35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:drogie bravo , widze ze dawno twmatu nie bylo a mam pytanie:
ile kup dziennie robi 4 miesieczne dziecie , karmione cyckiem?moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Odchudzac sie z Wami to jakas paranoja. Ledwo zem obiad wciagnela, a tu zas o zarciu mowa i to takim pysznym. Czekoladkom powiedzialam NIE, ale jak dlugo wytrzymam? Zaczynam sie lamac...
stara.krycha, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ja będę rzucać np kwiatem słonecznika
jakoś tak mi nie pasuje słowo sypaćstara.krycha, moremi, Reni, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO kwiatki, wole o kwiatkach, pogadajmy o kwiatkach
Edit: Pacze, a tu ksieciuniu z kwiatkami z fabryki popitala. Albo cos przeskrobal, albo zapomnialam o wlasnych imieninach/urodzinach tudziez jakiejs rocznicy.
Do jutra!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 16:25
Zofia8, efcia, moremi, Arwena, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:ja wlasnie w ramach miesni brzucha wjebalam frytki,polecam
ComeToMeBaby, efcia, anna maria, Sabina, kapturnica, Arwena, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ej laski! WYAFIRMOWAŁAM!
Mamy zestaw DJ + grajek
Jehee
Termin wolny, jutro mam dzwonić i się umówić bo grajek pojutrze gra u mnie w mieście. Zajebioza.
Wszystkim afirmującym ze mną niniejszym dziękuje się.ania.g, Zofia8, gretka, efcia, moremi, Dziobak, kkisia, anna maria, beates, Sabina, malgos741, kapturnica, paszczakin, Arwena, Krakonka, Mega, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Kongraty Kometo
Aha, skalpelos wykonany.
I mam postanowienie ważyć się rano po przebudzeniu najwyżej raz na 3-4 dni. Normalnie ważę 55,5 kg. Od treningów mam 55,1. Dziś rano się ważyłam i wyszło 53,9. Może waga mi się popsuła?myślę, że wczoraj za mało zjadłam pewnie. Takie wahania wagi są pewnie naturalne w jakimś tam zakresie, ale aż tyle? Zwariuję. No więc ważenie raz na parę dni powinno być w miarę wiarygodne.
Mój m się śmieje, że mam odstawić te czekoladowe króliki, bo po nich chudnę hyhyhyefcia, moremi, Zofia8, anna maria, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hihihi, dzięki. Z wrażenia aż umyłam te naczynia od rana
Aha, skalpelos wykonany.
I mam postanowienie ważyć się rano po przebudzeniu najwyżej raz na 3-4 dni. Normalnie ważę 55,5 kg. Od treningów mam 55,1. Dziś rano się ważyłam i wyszło 53,9. Może waga mi się popsuła?myślę, że wczoraj za mało zjadłam pewnie. Takie wahania wagi są pewnie naturalne w jakimś tam zakresie, ale aż tyle? Zwariuję. No więc ważenie raz na parę dni powinno być w miarę wiarygodne.
Mój m się śmieje, że mam odstawić te czekoladowe króliki, bo po nich chudnę hyhyhy
a co to za króliki mów tu szybko
super ze udalo ci sie załatwić grajka, no i super ze skalpelos zaliczony:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 18:14
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Hehe, wiesz co dobre
Mnie znowu dziwnie bolał brzuch i plecy:/ leżę, wzięłam nospe i juz jest lepiej. Ech, znowu sie wystraszyłamanna maria, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No, te...wielkanocne
W ramach nieobżerania się słodyczami w święta i tuż po zjadamy sukcesywnie co jakiś czas. W międzyczasie dostaliśmy trzy dodatkowe, które dostarczyła nam mama, bo ma misję odchudzanie przed weselem. Nie chcieliśmy przyjąć to powiedziała, że mamy dać dzieciom znajomych. No ale gdzie tu dawać komuś króliki miesiąc po świętach. Zostały u nas. My też postanowiliśmy ich nie jeść. Tak sobie leżały i kusiły. W końcu jednego zjedliśmy, a teraz ja zjadam drugiego. Na raty. Mój m mówi, że jak przyjedzie to sprawdzi czy ten trzeci jest nienaruszony hyhy
Ćwiczę silną wolęno ale skoro odchudzają?!
P.s. Sprzedam tanio czekoladowego królika.efcia, beates, paszczakin lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hihihi, dzięki. Z wrażenia aż umyłam te naczynia od rana
Aha, skalpelos wykonany.
Mój m się śmieje, że mam odstawić te czekoladowe króliki, bo po nich chudnę hyhyhy
Obwody sie licza, no i ciuchy, ofkorsik.
A ja taka madra, a jak waga idzie w gore, to dostaje spazmow.ComeToMeBaby, moremi, efcia, megan8, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość