35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:UWAGA KOMUNIKAT dzis o godz :4:23 urodzila sie Gabriela waga 3900,dluga 59cm -corka Slash
kkisia, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:UWAGA KOMUNIKAT dzis o godz :4:23 urodzila sie Gabriela waga 3900,dluga 59cm -corka Slash
O jest, para mojego Adaska! Ale wysoka dama! Gratulacje Slash, czekamy na relacje!malgos741, kkisia, gretka, anna maria, Aasiula, Sabina, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Zagadka dla tych, które mają ogródki
Drzewko/krzew wygląda tak (to co widziałam):
- wielkość ok. 2 m
- gałązki idealnie prostopadłe do pnia, równoległe do ziemi, rozmieszczone symetrycznie
- kwiaty białe, dzwoneczki pojedyncze rozmieszczone wzdłuż gałazki
- każda gałazka podobna do kokoryczki.
Strasznie mi się to podobało, ale nie mogę znaleźć w necie co to
a to kokoryczka:
https://www.google.pl/search?q=kokoryczka&biw=1366&bih=608&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=OIFYVdCyBYSTyQOj7IDoDg&ved=0CB8QsAQ
-
Sinilo mi sie ze siedzialam z Dorbie gdziec nad cieplym morzem ,miala juz widoczny brzuch a w nim blizniaki
czy to sen proroczy ? czy za duzo bylo wczoraj prasowania ?
kapturnica, megan8, SolarPolar, gretka, Sabina, Heretyczka, stara.krycha, efcia, Aasiula, Mega, kkisia, gosia7122, Arwena, caffe, paszczakin, ola_35, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
Slash gratuluje córeczki .Bardzo ładne imie Gabriela.
No to teraz w kolejnosci jest Elf ..A potem juz jaJak to dziwnie brzmi ...Kurde 2ga w kolejce żem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 14:55
Sabina, efcia, Aasiula, Mega, kkisia, anna maria, Arwena, paszczakin, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
Co to ja chciałam powiedzieć. .a wiem już
Brawo Slash
To nie prawda, że psy cieszą się do każdego!
Też źle znoszą zmianę właściciela. I dla mnie chujem trzeba być, żeby oddać zwierzę. Dobrze, że młode to jeszcze jest szansa, że bardzo tego nie przeżyje.
Yyy. .. I jeszcze jedno
Nie rozumiem zakładania strojów narodowych przez cudzoziemców.
Wyobrażacie sobie kitajcow w strojach kaszubskich albo kebabów w góralskich?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 16:19
efcia, gosia7122, kkisia, Arwena, gretka, Mega, Sabina, Natka_79, stara.krycha, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Dzień dobry.
Brawo Slash
Też źle znoszą zmianę właściciela. I dla mnie chujem trzeba być, żeby oddać zwierzę. Dobrze, że młode to jeszcze jest szansa, że bardzo tego nie przeżyje.
Yyy. .. I jeszcze jedno
Wyobrażacie sobie kitajcow w strojach kaszubskich albo kebabów w góralskich?
Kebab w góralskim chyba nie przejdzie..Na pierwszym zakręcie dostanie z ciupagikkisia, Reni, Mega, Sabina, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Dzień dobry.
Brawo Slash
Yyy. .. I jeszcze jedno
Wyobrażacie sobie kitajcow w strojach kaszubskich albo kebabów w góralskich?
ja rozumiem i uważam że bardzo miły zwyczaj
skoro mieszkam tutaj i korzystam z pomocy panstwa lub nawet nie...ale tutaj jest mój dom, dlaczego nie miałabym w taki sposób wyrazic sympatii dla panujacych obyczajów?
Dziobak, SolarPolar, anna maria, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:to jest tak zwana asymilacja
ja rozumiem i uważam że bardzo miły zwyczaj
skoro mieszkam tutaj i korzystam z pomocy panstwa lub nawet nie...ale tutaj jest mój dom, dlaczego nie miałabym w taki sposób wyrazic sympatii dla panujacych obyczajów?Heretyczka, anna maria, megan8, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Dokladnie tak. Poza tym nie widze masy Polakow noszacych z duma swoje stroje narodowe, a co dopiero kebabow czy kitajcow. Ba, zaryzykuje, ze przecietny Polak nie wie, jak wyglada stroj w jego regionie. Zakladam, ze Reni tez nie ma mazowieckiego stroju...
stara.krycha lubi tę wiadomość