35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni, Simba: Wy naprawde sie tak nieprzyzwoicie zdrowo odzywiacie? Czy to sciema na potrzeby forum?
Ja wlasnie przegrywam walke z cukrem: czekoladki mnie wolajaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 15:36
malgos741, anna maria, Reni, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak mi się Pac-man załączy to zdrowie na drugim miejscu
wtedy najlepiej wchodzą mi chipsy, plauszki, ogólnie wszystko co słone i ostre
żeby się zamknąć na chwilę, biorę do pracy rzodkiewki albo marchewki i tak wpieprzam cały czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 15:44
stara.krycha, Arwena, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no i pasuje
po makaronie z truskawami, poprawię frytkami
anna maria wrote:ja wlasnie w ramach miesni brzucha wjebalam frytki,polecamstara.krycha, efcia, kkisia, ania.g, moremi, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja nigdy nie upierałam się przy tym, że zdrowo się odżywiam, że jestem na diecie czy jakoś tak
po prostu mięso mi nie podchodzi, uwielbiam makarony i sałaty
nie przepadam za słodyczami
jakoś samo się kręci
jedna rzeczy, której pilnuję to nie żreć na noc
stara.krycha wrote:Ot i wylazlo to Twoje zdrowe odzywianie, sciemniaczustara.krycha, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:ja wlasnie w ramach miesni brzucha wjebalam frytki,polecam
Mnie znowu dziwnie bolał brzuch i plecy:/ leżę, wzięłam nospe i juz jest lepiej. Ech, znowu sie wystraszyłammoremi, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
no własnie
więc skąd ten ananasaaaaa, że niby jak lekarz oblizuje pipetę, żeby go nie zemdliło
rozumimstara.krycha wrote:Guptoku, przy IVF sie nie lyka, tylko do kubeczka wypluwa, nostara.krycha, kapturnica, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUwaga
Właśnie pożera kluski (robione w domu przeze mnie w dniu wczorajszym) z tryskawkami z naszego pola, rozmrozone, ale smakują boskona deser mam kompot truskawkowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 16:06
stara.krycha, kkisia, Arwena, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeszcze powiedz, że sama śmietane utrzepałaśSabina wrote:Uwaga
Właśnie pożera kluski (robione w domu przeze mnie w dniu wczorajszym) z tryskawkami z naszego pola, rozmrozone, ale smakują boskona deser mam kompot truskawkowy
stara.krycha, Sabina, kapturnica, kkisia, caffe, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja będę rzucać np kwiatem słonecznika
jakoś tak mi nie pasuje słowo sypać
Dziobak wrote:Kwiatuszki sie sypie, nie rzuca...stara.krycha, kapturnica, Sabina, Dziobak, kkisia, moremi, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny