35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie

pierwszy raz od bardzo dawna nie chciało mi sie iść do pracy, wolałabym posiedzieć w domku z moim mężusiem
miłego dnia dziewuszki
wspieram wszystkie potrzebujące
Bisca rozumiem cie i to bardzo
Sabina, beates, Zofia8, Simba, kkisia, malgos741, stara.krycha, megan8, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Slash gratuluje córeczki .Bardzo ładne imie Gabriela.
No to teraz w kolejnosci jest Elf ..A potem juz ja
Jak to dziwnie brzmi ...Kurde 2ga w kolejce żem 
no weż kurde, przeczytałam i mam "palpitacyje" serca..
globusa dostanę czy coś!!!
pier.. nie rodzę!
w ogóle nie mam na to czasu, może któraś wejdzie w kolejkę przede mnie?
gratulację dla slash!
jednak nie poczekała na mnie, taka koleznka..
Sabina, efcia, Simba, kkisia, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:beates a wiesz ile jajek zniosłaś?
W piątek było 8 . Dziś powiedziała ze nie jest w stanie mi powiedzieć ile ich było, ale w roterdamie maja podać dokładną liczbę . Więc czekam na wieści od M
Reni, Elfik, Zofia8, kkisia, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Aaaa jeszcze powiem ,że bardzo miła pani doktor robiła mi zabieg. Widziała, że bardzo się stresuję a z niej taki spokój płyną . Informowała mnie o każdej wykonywanej przez siebie czynności i ze stoickim spokojem odpowiadała na moje głupie pytania. A asystenta przez cały czas głaskała mnie po głowie i trzymała mnie za ręke.
Myślę ,że one bardziej mi pomogły niż M, który nic się nie oddzywał i blady jak ściana trzymał mnie za drugą ręke
efcia, ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, Sabina, iwcia77, Arwena, gosia7122, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Witam babole,
Melduje sie na chwilke.
Musze sie zwolnic z lekcji na pare dni
. Mam nadzieje,ze Pani przyjmie usprawiedliwienie.
Na razie nic nie wiadomo. Nie bylam rano na becie, pojde w srode, jak klinika kazala.
Przez weekend udalo mi sie troche poluzowac i "zapomniec". Mam sporo pracy w pracy. Skupie sie na razie na tym.
Zajrze pod konie tygodnia.
Juz mi Was brakuje, ale tak mi lzej

Pozdrawim wszystkie i kazda z osobna.
Rozumiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 11:35
Zofia8
-
efcia wrote:czy po samoistym poronieniu bedzie cykl owulacyjny? czy dopiero po najbliższej @ ?
Nie wiem. U mnie 13 dzien po poronieniu. Ale ja nigdy nie odczuwalam owulacji, temperatury w tym cyklu nie mierze. Wiec nawet nie bede wiedziala, czy byla. Slyszalam, ze "po" moze byc bezowulacyjny.
efcia lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Uff, dobrze, ze nie musze szukac synowi pary na forum, bo mamy po sasiedzku.Simba wrote:Hola hola! Chyba kolejka jest do tej panienki, co?
Bry! U nas deszczowo, kitram sie pod koldra kolo Adasia, a motyka w ogrodzie czeka, psia ja mać!
Simba, caffe, kkisia, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry? Tak jasne!
Wiecie jak to jest wyjsc z domu jako ciepla mamusia i przyjsc do pracy jako zimna suka?
Ja juz wiem. Musialam sobie przypomniec te druga.
Milo nie bylo - no coz. Tez mogli sie postarac, udobruchac, croissanty jakies przyniesc czy cos...
A teraz slysze jak wszyscy cichutko, na paluszkach pracuja, kiedy wychodze sikac widze strach w ich pelnych niepewnosci oczach. O tak! Wrocilam do pracy.
Ciesze sie, ze przyszlyscie ze mna
Slash - gratulacje - czekam na foty
Bisca kciuki i Kkisia kciuki.
Ide sie dalej lenic i ogladac zdjecia Twixow. Cholernie za nimi tesknie...
SolarPolar, efcia, Reni, caffe, kkisia, gretka, malgos741, beates, Dziobak, Bozia3, stara.krycha, megan8, Sabina, iwcia77, ania.g, gosia7122, Aasiula, Mega, paszczakin, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzien dobry? Tak jasne!
Wiecie jak to jest wyjsc z domu jako ciepla mamusia i przyjsc do pracy jako zimna suka?
Ja juz wiem. Musialam sobie przypomniec te druga.
Milo nie bylo - no coz. Tez mogli sie postarac, udobruchac, croissanty jakies przyniesc czy cos...
A teraz slysze jak wszyscy cichutko, na paluszkach pracuja, kiedy wychodze sikac widze strach w ich pelnych niepewnosci oczach. O tak! Wrocilam do pracy.
Ciesze sie, ze przyszlyscie ze mna
Slash - gratulacje - czekam na foty
Bisca kciuki i Kkisia kciuki.
Ide sie dalej lenic i ogladac zdjecia Twixow. Cholernie za nimi tesknie...
Simba, czyli Ty zolza musisz byc
Zofia8
-
A mam inne wyjscie? Nie chcem ale muszemZofia8 wrote:Simba, czyli Ty zolza musisz byc

W tym szowinistycznym kraju Polka, kobieta, mlodsza od swoich podwladnych?
Inaczej by mnie zjedli.
Reni, caffe, efcia, kkisia, Zofia8, malgos741, Dziobak, Dziobak, megan8, Sabina, iwcia77, gosia7122, Aasiula, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:czy po samoistym poronieniu bedzie cykl owulacyjny? czy dopiero po najbliższej @ ?
Moj byl bezowulacyjny. Jajniki bolaly, ale nie bylo wcale plodnego sluzu ( zawsze mam) ani wzrostu tmp.
Bry paniom.
Kciuki zacisniete.
No leje u nas. Ale moja wycieczka udana. Znalazlam niebieski kamien na plazy.Blekitny taki cudny.
Moremi spi? Wszystko ok?
Simba, efcia, kkisia, beates, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyJestem

A wiec zaczynam
jeszcze te 3 dni anty
pozniej 2 dc zabawa z zastrzykami
mam je robic rano
a mam gonal f 150 i menopur 75
Krew oddana , intrukcja od pielegniarek zaliczona
czyli teraz relax jeszcze pare dni
Pierwsze podgladanie w 6 dniu zastrzykow
A w aptece zostawilam 520 zl , to na leki na 6 dni
Reni, caffe, gretka, malgos741, beates, Magdala, Simba, stara.krycha, Sabina, iwcia77, inessa, Arwena, gosia7122, Mega, paszczakin, Krakonka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH