X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może na wycieraka talerzy lub na obierak
    Simba wrote:
    Krycha Ty na serio na zmywaku?
    Czasami wolalabym talerze niz ludzi, serio.

A awansowac dzies nie mozesz? Przeciez Ty calkiem rozsadnie gadasz. Niekiedy ;)

stara.krycha, Simba, kkisia, iwcia77, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no przecież napisałam wyżej, że tak migrena + odcinek szyjny
    No, ale w sensie, czy wiedza jak to leczyc? Czy cos pomogli? Czy tylko stwierdzenie: migrena, mecz sie do konca zycia. Bo taka diagnoze to ja juz mam...

kapturnica lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryśka..Ty tak te buty ciągle zmieniać..więc albo pracujesz z Bandim albo jesteś listonoszką albo TiRówką (one chyba też dużo butów zużywają) ;-)

mów nam prędko ktoś Ty ;-)
    stara.krycha wrote:
    No dobra, ten zmywak to fikcja literacka, nie przyznam sie, gdzie robie, bo nikt mi nie uwierzy albo sie beda smialy albo nie wiem co. No, niesmiala taka jestem... ;-)

stara.krycha, Simba, moremi, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, megan8, caffe, beates, Sabina, iwcia77, Dziobak, Arwena, Bozia3, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie śpię.
    Wczoraj był udany dzień. Tylko jeden incydent go bardzo zepsuł. Pomagałam mężowi wieszać spodnie na takim metalowym wieszaku z łapkami i ta rozdziawa mało mi palca nie ucięła!
    Krew lała się strumieniami, ja mdlałam, a ten nie miał pojęcia co robić. Koniec końców założyłam sobie opatrunek.

Co do owulacji po poronieniu - jak najbardziej jest, ale zdarza się też cykl bezowulacyjny. Jak w każdym cyklu. Zdarza się też, że organizm nadrabia przerwę i możesz mieć podwójną owulację.
    Rozdziawa kaczerbicha :)
    Biedactwo! Daj pocaluje paluszek
    (a nie! to jak wroce do domu, na razie mam lodowate serca - nie, nie mam serca)

Reni, moremi, kapturnica, kkisia, caffe, beates, Sabina, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Kryśka..Ty tak te buty ciągle zmieniać..więc albo pracujesz z Bandim albo jesteś listonoszką albo TiRówką (one chyba też dużo butów zużywają) ;-)

mów nam prędko ktoś Ty ;-)
    Kiedy sie wstydam...

Reni, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zwiazku z tym, ze dotarlam juz do wlasnych postow, pochwale sie:
    Dzisiaj rano biegalam :-)

Zofia8, Reni, efcia, Simba, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, caffe, beates, Sabina, iwcia77, Dziobak, Arwena, gosia7122, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    może na wycieraka talerzy lub na obierak
    Jako nasza Pani powinna ja Pani bardziej mobilizowac jednak. Juz i tak czwarty raz w tej samej klasie siedzi.

stara.krycha, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak dali mi na migrenę mózgojeby ( ale przy nich nie można się starać) i rehabilitację na kręgosłup

jedyne co mi pomaga to regularne ćwiczenia, bo kręgosłup baaaaaardzo podkręca migrenę
    zdarzały mi się zawroty głowy na leżąco
    stara.krycha wrote:
    No, ale w sensie, czy wiedza jak to leczyc? Czy cos pomogli? Czy tylko stwierdzenie: migrena, mecz sie do konca zycia. Bo taka diagnoze to ja juz mam...

stara.krycha, Simba, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie śpię.
    Wczoraj był udany dzień. Tylko jeden incydent go bardzo zepsuł. Pomagałam mężowi wieszać spodnie na takim metalowym wieszaku z łapkami i ta rozdziawa mało mi palca nie ucięła!
    Krew lała się strumieniami, ja mdlałam, a ten nie miał pojęcia co robić. Koniec końców założyłam sobie opatrunek.

Co do owulacji po poronieniu - jak najbardziej jest, ale zdarza się też cykl bezowulacyjny. Jak w każdym cyklu. Zdarza się też, że organizm nadrabia przerwę i możesz mieć podwójną owulację.

A Twoj M to nie jest czasem zolnierzem???

Zofia8
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    No dobra, ten zmywak to fikcja literacka, nie przyznam sie, gdzie robie, bo nikt mi nie uwierzy albo sie beda smialy albo nie wiem co. No, niesmiala taka jestem... ;-)
    Daj spokoj. To nie wstyd pracowac dla NASA

stara.krycha, Zofia8, Reni, moremi, efcia, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, caffe, Sabina, iwcia77, Bozia3, Aasiula, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak dali mi na migrenę mózgojeby ( ale przy nich nie można się starać) i rehabilitację na kręgosłup

jedyne co mi pomaga to regularne ćwiczenia, bo kręgosłup baaaaaardzo podkręca migrenę
    No to rundke po medykach se daruje w takim razie, ketonal w apteczce juz mam :-)

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Zawroty na lezaco?
    Mam jak sie za duzo naprasuje.

Zofia8, stara.krycha, efcia, kkisia, ComeToMeBaby, caffe, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem jesteś testerką leków na sraczkę
    stąd tyle biegasz O!
    stara.krycha wrote:
    W zwiazku z tym, ze dotarlam juz do wlasnych postow, pochwale sie:
    Dzisiaj rano biegalam :-)

stara.krycha, moremi, kkisia, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    własnie miałam zwrócić uwagę, że nie zabierają głosu
    dajcie spokój! jakieś zebranie muszę chyba zrobić..albo chociaż godzinę wychowawczą!
    Ja psze pani ma usprawiedliwienie.ZAKUPOCHOLIZM sie mi włączył tzra powoli dzieciora kompletowac coby nagi nie musiał chodzić i spac na sianie =D

stara.krycha, efcia, moremi, Reni, kkisia, beates, Sabina, iwcia77, ania.g, gosia7122, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

o bosze podwójna owulacja :D

moremi, kkisia, Sabina, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Trochę się martwię. M mówił, ze musiał 2 raz "wypełniać " pojemniczek , bo za pierwszym razem było za mało. Dziwi mnie to , bo 5 razy mieliśmy IUI i zawsze było ok
    Dziwisz się? To na 11 jajek ma starczyć ;-)

stara.krycha, efcia, kkisia, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nie był ketonal
    fajne loty po leku miałam
    i się uśmiechałam :-)
    stara.krycha wrote:
    No to rundke po medykach se daruje w takim razie, ketonal w apteczce juz mam :-)

stara.krycha, efcia, kkisia, beates, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to nie był ketonal
    fajne loty po leku miałam
    i się uśmiechałam :-)
    What ever, jak sie po tym starac nie wolno

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gupku leśny
    nie o takie zawroty chodzi ;-)
    Simba wrote:
    Zawroty na lezaco?
    Mam jak sie za duzo naprasuje.

stara.krycha, Simba, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    A Twoj M to nie jest czasem zolnierzem???
    Nie, to Niuta i Kometa się wojskowym wymieniają. Mój w wojsku by zginął ;-)

efcia, Simba, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, caffe, Sabina, iwcia77, Bozia3, Niuta, Zofia8, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 9377 9378 9379 9380 9381 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ