35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Wlasnie dzisiaj jak jechalam do (tfu! kurwa co ja tutaj robie?) pracy, to sobie przypominalam o tej calej stymulacji i doszlam do wniosku, ze nie odznaczylo sie to jakos szczegolnie na moim organizmie. A po ciazy mam na pewno mniej syfow
A w ogole to mi sie jarac chce. Kto ze mna wyjdzie na fajke?- kurwa!
melduje sieefcia, kkisia, Arwena, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
każdy syf to Twój tydz nieobecności na forum
przemyśl to sobie
iwcia77 wrote:...a ja tyle syfow co teraz mam to nawet przed ciaza nie mialam- kurwa!
melduje sieSimba, ComeToMeBaby, efcia, megan8, Zofia8, iwcia77, kkisia, stara.krycha, Sabina, Dziobak, Arwena, SolarPolar, Bozia3, moremi, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Ananas na zagniezdzenie, po punkcji. Na czas stymulacji orzechy brazylijskie, podnosza jakosc jaj.
Wolno nie wolno, to wzgledne pojecie. Chodzi o to, by jesc duzo bialka (mieso, mleko, jogurty, sery, jaja, twarog) i malo cukrow prostych: malo slodyczy i innej chemii.
Z tego co wyczytałam , to ananas po transferze dopiero -
odmawiam
Helcia jest aktywna a przy niej sie nie da
ComeToMeBaby wrote:Ej, weź. Mnie się wczoraj też nie chciało odpuscilam. Dzisiaj też mi się nie chce, ale właśnie wsuwam drugie śniadanie, chwila odpoczynku i jadę z koksem. Możesz poćwiczyć ze mną -
Zofia8 wrote:Ja truskawki mam caly rok ale coz z tego. Tesknie za polskimi. Mniam,mniam.
w zeszłym roku byłam z nimi, ciężka praca. W tym roku nie mogę jechać, więc pozostaje mi tylko tęsknić... Eh.
Zofia8 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:...kuzwa ledwo nadrobilam dzisiejsze wpisy i ivo sie obudzil...
to ucałuj go od forumowych ciotek http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
Zofia8, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość