35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobry wieczor. Leniwa niedziela, odpoczelam, doczytalam. Niewiele tego dzis bylo w sumie. Do strojow sie odniose. Sama mam tutejszy drindl. To bardziej bawarski stroj, ale w zasadzie popularny w wiekszosci Niemiec. Lubie to nosic, ale powiedzmy w sypialni, bo fajnie figure podkresla. Na spedach ludowych czuje sie w tym raczej nieswojo.
iwcia77, kkisia, Dziobak, Mega, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Dobry wieczor. Leniwa niedziela, odpoczelam, doczytalam. Niewiele tego dzis bylo w sumie. Do strojow sie odniose. Sama mam tutejszy drindl. To bardziej bawarski stroj, ale w zasadzie popularny w wiekszosci Niemiec. Lubie to nosic, ale powiedzmy w sypialni, bo fajnie figure podkresla. Na spedach ludowych czuje sie w tym raczej nieswojo.
, fajnie ze mozna sobie taki kupic..i tak swoja droga zastanoawiam sie czy istnieje jakis wloski stroj narodowy?
...jak na razie to rozpoznaany jest stroj gondoliera weneckiego i stroje weneckie karnawalowe...
stara.krycha, Dziobak, kkisia, Mega, caffe, Arwena lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Dziobak- jak udalo sie swieto krolowej norweskiej?? czy fotki bede mogla na fb obejrzec, bo cos mi sie zdaje ze z ovu juz zniknely...
Sie udalo sie, pieknie.
Jest jeszcze 1 fotka na ovu, ale wszystkie zobaczysz na fb.iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:rok temu nocowalam w Regensburgu to widzialam ful sklepow z takimi bawarskimi strojami i bardzo mi sie podobaly
, fajnie ze mozna sobie taki kupic..i tak swoja droga zastanoawiam sie czy istnieje jakis wloski stroj narodowy?
...jak na razie to rozpoznaany jest stroj gondoliera weneckiego i stroje weneckie karnawalowe...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:super!!! oby sie udalo
W sumie moge zaczynac juz
zobaczymy czy tabsy mam zjesc do konca ( zostana jutro 3)
A wszystko wyprasowalam
i juz jestem spokojniejszastara.krycha, iwcia77, Mega, Sabina, anna maria, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry wieczór.
Laparo - histero udana. Jajowody okazały sie drożne. Obok po jednej i drugiej stronie były zrosty, które usunięto. Torbiel też usunięto. W środku nigdzie żadnych ognisk endometrialnych nie było. Lekarz nie widzi zadnego problmeu z zajściem w ciążę.
Tylko w okolicach mostkach i ramion mnie boli jak się ruszam. A brzuch w ogóle, jakby zabiegu nie było.
Pozdriawiam, i idę spać.Dobranoc.kkisia, anna maria, Sabina, ania.g, efcia, Bozia3, iwcia77, Dziobak, kapturnica, caffe, Mega, ComeToMeBaby, Heretyczka, macduska, peppapig, Aasiula, Arwena, malgos741, beates, Simba, moremi, stara.krycha, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Dobry wieczór.
Laparo - histero udana. Jajowody okazały sie drożne. Obok po jednej i drugiej stronie były zrosty, które usunięto. Torbiel też usunięto. W środku nigdzie żadnych ognisk endometrialnych nie było. Lekarz nie widzi zadnego problmeu z zajściem w ciążę.
Tylko w okolicach mostkach i ramion mnie boli jak się ruszam. A brzuch w ogóle, jakby zabiegu nie było.
Pozdriawiam, i idę spać.Dobranoc.
Super wiesciZycze szybkiego zajscia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 21:59
kkisia, Margolcia88, efcia, Aasiula, stara.krycha lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Dobry wieczór.
Pozdriawiam, i idę spać.Dobranoc.
Super
to teraz jakas stymulacja i ciaza jak ta lalaMargolcia88, Aasiula, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Dobry wieczór.
Pozdriawiam, i idę spać.Dobranoc.Mam nadzieję, że teraz to juz poleci migusiem
Aasiula, kkisia, Margolcia88, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:Dobry wieczór.
Pozdriawiam, i idę spać.Dobranoc.No to teraz do roboty
kkisia, Margolcia88 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sabina wrote:Iwka witaj łajzo stara! Na tak długo nas zostawić! Oszalałaś!!!!!!!
ps. Buziaki dla synka i dobrze, że juz jesteśiwcia77, Mega, Sabina, Aasiula, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość