35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurna,a ją spać nie mogę..leżę od godziny i się smarkam. Gardło do tego zaczęło boleć. Pierwsze przeziębienie wiosenne,czym tu się ratować?
Pije herbatę z cytryną, psiknełam do gardła tantum verde, do nosa córki nasivin..i panadol. Gorączki nie mam ale czuję się ciulowo. Już bym wolała poprasować.
Ciekawe co u slash,idę szukać wiadomości,śpijcie dobrze.efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Myslicie, ze ogladanie debaty prezydenckiej jest dobrym pomyslem na zakonczenie milego dnia?
Moze jeszcze zdaze wylaczyc...
A to czytalyscie?
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Andrzej-Saramonowicz-dlaczego-nie-zaglosuje-na-Andrzeja-Dude,wid,17544671,wiadomosc.html?ticaid=114e1c&_ticrsn=3
Tak że nawet nie Wiem co I jak
-
nick nieaktualnyWitam i ja
Po wczorajszym prasowaniu padlam
Przespalam do rana bez glupich snow
O 10 poprosze o trzymanie czego sie da
caffe, Margolcia88, Arwena, Mega, Sabina, kapturnica, gretka, ania.g, malgos741, beates, efcia, ComeToMeBaby, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDZień dobry.
Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Też mam nadzieję, że już teraz to będzie ok. Do tej pory bałam się, że ta laparoskopia nic nie pomoże.kapturnica, Sabina, kkisia, Arwena, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kkisia - zacisniete co sie da
Mnie sie tez nic nie chce, a tu dopiero poniedziałekjeszcze po pracy musze lecieć na zebranie do szkoły.... A przed praca do szkoły oddać surowce wtórne - makulaturę i zakrętki
MiłegoSabina, kkisia, ania.g, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Zosia tylko jesli suplemenujesz dhea to musisz odstawic, bo wynik bedzie nieprawidlowy. Ja robilam dhea- so4.
Tak,tak. W ciazy odstawilam. Znalazlam info w necie i to od lekarzy, ze powinno sie to badanie wykonywac na poczatku cyklu. I badz tu czlowieku madry...
Slyszalam tez, ze lepiej robic Dheas a nie dhea, bo to drugie lubi skakac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 07:56
Zofia8