Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor. Leniwa niedziela, odpoczelam, doczytalam. Niewiele tego dzis bylo w sumie. Do strojow sie odniose. Sama mam tutejszy drindl. To bardziej bawarski stroj, ale w zasadzie popularny w wiekszosci Niemiec. Lubie to nosic, ale powiedzmy w sypialni, bo fajnie figure podkresla. Na spedach ludowych czuje sie w tym raczej nieswojo.

iwcia77, nick nieaktualny, Dziobak, Mega, anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak- jak udalo sie swieto krolowej norweskiej?? czy fotki bede mogla na fb obejrzec, bo cos mi sie zdaje ze z ovu juz zniknely...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia :)
    U mnie gitara
    o laparo zapomnialam
    jutro mam wizyte i decyzja kiedy start
    teraz jestem na tabsach

Wyciszam sie ;)

nick nieaktualny, iwcia77, Mega, Zofia8, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Dobry wieczor. Leniwa niedziela, odpoczelam, doczytalam. Niewiele tego dzis bylo w sumie. Do strojow sie odniose. Sama mam tutejszy drindl. To bardziej bawarski stroj, ale w zasadzie popularny w wiekszosci Niemiec. Lubie to nosic, ale powiedzmy w sypialni, bo fajnie figure podkresla. Na spedach ludowych czuje sie w tym raczej nieswojo.
    rok temu nocowalam w Regensburgu to widzialam ful sklepow z takimi bawarskimi strojami i bardzo mi sie podobaly :), fajnie ze mozna sobie taki kupic..i tak swoja droga zastanoawiam sie czy istnieje jakis wloski stroj narodowy? :-O...jak na razie to rozpoznaany jest stroj gondoliera weneckiego i stroje weneckie karnawalowe...

nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, Mega, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Dziobak- jak udalo sie swieto krolowej norweskiej?? czy fotki bede mogla na fb obejrzec, bo cos mi sie zdaje ze z ovu juz zniknely...
    Maj dir, to nie swieto krolowej norweskiej, ale konstytucji!
    Sie udalo sie, pieknie. :)
    Jest jeszcze 1 fotka na ovu, ale wszystkie zobaczysz na fb.

iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Iwcia :)
    U mnie gitara
    o laparo zapomnialam
    jutro mam wizyte i decyzja kiedy start
    teraz jestem na tabsach

Wyciszam sie ;)
    super!!! oby sie udalo :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Maj dir, to nie swieto krolowej norweskiej, ale konstytucji!
    Sie udalo sie, pieknie. :)
    Jest jeszcze 1 fotka na ovu, ale wszystkie zobaczysz na fb.
    to ide na fb :)

Dziobak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    rok temu nocowalam w Regensburgu to widzialam ful sklepow z takimi bawarskimi strojami i bardzo mi sie podobaly :), fajnie ze mozna sobie taki kupic..i tak swoja droga zastanoawiam sie czy istnieje jakis wloski stroj narodowy? :-O...jak na razie to rozpoznaany jest stroj gondoliera weneckiego i stroje weneckie karnawalowe...
    No wlasnie mialam pytac o wloski stroj narodowy?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    super!!! oby sie udalo :)

W sumie moge zaczynac juz :)
    zobaczymy czy tabsy mam zjesc do konca ( zostana jutro 3)

A wszystko wyprasowalam
    i juz jestem spokojniejsza ;)

nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przylaczam sie do gratulacji Slash i czekam na fotoreportaz :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 21:28

iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, no nareszcie :) ale Cię wcięło ;)

iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór.
    :)
    Laparo - histero udana. Jajowody okazały sie drożne. Obok po jednej i drugiej stronie były zrosty, które usunięto. Torbiel też usunięto. W środku nigdzie żadnych ognisk endometrialnych nie było. Lekarz nie widzi zadnego problmeu z zajściem w ciążę.
    Tylko w okolicach mostkach i ramion mnie boli jak się ruszam. A brzuch w ogóle, jakby zabiegu nie było.
    Pozdriawiam, i idę spać.Dobranoc.

nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, ania.g, efcia, Bozia3, iwcia77, Dziobak, kapturnica, caffe, Mega, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, malgos741, beates, Simba, moremi, nick nieaktualny, Krakonka lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Dobry wieczór.
    Laparo - histero udana. Jajowody okazały sie drożne. Obok po jednej i drugiej stronie były zrosty, które usunięto. Torbiel też usunięto. W środku nigdzie żadnych ognisk endometrialnych nie było. Lekarz nie widzi zadnego problmeu z zajściem w ciążę.
    Tylko w okolicach mostkach i ramion mnie boli jak się ruszam. A brzuch w ogóle, jakby zabiegu nie było.

Super wiesci :-) Zycze szybkiego zajscia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 21:59

nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Dobry wieczór.

Super
    to teraz jakas stymulacja i ciaza jak ta lala :)

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Dobry wieczór.
    To super :) Mam nadzieję, że teraz to juz poleci migusiem :)

Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka witaj łajzo stara! Na tak długo nas zostawić! Oszalałaś!!!!!!!

ps. Buziaki dla synka i dobrze, że juz jesteś :)

ania.g, efcia, iwcia77, kapturnica, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Dobry wieczór.
    Super cudownie :) No to teraz do roboty ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Iwka witaj łajzo stara! Na tak długo nas zostawić! Oszalałaś!!!!!!!

ps. Buziaki dla synka i dobrze, że juz jesteś :)
    No wlasnie!!! Popieram Cie w calej okazałosci i rozciągłości !!

iwcia77, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margolcia , bardzo sie ciesze i szybkiego zaciazenia zycze <3

ide lulu, dobranocka

Mega, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia, super!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
‹‹ 9370 9371 9372 9373 9374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ