35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:A Ty?
Miałam Cię gonićSabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:I tak uprzejmie, jedną na drugą będziemy czekać ¡
Sabina lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyBozia3 wrote:margolcia - teraz do boju - rury przepchane, wszystko gra - nic tylko zachodzić...
mnie się udało po przepchaniu rur w następnym cyklu - Tobie też życzę tego
Dziękuję. Teraz rzeczywiście jestem dobrej myśli, zobaczymy...malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:jade
Az mnie glowa ze stresu rozbolala
Kisia będzie dobrze.efcia, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Luna moją sąsiadkę bolała głowa non stop, latała po wszystkich lekarzach i nikt nie umiał jej pomóc, miała bóle migrenowe, kręciło jej się w głowie itp. okazało się że ma jaskrę i duże ciśnienie w oczach, leczy się na jaskrę i teraz jest ok.
Niech cię przebadają od a do z i znajdą przyczynę, będzie dobrze, ja też miałam rezonans i nie jest taki straszny, będzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 09:28
caffe lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
normalne nie jest
ale ..
ja tak miałam
okazało się, że migrena - którą wzmaga uszkodzenie kręgosłupa w odcinku szyjnym
wszystko jest ze sobą niestety powiązane
miałam rezonans, tomografię, pole widzenia, okulistę ogólnie, laryngologa, endokrynologa, ortopedę
bry
Luna76 wrote:Cześć dziewczyny
Ciśnienie w miarę unormowało się, ale głowa nadal boli. W piątek rezonans magnetyczny. Trochę się boję... to nie jest normalne, że głowa boli non-stop, codziennie z różnym nasileniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 09:40
malgos741, Arwena, Sabina, efcia, Dziobak, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Cześć dziewczyny
Ciśnienie w miarę unormowało się, ale głowa nadal boli. W piątek rezonans magnetyczny. Trochę się boję... to nie jest normalne, że głowa boli non-stop, codziennie z różnym nasileniem.
Powtorze sie: oby szybko wykryli niegrozna przyczyne
efcia lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Witam babole,
Melduje sie na chwilke.
Musze sie zwolnic z lekcji na pare dni. Mam nadzieje,ze Pani przyjmie usprawiedliwienie.
Na razie nic nie wiadomo. Nie bylam rano na becie, pojde w srode, jak klinika kazala.
Przez weekend udalo mi sie troche poluzowac i "zapomniec". Mam sporo pracy w pracy. Skupie sie na razie na tym.
Zajrze pod konie tygodnia.
Juz mi Was brakuje, ale tak mi lzej
Pozdrawim wszystkie i kazda z osobna.Reni, beates, gretka, malgos741, efcia, Sabina, Dziobak, ComeToMeBaby, Zofia8, Bozia3, Simba, Magdala, kkisia, kapturnica, stara.krycha, iwcia77, Arwena, ania.g, gosia7122, Aasiula, Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Luna moją sąsiadkę bolała głowa non stop, latała po wszystkich lekarzach i nikt nie umiał jej pomóc, miała bóle migrenowe, kręciło jej się w głowie itp. okazało się że ma jaskrę i duże ciśnienie w oczach, leczy się na jaskrę i teraz jest ok.
Niech cię przebadają od a do z i znajdą przyczynę, będzie dobrze, ja też miałam rezonans i nie jest taki straszny, będzie dobrze.
Okulista zbadał mi oczy - żadnych zmian na dnie oka i ciśnienie też ok.
Co będzie to będzie - teraz nie mam na to wpływu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 10:20
malgos741, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry !
Podczytywałam Was przez weekend. Ale nerwy mnie zżerały i nie chciałam smucić.
Bisca
Slash gratulacje!
Kikisa -kciuki
Wszystkim miłego dnia !Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 10:24
efcia, Sabina, kkisia, stara.krycha, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem już po punckcji .Bolało , ale dało się przeżyć. I na szczęście sam zabieg trwał kilka minut.
Teraz leże i odpoczywam. M pojechał do Roterdamu- mam nadzieję ,że tam wszystko pójdzie dobrze. W każdym razie samme stresymalgos741, Reni, efcia, caffe, ania.g, ola_35, Zofia8, Magdala, kkisia, kapturnica, Bozia3, stara.krycha, megan8, inessa, Arwena, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Beates super, leż i odpoczywaj.
Spadam do roboty, podejrzę was późniejkkisia lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017