35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Asiul dla ktow przed wszystkim wazne jest terytorium, ktore zna a nie wlasciciel. Kota jak zostawisz w jego mieszkaniu a wlasciciel wyjedzie na kilka tygodni to kot to zniesie ze spokojem . Pies odwrotnie , nie wazne jakie terytorium wazny wlasciciel. Twoj kot zmienil miejsce zamieszkania
-
SolarPolar wrote:Dziobak tym razem wyszla jak blond skwarka- jakby byla na rozowo to 100 plastik. Za stroj 70 punktow.
A 70 punktow to w jakiej skali? Na 100 czy jak?ComeToMeBaby, SolarPolar, Aasiula, kkisia, caffe, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
Kurka, powiem wam coś. Właśnie obejrzałam odcinek Stawki większej niż życie. Hans Kloss, te sprawy. Kurdę, wciagnelo mnie. Chyba się starzeję.
Ta erudycja, mężczyźni tacy szarmanccy, kobiety kokietujące, fryzura Hansa, te wnętrza dawne.te intrygi i napięcie. No ma to swój urok.Mega, Arwena, Sabina, Zofia8, Simba, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale ze co, ale ze co? Chodzi o moja3 dniowa opalenizne rodem od motyki? Jakis mejkap tez tam jest, ale zeby skwarka? Chyba fochne!
A 70 punktow to w jakiej skali? Na 100 czy jak?Dziobak, kkisia lubią tę wiadomość