35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla tych co nie widzialy, dla wielbicielek strojow ludowych oraz dla wszystkich innych
Corka w conversach, bo startowala na 60 m, co roku wygrywa.
Aaa, ja wygralam konkurs rzutu podkowa ( tez jak co roku, heh ). Uwielbiam te wiejskie zabawyChociaz w miastach bawia sie identycznie, ot tradycja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 22:21
caffe, kkisia, anna maria, ania.g, Heretyczka, Arwena, ComeToMeBaby, Sabina, Niuta, stara.krycha, Mega, megan8, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dla tych co nie widzialy, dla wielbicielek strojow ludowych oraz dla wszystkich innych
Corka w conversach, bo startowala na 60 m, co roku wygrywa.
Aaa, ja wygralam konkurs rzutu podkowa ( tez jak co roku, heh ). Uwielbiam te wiejskie zabawyChociaz w miastach bawia sie identycznie, ot tradycja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 18:54
-
nick nieaktualny
-
Myslicie, ze ogladanie debaty prezydenckiej jest dobrym pomyslem na zakonczenie milego dnia?
Moze jeszcze zdaze wylaczyc...
A to czytalyscie?
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Andrzej-Saramonowicz-dlaczego-nie-zaglosuje-na-Andrzeja-Dude,wid,17544671,wiadomosc.html?ticaid=114e1c&_ticrsn=3ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Myslicie, ze ogladanie debaty prezydenckiej jest dobrym pomyslem na zakonczenie milego dnia?
A to czytalyscie?
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Andrzej-Saramonowicz-dlaczego-nie-zaglosuje-na-Andrzeja-Dude,wid,17544671,wiadomosc.html?ticaid=114e1c&_ticrsn=3Dziobak lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Myslicie, ze ogladanie debaty prezydenckiej jest dobrym pomyslem na zakonczenie milego dnia?
A to czytalyscie?
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Andrzej-Saramonowicz-dlaczego-nie-zaglosuje-na-Andrzeja-Dude,wid,17544671,wiadomosc.html?ticaid=114e1c&_ticrsn=3 -
ComeToMeBaby wrote:Przeczytałam. Hyhyhy nie wierzę. Dosłownie.
Z drugiej strony kazdy czasem wali glupoty, z ktorych pozniejszych konsekwencji nie zdajemy sobie sprawy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 21:01
Mega lubi tę wiadomość
-
witam moje kochane ovukolezanki
, bardzo za wami tesknilam i czesto o was myslalam
ile mamy nowych ciaz?
jak Wacia, Kisisa po zabiegach?
Bisca- czy udal sie transfer?
jak tam ciezarowki? kapcia, magda, elfik?
czy ktos moglby jakies streszczenie?
my wrocilismy 2 godzinki temu, juz rozpakowani. kurde z zimy wskoczylismy do lata...Ivo golutki jak swiety turecki
Zofia8, Dziobak, Arwena, stara.krycha, kkisia, gretka, Mega, ComeToMeBaby, ania.g, caffe, anna maria, Sabina, efcia, kapturnica, macduska, megan8, SolarPolar, malgos741, beates, Simba lubią tę wiadomość
-
Slash- gratulacje!!!
Gabrysia urodzila sie jak moj Alojzi on tez niedzielny chlopak
a ja dzis mam rocznice testu ciazowego
dokladnie rok temu zostal odkryty i zdemaskowany Ivo
stara.krycha, kkisia, gretka, Mega, ComeToMeBaby, ania.g, caffe, anna maria, Sabina, efcia, kapturnica, macduska, SolarPolar, Arwena, moremi lubią tę wiadomość