35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:bo większość Polaków zwłaszcza młodych nie jest dumna ze swojej ojczyzny
Mnie sie bardzo podoba norweskie przywiazanie do tradycji, do flagi, strojow. Pamietaja kim sa i skad sa. A ja jestem teraz tego czescia. Wole to bardziej, niz czysto polskie klotnie o brzoze i mgle...Heretyczka, anna maria, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
To, że nie mam stroju ludowego w domu nie oznacza, że się go wstydzę. Noszenie cudzego wydaje mi się lizaniem dupy, ale to moje zdanie.Dziobak wrote:Dokladnie tak. Poza tym nie widze masy Polakow noszacych z duma swoje stroje narodowe, a co dopiero kebabow czy kitajcow. Ba, zaryzykuje, ze przecietny Polak nie wie, jak wyglada stroj w jego regionie. Zakladam, ze Reni tez nie ma mazowieckiego stroju...
Natka_79, Arwena, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:To, że nie mam stroju ludowego w domu nie oznacza, że się go wstydzę. Noszenie cudzego wydaje mi się lizaniem dupy, ale to moje zdanie.
każdy na siebie pracuje
lizać trzeba w pl bo od tego często wiele zalezy , m innymi pracaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 17:30
-
Aasiula wrote:Dzien dobry
Nie spałam cała noc
Kot łaził tłukł sie po całym domu ;(
Czy tak bedzie zawsze ???
I ucieka od nas woli być sam
Jak długo bedzie sie do nas przyzwyczajał ??
Drogie brawo o co cho ??Aasiula lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzień dobry prawie wieczór
Slash, ogromne gratulacje. Niech Gabriela rośnie zdrowoi oczywiście czekam na zdjęcie.
Nie widziałam Dziobakalipa do kwadratu.
Dziś przeprowadzam eksperymenty na kaczce. Napchałam jej różnych rzeczy i zobaczymy co z tego wyjdzie
Dziobak lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ja tam wolę żeby taki Arab założył se strój krakowski, niż zdetonował bombę.
I wolę żeby nosili te stroje nasze narodowe, niz żeby narzucali mi jako nową modę noszenie burki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 18:08
ania.g, Heretyczka, Dziobak, paszczakin, stara.krycha, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Drzewnej ?
Przyjrzałam się dzisiaj. trochę inaczej to drzewo wygląda niz opisałam. Liście zwisają, a kwiaty są do góry. Ale mogłam się pomylić, bo wczoraj kończyłam prasowanie i byłam zmęczonaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 18:10
Heretyczka, SolarPolar, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Drzewiastej powinno byc. Zobacz jeszcze hortnesje pnace.
kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny