35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Dobry wieczór.
Laparo - histero udana. Jajowody okazały sie drożne. Obok po jednej i drugiej stronie były zrosty, które usunięto. Torbiel też usunięto. W środku nigdzie żadnych ognisk endometrialnych nie było. Lekarz nie widzi zadnego problmeu z zajściem w ciążę.
Tylko w okolicach mostkach i ramion mnie boli jak się ruszam. A brzuch w ogóle, jakby zabiegu nie było.
Pozdriawiam, i idę spać.Dobranoc.Margolcia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dziś rozpoczęłam 30 cs (Nie liczę tych kiedy starać się nie mogłam).
Ciekawe czy jeszcze kiedyś zobaczę 2 krechy na teście i nie bedzie to test owu
Coraz rzadziej w to wierzę.Reni, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:normalne nie jest
ale ..
ja tak miałam
okazało się, że migrena - którą wzmaga uszkodzenie kręgosłupa w odcinku szyjnym
wszystko jest ze sobą niestety powiązane
miałam rezonans, tomografię, pole widzenia, okulistę ogólnie, laryngologa, endokrynologa, ortopedę
bry -
nick nieaktualnyBISCA wrote:Witam babole,
Melduje sie na chwilke.
Musze sie zwolnic z lekcji na pare dni. Mam nadzieje,ze Pani przyjmie usprawiedliwienie.
Na razie nic nie wiadomo. Nie bylam rano na becie, pojde w srode, jak klinika kazala.
Przez weekend udalo mi sie troche poluzowac i "zapomniec". Mam sporo pracy w pracy. Skupie sie na razie na tym.
Zajrze pod konie tygodnia.
Juz mi Was brakuje, ale tak mi lzej
Pozdrawim wszystkie i kazda z osobna. -
nick nieaktualnybeates wrote:Ja jestem już po punckcji .Bolało , ale dało się przeżyć. I na szczęście sam zabieg trwał kilka minut.
Teraz leże i odpoczywam. M pojechał do Roterdamu- mam nadzieję ,że tam wszystko pójdzie dobrze. W każdym razie samme stresymoremi, kkisia, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Dzien dobry? Tak jasne!
Wiecie jak to jest wyjsc z domu jako ciepla mamusia i przyjsc do pracy jako zimna suka?
Ja juz wiem. Musialam sobie przypomniec te druga.
Milo nie bylo - no coz. Tez mogli sie postarac, udobruchac, croissanty jakies przyniesc czy cos...
A teraz slysze jak wszyscy cichutko, na paluszkach pracuja, kiedy wychodze sikac widze strach w ich pelnych niepewnosci oczach. O tak! Wrocilam do pracy.
Ciesze sie, ze przyszlyscie ze mna
Slash - gratulacje - czekam na foty
Bisca kciuki i Kkisia kciuki.
Ide sie dalej lenic i ogladac zdjecia Twixow. Cholernie za nimi tesknie...Simba, moremi, Zofia8, kkisia, beates, Sabina lubią tę wiadomość
-
dlaczemu?
a w życiu nie oddam mojej klasy
no jeszcze czego!
Dziobak wrote:Ej, to zaczy, ze Pani zachodzi w cionze i nie wraca po wakacjach do
klasy? Hmm, dostaniemy nowom paniom? Nie wiem czy sie cieszyc czy martwic...stara.krycha, moremi, Simba, Zofia8, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, beates, iwcia77, Dziobak, Arwena, Bozia3, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Jestem
A wiec zaczynam
jeszcze te 3 dni anty
pozniej 2 dc zabawa z zastrzykami
mam je robic rano
a mam gonal f 150 i menopur 75
Krew oddana , intrukcja od pielegniarek zaliczona
czyli teraz relax jeszcze pare dni
Pierwsze podgladanie w 6 dniu zastrzykow
A w aptece zostawilam 520 zl , to na leki na 6 dniNie martw sie, bedzie jeszcze drozej
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:czyli jeszcze jakieś leki dostaniesz?
pytam się, bo muszę zorganizować się jakoś finansowo
mi też mówiła, że będzie krótki z antagonistą
IVF, urlopy, 2 śluby, wakacje
muszę jakoś to zaplanowaćkapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
własnie miałam zwrócić uwagę, że nie zabierają głosu
dajcie spokój! jakieś zebranie muszę chyba zrobić..albo chociaż godzinę wychowawczą!
Simba wrote:Jezu, ale tu sie dzisiaj wszystko wolno kreci?
Ilez mozna strone odswiezac?
Wracacie z lanczu, czy jak???Simba, stara.krycha, moremi, kapturnica, kkisia, Sabina, iwcia77, Dziobak, Arwena, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Ja tak mam co poniedzialek, na szczescie to tylko talerze i odszczekac nie moga
Czasami wolalabym talerze niz ludzi, serio.
A awansowac dzies nie mozesz? Przeciez Ty calkiem rozsadnie gadasz. Niekiedystara.krycha, moremi, Reni, caffe, efcia, kkisia, Sabina, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:własnie miałam zwrócić uwagę, że nie zabierają głosu
dajcie spokój! jakieś zebranie muszę chyba zrobić..albo chociaż godzinę wychowawczą!
moremi, Reni, caffe, efcia, kkisia, Sabina, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
przypominam, że potrzebny jest 1! plemnik
beates wrote:Trochę się martwię. M mówił, ze musiał 2 raz "wypełniać " pojemniczek , bo za pierwszym razem było za mało. Dziwi mnie to , bo 5 razy mieliśmy IUI i zawsze było okmoremi, Simba, stara.krycha, Zofia8, efcia, kkisia, beates, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
no przecież napisałam wyżej, że tak migrena + odcinek szyjnystara.krycha wrote:I znalezli cos? Bo nie wiem, czy jest sens robic runde po lekarzach?
stara.krycha, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:U nas tez leje. A dobrze, ze wczoraj wbrew prognozie bylo pieknie
Moremi jeszcze spi. Jak sie udalo wyjscie do opery? No i sama opera
Wczoraj był udany dzień. Tylko jeden incydent go bardzo zepsuł. Pomagałam mężowi wieszać spodnie na takim metalowym wieszaku z łapkami i ta rozdziawa mało mi palca nie ucięła!
Krew lała się strumieniami, ja mdlałam, a ten nie miał pojęcia co robić. Koniec końców założyłam sobie opatrunek.
Co do owulacji po poronieniu - jak najbardziej jest, ale zdarza się też cykl bezowulacyjny. Jak w każdym cyklu. Zdarza się też, że organizm nadrabia przerwę i możesz mieć podwójną owulację.Simba, efcia, kkisia, Sabina, iwcia77, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySimba wrote:Krycha Ty na serio na zmywaku?
Czasami wolalabym talerze niz ludzi, serio.
A awansowac dzies nie mozesz? Przeciez Ty calkiem rozsadnie gadasz. NiekiedySimba, kkisia, caffe, iwcia77, Dziobak, Aasiula lubią tę wiadomość