35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz podobno tak bedzie ,ze waga bedzie dosc szybko rosla..Niech rosnie bo cyzm wiekszym tym wieksze szanse na sukcesNatka_79 wrote:Fiu, fiu pięknie ci rośnie
super ze wszystko dobrze 
Teraz czekamy na płec u Ciebie bo Morkowa juz znamy
moremi, kkisia, Sabina, Natka_79, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
czeba przecedzać miedzy zębamipaszczakin wrote:tylko trzeba woda przeplukac
zeby chlopakow uwolnic z gluta 
i tak po jednym do kubka sie wypluwa..
bosz, widze to.. zdecydowanie za malo spalam..
paszczakin lubi tę wiadomość
-
Mysle ,ze maly ma tzw skok rozwojowy w końcu juz wszedł w etap niemowlecy .paszczakin wrote:no doczytalam. strona moja prawie

sprzedalam dziecie chuopu i sie relaksuje. bo ktoras mi tu je zauroczyla, a ja nie mam odpowiednio brudnych gaci na stanie- cos mi sie Adas popsul troche
Przytyka go po jedzeniu, kurcze, zaczyna oddychac buzka (otwarta pape ma) i sie po jakims czasie zapowietrza. A ja sie denerwije, ze mi sie dziecie udusi.
Wiec prosze tą, co mi dziecko (za to moje chwalenie) zauroczyla, o odwalenie
poza tym mam jakis zjebany suwak, moje dziecie ma wiecej niz miesiac.
ide szukac nowego..
Ps.a jak nic nie pomaga to spluj mu uroki , zliz powieki i pożycz gacie od jakiegos ciężo umęczonego życiem pijaczka
Dziobak, Sabina, Natka_79, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
ja się nie boję bo mam w d..pie nabojepaszczakin wrote:taaa, a ta panna, ktora go zarezerwowala wczesniej to co? kalacha kupuje? zbroj sie kometa!

hehehe nie wiem co z nią, może mu dała odpowiedź że jednak nieaktualne, nie znam szczegółów i nie wnikam. dla mnie liczy się wynik
-
a i jeszcze- bo jestem w odpowiednim nastroju..
bylam dzis u gina. zwazyl mnie. mam -16kg po ciazy..
przez gibanie sie z dzieckiem po domu miesnie (tfu!) mi sie na nogach robia! jeszcze 7 kg i bede miala "moja" wage idealna, a potem sie jeszcze wychudze o 5.. i gin powiedzial, ze "pomyslimy" o rozstepach, nie mialam mu serca powiedziec, ze Julka je znowu zrobi..
chociaz biorac pod uwage, jak bardzo przejmuje sie wszystkim zwiazamym z Adachem, robienie drugiego dziecka musze serio przemyslec.. nie sadzilam, ze dziecko moze tak skopac pozornie calkiem silna psychike..
ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, moremi, caffe, Natka_79, peppapig, Magdala, Mega, efcia, Heretyczka, anna maria, megan8, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
hyhyhyh ty ciągle liczysz, że jednak pomyłka i będzie dziewuszka?kapturnica wrote:heheh pestki czeresni wymiataja
A my powizycie wszystko gra i buczy a młody rosnie i wazy juz 577gram wiec kawal faceta.Jajka sa na miejscu , nic nie odpadło 
-
kapturnica wrote:Mysle ,ze maly ma tzw skok rozwojowy w końcu juz wszedł w etap niemowlecy .
Ps.a jak nic nie pomaga to spluj mu uroki , zliz powieki i pożycz gacie od jakiegos ciężo umęczonego życiem pijaczka
Kaptu, skok rozwojowy-ok, zrozumialabym marudnosc placzliwosc, itp. Ale nie duszenie i zatykanie.. Moja pediatra na bank juz mnie otagowala jako histeryczke, bo wczesniej powiedziala, ze to normalne, a dzis jak do niej dzwonilam, to wyslala mnie najpierw na test snu (to do SIDS). A po jak ja jej powiedzialam, ze mlody raczej nie spi, jak charczy i zatyka sie po jedzeniu, a jesli spi to swiszcze i rzezi, ze raczej slychac, ze oddycha, to wyslala nas do gastrologa.
Jak sie na dniach nie poprawi, to skonsultuje sie z Simbowym pediatra, bo nasz gin ma do niego "calkowite zaufanie" i powiedzial, ze mam tam pojsc..
kapturnica, moremi, kkisia, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Raczej moj ginComeToMeBaby wrote:hyhyhyh ty ciągle liczysz, że jednak pomyłka i będzie dziewuszka?
On biedny nie mial swiadomosci ze mialam robione badanie genetyczne 4D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 20:22
moremi, ComeToMeBaby, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

-
Moze ma tzw wiotkość krtani ???paszczakin wrote:Kaptu, skok rozwojowy-ok, zrozumialabym marudnosc placzliwosc, itp. Ale nie duszenie i zatykanie.. Moja pediatra na bank juz mnie otagowala jako histeryczke, bo wczesniej powiedziala, ze to normalne, a dzis jak do niej dzwonilam, to wyslala mnie najpierw na test snu (to do SIDS). A po jak ja jej powiedzialam, ze mlody raczej nie spi, jak charczy i zatyka sie po jedzeniu, a jesli spi to swiszcze i rzezi, ze raczej slychac, ze oddycha, to wyslala nas do gastrologa.

Jak sie na dniach nie poprawi, to skonsultuje sie z Simbowym pediatra, bo nasz gin ma do niego "calkowite zaufanie" i powiedzial, ze mam tam pojsc..

-
I tak z tym przejmowaniem sie juz bedzie zawsze Raz mniej a raz wiecej ale taki nasz urok matczynypaszczakin wrote:
chociaz biorac pod uwage, jak bardzo przejmuje sie wszystkim zwiazamym z Adachem, robienie drugiego dziecka musze serio przemyslec.. nie sadzilam, ze dziecko moze tak skopac pozornie calkiem silna psychike..
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
No wiotkosc chyba raczej nie lecza.. Musisz nie masz wyjscia ..Ale najwazniejsze ,ze Adasko juz jest z Toba a nie w Tobie ..paszczakin wrote:tez sie zastanawialam.. tak czy inaczej- na wszytskie tego typu schorzenia rada jest "przeczekac"..
paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Sory Paszcza, jakby to delikatnie powiedziec... Tryb pracy: noworodek, bardzo sie rozni od trybu pracy: niemowle. Najczesciej na gorszepaszczakin wrote:no doczytalam. strona moja prawie

sprzedalam dziecie chuopu i sie relaksuje. bo ktoras mi tu je zauroczyla, a ja nie mam odpowiednio brudnych gaci na stanie- cos mi sie Adas popsul troche
Przytyka go po jedzeniu, kurcze, zaczyna oddychac buzka (otwarta pape ma) i sie po jakims czasie zapowietrza. A ja sie denerwije, ze mi sie dziecie udusi.
Wiec prosze tą, co mi dziecko (za to moje chwalenie) zauroczyla, o odwalenie
poza tym mam jakis zjebany suwak, moje dziecie ma wiecej niz miesiac.
ide szukac nowego..
To nie zauroczenie, zaczynasz po prostu miec ciutke wieksze dziecko!
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Teraz podobno tak bedzie ,ze waga bedzie dosc szybko rosla..Niech rosnie bo cyzm wiekszym tym wieksze szanse na sukces
Teraz czekamy na płec u Ciebie bo Morkowa juz znamy 
mój ordynator to na spokojnie to bierze, w środę mam wizytę ale nie spodziewam sie informacji, pewnie na następnej bedzie wiadomo. We mnie w ogóle to ostatnio wyciszyła sie ciekawość
dziwne bo po tym usg piątkowym
chyba boje sie ze to dżądra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 21:18
kapturnica, moremi, efcia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hhehehe no wiesz mysmy chcialy dziewoje z Elfem a dostałysmy chlopakow...Takze moze sie Tobie poszczesci ??Natka_79 wrote:
mój ordynator to na spokojnie to bierze, w środę mam wizytę ale nie spodziewam sie informacji, pewnie na następnej bedzie wiadomo. We mnie w ogóle to ostatnio wyciszyła sie ciekawość
dziwne bo po tym usg piątkowym
chyba boje sie ze to dżądra 
Zofia8, efcia, Natka_79, iwcia77 lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH