35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Chyba musze do sklepu wyskoczy
po wode do zelazka
Bo za chwile chyba nie bede mogla prasowac
wlasnie
szkilelka w czasie stymulacji mozna prasowac?
kkisia, moremi, efcia, anna maria, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Nie no, lepiej wcale. Dieta wysokobialkowa i ok 2 litrow wody nigazowanej jako profilaktyka hiperstymulacji
A ta dieta to jaka
co wolno a co nie
i gdzies czytalam o ananasie
chyba prasowanie odstawiam juz teraz na minimum rokstara.krycha, Zofia8, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:A ta dieta to jaka
co wolno a co nie
i gdzies czytalam o ananasie
chyba prasowanie odstawiam juz teraz na minimum rok
Wolno nie wolno, to wzgledne pojecie. Chodzi o to, by jesc duzo bialka (mieso, mleko, jogurty, sery, jaja, twarog) i malo cukrow prostych: malo slodyczy i innej chemii.efcia, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
myslałam, że ananas jak dziewczyny biorą do buzi czy jakoś tak
stara.krycha wrote:Ananas na zagniezdzenie, po punkcji. Na czas stymulacji orzechy brazylijskie, podnosza jakosc jaj.
Wolno nie wolno, to wzgledne pojecie. Chodzi o to, by jesc duzo bialka (mieso, mleko, jogurty, sery, jaja, twarog) i malo cukrow prostych: malo slodyczy i innej chemii.Simba, kkisia, Zofia8, stara.krycha, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
a widzisz
trzeba być przewidującym
mam cebulę, szczypiorek, rzodkiewki, marchewkę, kanapki, paprykę, jogurt, pomarańczę
ale czuję, że wzywa mnie coś niezdrowego ..mogę polegnąć!
zachciało mi się truskawek z makaronem - ciekawe co mój Pan na toSimba wrote:Kurde ja dzisiaj za malo prowiantu do roboty wzielam. Nie uwzglednilam PMSaefcia, Simba, kkisia, kapturnica, beates, caffe, Sabina, iwcia77, stara.krycha, gosia7122, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a widzisz
trzeba być przewidującym
mam cebulę, szczypiorek, rzodkiewki, marchewkę, kanapki, paprykę, jogurt, pomarańczę
ale czuję, że wzywa mnie coś niezdrowego ..mogę polegnąć!
zachciało mi się truskawek z makaronem - ciekawe co mój Pan na toReni, efcia, kkisia, stara.krycha, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Posluchajcie czy na poczatku czerwca bede juz w Polsce truskawki?
już sąna urodziny robiłam córce ciacho z truskawkami biszkopt + bita smietana + truskawki + galaretka - pycha
Zofia8, Reni, kkisia, beates, Sabina, iwcia77, stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość