35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie
pierwszy raz od bardzo dawna nie chciało mi sie iść do pracy, wolałabym posiedzieć w domku z moim mężusiem
miłego dnia dziewuszki
wspieram wszystkie potrzebujące
Bisca rozumiem cie i to bardzo
Sabina, beates, Zofia8, Simba, kkisia, malgos741, stara.krycha, megan8, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Slash gratuluje córeczki .Bardzo ładne imie Gabriela.
No to teraz w kolejnosci jest Elf ..A potem juz jaJak to dziwnie brzmi ...Kurde 2ga w kolejce żem
no weż kurde, przeczytałam i mam "palpitacyje" serca..
globusa dostanę czy coś!!!
pier.. nie rodzę!
w ogóle nie mam na to czasu, może któraś wejdzie w kolejkę przede mnie?
gratulację dla slash!
jednak nie poczekała na mnie, taka koleznka..Sabina, efcia, Simba, kkisia, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:beates a wiesz ile jajek zniosłaś?
W piątek było 8 . Dziś powiedziała ze nie jest w stanie mi powiedzieć ile ich było, ale w roterdamie maja podać dokładną liczbę . Więc czekam na wieści od MReni, Elfik, Zofia8, kkisia, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Aaaa jeszcze powiem ,że bardzo miła pani doktor robiła mi zabieg. Widziała, że bardzo się stresuję a z niej taki spokój płyną . Informowała mnie o każdej wykonywanej przez siebie czynności i ze stoickim spokojem odpowiadała na moje głupie pytania. A asystenta przez cały czas głaskała mnie po głowie i trzymała mnie za ręke.
Myślę ,że one bardziej mi pomogły niż M, który nic się nie oddzywał i blady jak ściana trzymał mnie za drugą rękeefcia, ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, Sabina, iwcia77, Arwena, gosia7122, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Witam babole,
Melduje sie na chwilke.
Musze sie zwolnic z lekcji na pare dni. Mam nadzieje,ze Pani przyjmie usprawiedliwienie.
Na razie nic nie wiadomo. Nie bylam rano na becie, pojde w srode, jak klinika kazala.
Przez weekend udalo mi sie troche poluzowac i "zapomniec". Mam sporo pracy w pracy. Skupie sie na razie na tym.
Zajrze pod konie tygodnia.
Juz mi Was brakuje, ale tak mi lzej
Pozdrawim wszystkie i kazda z osobna.
Rozumiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 11:35
Zofia8
-
efcia wrote:czy po samoistym poronieniu bedzie cykl owulacyjny? czy dopiero po najbliższej @ ?
Nie wiem. U mnie 13 dzien po poronieniu. Ale ja nigdy nie odczuwalam owulacji, temperatury w tym cyklu nie mierze. Wiec nawet nie bede wiedziala, czy byla. Slyszalam, ze "po" moze byc bezowulacyjny.
efcia lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Simba wrote:Hola hola! Chyba kolejka jest do tej panienki, co?
Bry! U nas deszczowo, kitram sie pod koldra kolo Adasia, a motyka w ogrodzie czeka, psia ja mać!Simba, caffe, kkisia, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry? Tak jasne!
Wiecie jak to jest wyjsc z domu jako ciepla mamusia i przyjsc do pracy jako zimna suka?
Ja juz wiem. Musialam sobie przypomniec te druga.
Milo nie bylo - no coz. Tez mogli sie postarac, udobruchac, croissanty jakies przyniesc czy cos...
A teraz slysze jak wszyscy cichutko, na paluszkach pracuja, kiedy wychodze sikac widze strach w ich pelnych niepewnosci oczach. O tak! Wrocilam do pracy.
Ciesze sie, ze przyszlyscie ze mna
Slash - gratulacje - czekam na foty
Bisca kciuki i Kkisia kciuki.
Ide sie dalej lenic i ogladac zdjecia Twixow. Cholernie za nimi tesknie...
SolarPolar, efcia, Reni, caffe, kkisia, gretka, malgos741, beates, Dziobak, Bozia3, stara.krycha, megan8, Sabina, iwcia77, ania.g, gosia7122, Aasiula, Mega, paszczakin, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzien dobry? Tak jasne!
Wiecie jak to jest wyjsc z domu jako ciepla mamusia i przyjsc do pracy jako zimna suka?
Ja juz wiem. Musialam sobie przypomniec te druga.
Milo nie bylo - no coz. Tez mogli sie postarac, udobruchac, croissanty jakies przyniesc czy cos...
A teraz slysze jak wszyscy cichutko, na paluszkach pracuja, kiedy wychodze sikac widze strach w ich pelnych niepewnosci oczach. O tak! Wrocilam do pracy.
Ciesze sie, ze przyszlyscie ze mna
Slash - gratulacje - czekam na foty
Bisca kciuki i Kkisia kciuki.
Ide sie dalej lenic i ogladac zdjecia Twixow. Cholernie za nimi tesknie...
Simba, czyli Ty zolza musisz byc
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Simba, czyli Ty zolza musisz byc
W tym szowinistycznym kraju Polka, kobieta, mlodsza od swoich podwladnych?
Inaczej by mnie zjedli.Reni, caffe, efcia, kkisia, Zofia8, malgos741, Dziobak, Dziobak, megan8, Sabina, iwcia77, gosia7122, Aasiula, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:czy po samoistym poronieniu bedzie cykl owulacyjny? czy dopiero po najbliższej @ ?
Moj byl bezowulacyjny. Jajniki bolaly, ale nie bylo wcale plodnego sluzu ( zawsze mam) ani wzrostu tmp.
Bry paniom.
Kciuki zacisniete.
No leje u nas. Ale moja wycieczka udana. Znalazlam niebieski kamien na plazy.Blekitny taki cudny.
Moremi spi? Wszystko ok?Simba, efcia, kkisia, beates, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyJestem
A wiec zaczynam
jeszcze te 3 dni anty
pozniej 2 dc zabawa z zastrzykami
mam je robic rano
a mam gonal f 150 i menopur 75
Krew oddana , intrukcja od pielegniarek zaliczona
czyli teraz relax jeszcze pare dni
Pierwsze podgladanie w 6 dniu zastrzykow
A w aptece zostawilam 520 zl , to na leki na 6 dniReni, caffe, gretka, malgos741, beates, Magdala, Simba, stara.krycha, Sabina, iwcia77, inessa, Arwena, gosia7122, Mega, paszczakin, Krakonka lubią tę wiadomość