35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
może na wycieraka talerzy lub na obierakSimba wrote:Krycha Ty na serio na zmywaku?
Czasami wolalabym talerze niz ludzi, serio.
A awansowac dzies nie mozesz? Przeciez Ty calkiem rozsadnie gadasz. Niekiedystara.krycha, Simba, kkisia, iwcia77, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no przecież napisałam wyżej, że tak migrena + odcinek szyjny
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Kryśka..Ty tak te buty ciągle zmieniać..więc albo pracujesz z Bandim albo jesteś listonoszką albo TiRówką (one chyba też dużo butów zużywają)
mów nam prędko ktoś Ty
stara.krycha wrote:No dobra, ten zmywak to fikcja literacka, nie przyznam sie, gdzie robie, bo nikt mi nie uwierzy albo sie beda smialy albo nie wiem co. No, niesmiala taka jestem...stara.krycha, Simba, moremi, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, megan8, caffe, beates, Sabina, iwcia77, Dziobak, Arwena, Bozia3, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie śpię.
Wczoraj był udany dzień. Tylko jeden incydent go bardzo zepsuł. Pomagałam mężowi wieszać spodnie na takim metalowym wieszaku z łapkami i ta rozdziawa mało mi palca nie ucięła!
Krew lała się strumieniami, ja mdlałam, a ten nie miał pojęcia co robić. Koniec końców założyłam sobie opatrunek.
Co do owulacji po poronieniu - jak najbardziej jest, ale zdarza się też cykl bezowulacyjny. Jak w każdym cyklu. Zdarza się też, że organizm nadrabia przerwę i możesz mieć podwójną owulację.
Biedactwo! Daj pocaluje paluszek
(a nie! to jak wroce do domu, na razie mam lodowate serca - nie, nie mam serca)Reni, moremi, kapturnica, kkisia, caffe, beates, Sabina, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tak dali mi na migrenę mózgojeby ( ale przy nich nie można się starać) i rehabilitację na kręgosłup
jedyne co mi pomaga to regularne ćwiczenia, bo kręgosłup baaaaaardzo podkręca migrenę
zdarzały mi się zawroty głowy na leżąco
stara.krycha wrote:No, ale w sensie, czy wiedza jak to leczyc? Czy cos pomogli? Czy tylko stwierdzenie: migrena, mecz sie do konca zycia. Bo taka diagnoze to ja juz mam...stara.krycha, Simba, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie śpię.
Wczoraj był udany dzień. Tylko jeden incydent go bardzo zepsuł. Pomagałam mężowi wieszać spodnie na takim metalowym wieszaku z łapkami i ta rozdziawa mało mi palca nie ucięła!
Krew lała się strumieniami, ja mdlałam, a ten nie miał pojęcia co robić. Koniec końców założyłam sobie opatrunek.
Co do owulacji po poronieniu - jak najbardziej jest, ale zdarza się też cykl bezowulacyjny. Jak w każdym cyklu. Zdarza się też, że organizm nadrabia przerwę i możesz mieć podwójną owulację.
A Twoj M to nie jest czasem zolnierzem???
Zofia8
-
stara.krycha wrote:No dobra, ten zmywak to fikcja literacka, nie przyznam sie, gdzie robie, bo nikt mi nie uwierzy albo sie beda smialy albo nie wiem co. No, niesmiala taka jestem...
stara.krycha, Zofia8, Reni, moremi, efcia, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, caffe, Sabina, iwcia77, Bozia3, Aasiula, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:tak dali mi na migrenę mózgojeby ( ale przy nich nie można się starać) i rehabilitację na kręgosłup
jedyne co mi pomaga to regularne ćwiczenia, bo kręgosłup baaaaaardzo podkręca migrenę
zdarzały mi się zawroty głowy na leżąco -
Reni wrote:tak dali mi na migrenę mózgojeby ( ale przy nich nie można się starać) i rehabilitację na kręgosłup
zdarzały mi się zawroty głowy na leżąco
Mam jak sie za duzo naprasuje.Zofia8, stara.krycha, efcia, kkisia, ComeToMeBaby, caffe, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
wiem jesteś testerką leków na sraczkę
stąd tyle biegasz O!stara.krycha wrote:W zwiazku z tym, ze dotarlam juz do wlasnych postow, pochwale sie:
Dzisiaj rano biegalamstara.krycha, moremi, kkisia, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:własnie miałam zwrócić uwagę, że nie zabierają głosu
dajcie spokój! jakieś zebranie muszę chyba zrobić..albo chociaż godzinę wychowawczą!stara.krycha, efcia, moremi, Reni, kkisia, beates, Sabina, iwcia77, ania.g, gosia7122, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:
o bosze podwójna owulacjamoremi, kkisia, Sabina, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Trochę się martwię. M mówił, ze musiał 2 raz "wypełniać " pojemniczek , bo za pierwszym razem było za mało. Dziwi mnie to , bo 5 razy mieliśmy IUI i zawsze było ok
stara.krycha, efcia, kkisia, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
to nie był ketonal
fajne loty po leku miałam
i się uśmiechałam
stara.krycha wrote:No to rundke po medykach se daruje w takim razie, ketonal w apteczce juz mamstara.krycha, efcia, kkisia, beates, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:A Twoj M to nie jest czasem zolnierzem???
efcia, Simba, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, caffe, Sabina, iwcia77, Bozia3, Niuta, Zofia8, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!