35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziobak, ja jako wykonywaczka skalpelosa i zainteresowana tematem właśnie wiem, że wycwiczone mięśnie ważą więcej i ważne są obwody. Chodakowska mówiła
Obmierzylam się. Wagę sprawdzam z ciekawości, poprostu wiem jaką mam standardowo.
Obwody sprawdzę po jakimś tam czasie ćwiczeń, żeby coś było widać to pewnie po miesiącu?efcia, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziewczyny proszę napiszcie czy mogę 2x dziennie paracetamol? Jestem przeziebiona, czuję się podle.. boli gardło,buu....całe czerwone
drugi dzień i nie jest lepiej a ją zwykle dwa dni choruje...
Zofia8, peppapig, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No wlasnie kometa mialam cie zapytac ,czy widzisz juz pierwsze efekty cwiczen ?np,jakis miesien czy cus ?ComeToMeBaby wrote:Dziobak, ja jako wykonywaczka skalpelosa i zainteresowana tematem właśnie wiem, że wycwiczone mięśnie ważą więcej i ważne są obwody. Chodakowska mówiła
Obmierzylam się. Wagę sprawdzam z ciekawości, poprostu wiem jaką mam standardowo.
Obwody sprawdzę po jakimś tam czasie ćwiczeń, żeby coś było widać to pewnie po miesiącu?moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:No wlasnie kometa mialam cie zapytac ,czy widzisz juz pierwsze efekty cwiczen ?np,jakis miesien czy cus ?
Pewnie niedługo przejdę do ćwiczeń codziennych, tyle że będę urozmaicić bo robić ciągle to samo jest nużące.moremi, Dziobak, anna maria, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Hola hola! Chyba kolejka jest do tej panienki, co?
kolejka-srolejkaSlash moja para, to Gabryska jest para Adasia!
(doczytuje, wiec odnosze sie do prehistorycznych postow)Zofia8, kkisia, kapturnica, moremi, anna maria, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Guptoku, przy IVF sie nie lyka, tylko do kubeczka wypluwa, no
tylko trzeba woda przeplukaczeby chlopakow uwolnic z gluta
i tak po jednym do kubka sie wypluwa..
bosz, widze to.. zdecydowanie za malo spalam..kkisia, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
tak się nimi pstryka jak pestkami z czereśni?
paszczakin wrote:tylko trzeba woda przeplukaczeby chlopakow uwolnic z gluta
i tak po jednym do kubka sie wypluwa..
bosz, widze to.. zdecydowanie za malo spalam..kapturnica, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ej laski! WYAFIRMOWAŁAM!
Mamy zestaw DJ + grajek
Jehee
Termin wolny, jutro mam dzwonić i się umówić bo grajek pojutrze gra u mnie w mieście. Zajebioza.
Wszystkim afirmującym ze mną niniejszym dziękuje się.
taaa, a ta panna, ktora go zarezerwowala wczesniej to co? kalacha kupuje? zbroj sie kometa!kapturnica, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
heheh pestki czeresni wymiataja
A my powizycie wszystko gra i buczy a młody rosnie i wazy juz 577gram wiec kawal faceta.Jajka sa na miejscu , nic nie odpadło
beates, malgos741, Reni, paszczakin, Heretyczka, Natka_79, kkisia, SolarPolar, moremi, ComeToMeBaby, Arwena, macduska, Sabina, Zofia8, caffe, inessa, anna maria, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziewczyny proszę napiszcie czy mogę 2x dziennie paracetamol? Jestem przeziebiona, czuję się podle.. boli gardło,buu....całe czerwone
drugi dzień i nie jest lepiej a ją zwykle dwa dni choruje...
Pepek, jak bylam chora w ciazy to zakupilam sobie syrop Prenalen, czy jaos tak. To w sumie maliny i czosnek na cukrze. Troche pomagal.
A paracetamol w ciazy mozna, choc ja jakos nie mialam odwagi brac. Jeden wzielam przez cala ciaze..kapturnica, moremi, Sabina, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tak się nimi pstryka jak pestkami z czereśni?
dokladnie! w scianke kubka, a une sie tak odbijaja na dnoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 19:52
Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:heheh pestki czeresni wymiataja
A my powizycie wszystko gra i buczy a młody rosnie i wazy juz 577gram wiec kawal faceta.Jajka sa na miejscu , nic nie odpadło
Super Kaptu, kawal chuopa!kapturnica, peppapig, efcia lubią tę wiadomość
-
no doczytalam. strona moja prawie
sprzedalam dziecie chuopu i sie relaksuje. bo ktoras mi tu je zauroczyla, a ja nie mam odpowiednio brudnych gaci na stanie- cos mi sie Adas popsul troche
Przytyka go po jedzeniu, kurcze, zaczyna oddychac buzka (otwarta pape ma) i sie po jakims czasie zapowietrza. A ja sie denerwije, ze mi sie dziecie udusi.
Wiec prosze tą, co mi dziecko (za to moje chwalenie) zauroczyla, o odwalenie
poza tym mam jakis zjebany suwak, moje dziecie ma wiecej niz miesiac.
ide szukac nowego..moremi, kapturnica, Sabina, Mega, Magdala, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:heheh pestki czeresni wymiataja
super ze wszystko dobrze
kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość