35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Pierwsze koty za płoty
Kot wlazł mi do łazienki jak brałam prysznic ,położył sie w umywalce i sie gapiłAasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
bardzo ładnie dziobak
mlody tez klasa, a dziecie obok wyglada na wiele mlodsze.. ale choragiewki rowno trzymaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 12:15
kkisia, Mega, kapturnica, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:156 cm
mega, 6 cm mniej i cale zycie bys musiala w foteliku
http://pieniadze.gazeta.pl/pieniadz/1,136159,17925777,Nowe_przepisy_dot__fotelikow_samochodowych__Radzimy.html?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=MTWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 12:15
ComeToMeBaby, SolarPolar, Aasiula, macduska, kkisia, Mega, caffe, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:mega, 6 cm mniej i cale zycie bys musoala w foteliku
http://pieniadze.gazeta.pl/pieniadz/1,136159,17925777,Nowe_przepisy_dot__fotelikow_samochodowych__Radzimy.html?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=MTkkisia, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Aaaa i jeszcze dostałam @ wreszcie jest normalna a nie jakies skąpiradło
a to znaczy ze prolaktyna spadła
Jupiii
Tabsy działają i moze sie udakkisia, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, MartaDidi, Sabina, efcia, stara.krycha, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Pierwsze koty za płoty
Kot wlazł mi do łazienki jak brałam prysznic ,położył sie w umywalce i sie gapił
co on mial kurwa robić? na ściany się patrzeć?
tera już wiesz jak mu czas organizować i czym go zająć
jak będziesz bez majtek to się nie wypinaj, bo nie wiadomo co kot na toWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 12:38
ComeToMeBaby, Mega, Bozia3, kkisia, Aasiula, kapturnica, macduska, Sabina, Arwena, Reni, stara.krycha, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:mega, 6 cm mniej i cale zycie bys musiala w foteliku
http://pieniadze.gazeta.pl/pieniadz/1,136159,17925777,Nowe_przepisy_dot__fotelikow_samochodowych__Radzimy.html?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=MT -
caffe wrote:było tak od razu, a nie tylko w ubraniu i w ubraniu...
co on mial kurwa robić? na ściany się patrzeć?
tera już wiesz jak mu czas organizować i czym go zająć
jak będziesz bez majtek to się nie wypinaj, bo nie wiadomo co kot na toBozia3, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
A ja dostałam dzis wspaniała nowine.Po 4latach starań mój braciak z zona sa w ciąży .Nie obyło sie bez łez
Teraz oby wszystko było dobrze to nasze dzieciaki beda rówieśnikami bo termin ma na styczeńmacduska, ComeToMeBaby, malgos741, anna maria, Mega, caffe, kkisia, Natka_79, Aasiula, Bozia3, Sabina, Arwena, stara.krycha, efcia, Zofia8, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki niedzielnie
łep mnie boli bo wczoraj miałam gości i z kumpelą wypiłyśmy 3 butle wina...
Dziobak super zdjęciaanna maria, ComeToMeBaby, kkisia, megan8, macduska, Aasiula, Sabina, efcia, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
UWAGA KOMUNIKAT dzis o godz :4:23 urodzila sie Gabriela waga 3900,dluga 59cm -corka Slash
ComeToMeBaby, malgos741, Mega, caffe, paszczakin, kkisia, SolarPolar, gretka, megan8, macduska, Aasiula, Iwone, kapturnica, Bozia3, Sabina, beates, gosia7122, stara.krycha, Heretyczka, efcia, inessa, Niuta, Dziobak, Arwena, mama78, ania.g, Zofia8, Magdala, peppapig, Simba, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Asiula kot musi się oswoić z nowym domem... będzie dobrze... daj mu 2-3 dni.
Ja musiałam mojej mamy staruszka kota wziąć do siebie jak mama szła do szpitala i też 2-3 dni się oswajał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 13:45
anna maria, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
anna maria wrote:UWAGA KOMUNIKAT dzis o godz :4:23 urodzila sie Gabriela waga 3900,dluga 59cm -corka Slash
A gdzie kurdę relacja online z porodu?! Foch.anna maria, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Witam dziewczynki niedzielnie
łep mnie boli bo wczoraj miałam gości i z kumpelą wypiłyśmy 3 butle wina...
Dziobak super zdjęciamalgos741, anna maria, Mega, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość