35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobry wieczor. Leniwa niedziela, odpoczelam, doczytalam. Niewiele tego dzis bylo w sumie. Do strojow sie odniose. Sama mam tutejszy drindl. To bardziej bawarski stroj, ale w zasadzie popularny w wiekszosci Niemiec. Lubie to nosic, ale powiedzmy w sypialni, bo fajnie figure podkresla. Na spedach ludowych czuje sie w tym raczej nieswojo.
iwcia77, nick nieaktualny, Dziobak, Mega, anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rok temu nocowalam w Regensburgu to widzialam ful sklepow z takimi bawarskimi strojami i bardzo mi sie podobalystara.krycha wrote:Dobry wieczor. Leniwa niedziela, odpoczelam, doczytalam. Niewiele tego dzis bylo w sumie. Do strojow sie odniose. Sama mam tutejszy drindl. To bardziej bawarski stroj, ale w zasadzie popularny w wiekszosci Niemiec. Lubie to nosic, ale powiedzmy w sypialni, bo fajnie figure podkresla. Na spedach ludowych czuje sie w tym raczej nieswojo.
, fajnie ze mozna sobie taki kupic..i tak swoja droga zastanoawiam sie czy istnieje jakis wloski stroj narodowy?
...jak na razie to rozpoznaany jest stroj gondoliera weneckiego i stroje weneckie karnawalowe...
nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, Mega, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Maj dir, to nie swieto krolowej norweskiej, ale konstytucji!iwcia77 wrote:Dziobak- jak udalo sie swieto krolowej norweskiej?? czy fotki bede mogla na fb obejrzec, bo cos mi sie zdaje ze z ovu juz zniknely...
Sie udalo sie, pieknie.
Jest jeszcze 1 fotka na ovu, ale wszystkie zobaczysz na fb.
iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie mialam pytac o wloski stroj narodowy?iwcia77 wrote:rok temu nocowalam w Regensburgu to widzialam ful sklepow z takimi bawarskimi strojami i bardzo mi sie podobaly
, fajnie ze mozna sobie taki kupic..i tak swoja droga zastanoawiam sie czy istnieje jakis wloski stroj narodowy?
...jak na razie to rozpoznaany jest stroj gondoliera weneckiego i stroje weneckie karnawalowe...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:super!!! oby sie udalo

W sumie moge zaczynac juz
zobaczymy czy tabsy mam zjesc do konca ( zostana jutro 3)
A wszystko wyprasowalam
i juz jestem spokojniejsza
nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry wieczór.

Laparo - histero udana. Jajowody okazały sie drożne. Obok po jednej i drugiej stronie były zrosty, które usunięto. Torbiel też usunięto. W środku nigdzie żadnych ognisk endometrialnych nie było. Lekarz nie widzi zadnego problmeu z zajściem w ciążę.
Tylko w okolicach mostkach i ramion mnie boli jak się ruszam. A brzuch w ogóle, jakby zabiegu nie było.
Pozdriawiam, i idę spać.Dobranoc.
nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, ania.g, efcia, Bozia3, iwcia77, Dziobak, kapturnica, caffe, Mega, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, malgos741, beates, Simba, moremi, nick nieaktualny, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Dobry wieczór.

Laparo - histero udana. Jajowody okazały sie drożne. Obok po jednej i drugiej stronie były zrosty, które usunięto. Torbiel też usunięto. W środku nigdzie żadnych ognisk endometrialnych nie było. Lekarz nie widzi zadnego problmeu z zajściem w ciążę.
Tylko w okolicach mostkach i ramion mnie boli jak się ruszam. A brzuch w ogóle, jakby zabiegu nie było.
Super wiesci
Zycze szybkiego zajscia 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 21:59
nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Dobry wieczór.

Super
to teraz jakas stymulacja i ciaza jak ta lala
nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo superMargolcia88 wrote:Dobry wieczór.

Mam nadzieję, że teraz to juz poleci migusiem
Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Super cudownieMargolcia88 wrote:Dobry wieczór.

No to teraz do roboty
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
No wlasnie!!! Popieram Cie w calej okazałosci i rozciągłości !!Sabina wrote:Iwka witaj łajzo stara! Na tak długo nas zostawić! Oszalałaś!!!!!!!
ps. Buziaki dla synka i dobrze, że juz jesteś
iwcia77, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość