741, moremi, Luna76, Reni, Arwena, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 9316 9317 9318 9319 9320 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ