X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    disgusted014.gif
    paszczakin wrote:
    dokladnie! w scianke kubka, a une sie tak odbijaja na dno ;)

kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Fiu, fiu pięknie ci rośnie :) super ze wszystko dobrze :)
    Teraz podobno tak bedzie ,ze waga bedzie dosc szybko rosla..Niech rosnie bo cyzm wiekszym tym wieksze szanse na sukces 8) Teraz czekamy na płec u Ciebie bo Morkowa juz znamy =D

moremi, kkisia, Sabina, Natka_79, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nudytutajnudytutajnudytutajnudytutajnudytutajnudytutajnudytutajnudytutaj

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    killer załatwiony- brawo ja :D

ciekawe czy jutro sie rusze po takiej przerwie
    A Ty juz nie krwawisz ,ze sie az tak katujesz ???

efcia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    tylko trzeba woda przeplukac ;) zeby chlopakow uwolnic z gluta ;)
    i tak po jednym do kubka sie wypluwa..

bosz, widze to.. zdecydowanie za malo spalam..
    czeba przecedzać miedzy zębami :P

paszczakin lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no doczytalam. strona moja prawie ;)
    sprzedalam dziecie chuopu i sie relaksuje. bo ktoras mi tu je zauroczyla, a ja nie mam odpowiednio brudnych gaci na stanie- cos mi sie Adas popsul troche :(
    Przytyka go po jedzeniu, kurcze, zaczyna oddychac buzka (otwarta pape ma) i sie po jakims czasie zapowietrza. A ja sie denerwije, ze mi sie dziecie udusi.

Wiec prosze tą, co mi dziecko (za to moje chwalenie) zauroczyla, o odwalenie ;)

poza tym mam jakis zjebany suwak, moje dziecie ma wiecej niz miesiac.
    ide szukac nowego..
    Mysle ,ze maly ma tzw skok rozwojowy w końcu juz wszedł w etap niemowlecy .
    Ps.a jak nic nie pomaga to spluj mu uroki , zliz powieki i pożycz gacie od jakiegos ciężo umęczonego życiem pijaczka XD

Dziobak, Sabina, Natka_79, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    taaa, a ta panna, ktora go zarezerwowala wczesniej to co? kalacha kupuje? zbroj sie kometa!
    ja się nie boję bo mam w d..pie naboje :P
    hehehe nie wiem co z nią, może mu dała odpowiedź że jednak nieaktualne, nie znam szczegółów i nie wnikam. dla mnie liczy się wynik :)

c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nudytutajnudytutajnudytutajnudytutajnudytutajnudytutajnudytutajnudytutaj
    Chlapnij browarka.

Zofia8, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i jeszcze- bo jestem w odpowiednim nastroju..
    bylam dzis u gina. zwazyl mnie. mam -16kg po ciazy..
    przez gibanie sie z dzieckiem po domu miesnie (tfu!) mi sie na nogach robia! jeszcze 7 kg i bede miala "moja" wage idealna, a potem sie jeszcze wychudze o 5.. i gin powiedzial, ze "pomyslimy" o rozstepach, nie mialam mu serca powiedziec, ze Julka je znowu zrobi..

chociaz biorac pod uwage, jak bardzo przejmuje sie wszystkim zwiazamym z Adachem, robienie drugiego dziecka musze serio przemyslec.. nie sadzilam, ze dziecko moze tak skopac pozornie calkiem silna psychike..

ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, moremi, caffe, Natka_79, peppapig, Magdala, Mega, efcia, Heretyczka, anna maria, megan8, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    heheh pestki czeresni wymiataja 8) A my powizycie wszystko gra i buczy a młody rosnie i wazy juz 577gram wiec kawal faceta.Jajka sa na miejscu , nic nie odpadło 8)
    hyhyhyh ty ciągle liczysz, że jednak pomyłka i będzie dziewuszka?

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    killer załatwiony- brawo ja :D

ciekawe czy jutro sie rusze po takiej przerwie
    brawo :)
    jutro się ruszysz. nie ruszysz się pojutrze :P

moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mysle ,ze maly ma tzw skok rozwojowy w końcu juz wszedł w etap niemowlecy .
    Ps.a jak nic nie pomaga to spluj mu uroki , zliz powieki i pożycz gacie od jakiegos ciężo umęczonego życiem pijaczka XD

Kaptu, skok rozwojowy-ok, zrozumialabym marudnosc placzliwosc, itp. Ale nie duszenie i zatykanie.. Moja pediatra na bank juz mnie otagowala jako histeryczke, bo wczesniej powiedziala, ze to normalne, a dzis jak do niej dzwonilam, to wyslala mnie najpierw na test snu (to do SIDS). A po jak ja jej powiedzialam, ze mlody raczej nie spi, jak charczy i zatyka sie po jedzeniu, a jesli spi to swiszcze i rzezi, ze raczej slychac, ze oddycha, to wyslala nas do gastrologa. :/
    Jak sie na dniach nie poprawi, to skonsultuje sie z Simbowym pediatra, bo nasz gin ma do niego "calkowite zaufanie" i powiedzial, ze mam tam pojsc..

kapturnica, moremi, kkisia, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    hyhyhyh ty ciągle liczysz, że jednak pomyłka i będzie dziewuszka?
    Raczej moj gin 8) On biedny nie mial swiadomosci ze mialam robione badanie genetyczne 4D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 20:22

moremi, ComeToMeBaby, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Kaptu, skok rozwojowy-ok, zrozumialabym marudnosc placzliwosc, itp. Ale nie duszenie i zatykanie.. Moja pediatra na bank juz mnie otagowala jako histeryczke, bo wczesniej powiedziala, ze to normalne, a dzis jak do niej dzwonilam, to wyslala mnie najpierw na test snu (to do SIDS). A po jak ja jej powiedzialam, ze mlody raczej nie spi, jak charczy i zatyka sie po jedzeniu, a jesli spi to swiszcze i rzezi, ze raczej slychac, ze oddycha, to wyslala nas do gastrologa. :/
    Jak sie na dniach nie poprawi, to skonsultuje sie z Simbowym pediatra, bo nasz gin ma do niego "calkowite zaufanie" i powiedzial, ze mam tam pojsc..
    Moze ma tzw wiotkość krtani ???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

chociaz biorac pod uwage, jak bardzo przejmuje sie wszystkim zwiazamym z Adachem, robienie drugiego dziecka musze serio przemyslec.. nie sadzilam, ze dziecko moze tak skopac pozornie calkiem silna psychike..
    I tak z tym przejmowaniem sie juz bedzie zawsze Raz mniej a raz wiecej ale taki nasz urok matczyny 8)

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moze ma tzw wiotkość krtani ???

tez sie zastanawialam.. tak czy inaczej- na wszytskie tego typu schorzenia rada jest "przeczekac"..

iwcia77 lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    tez sie zastanawialam.. tak czy inaczej- na wszytskie tego typu schorzenia rada jest "przeczekac"..
    No wiotkosc chyba raczej nie lecza.. Musisz nie masz wyjscia ..Ale najwazniejsze ,ze Adasko juz jest z Toba a nie w Tobie .. 8)

paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no doczytalam. strona moja prawie ;)
    sprzedalam dziecie chuopu i sie relaksuje. bo ktoras mi tu je zauroczyla, a ja nie mam odpowiednio brudnych gaci na stanie- cos mi sie Adas popsul troche :(
    Przytyka go po jedzeniu, kurcze, zaczyna oddychac buzka (otwarta pape ma) i sie po jakims czasie zapowietrza. A ja sie denerwije, ze mi sie dziecie udusi.

Wiec prosze tą, co mi dziecko (za to moje chwalenie) zauroczyla, o odwalenie ;)

poza tym mam jakis zjebany suwak, moje dziecie ma wiecej niz miesiac.
    ide szukac nowego..
    Sory Paszcza, jakby to delikatnie powiedziec... Tryb pracy: noworodek, bardzo sie rozni od trybu pracy: niemowle. Najczesciej na gorsze :-P To nie zauroczenie, zaczynasz po prostu miec ciutke wieksze dziecko!

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Teraz podobno tak bedzie ,ze waga bedzie dosc szybko rosla..Niech rosnie bo cyzm wiekszym tym wieksze szanse na sukces 8) Teraz czekamy na płec u Ciebie bo Morkowa juz znamy =D
    :) mój ordynator to na spokojnie to bierze, w środę mam wizytę ale nie spodziewam sie informacji, pewnie na następnej bedzie wiadomo. We mnie w ogóle to ostatnio wyciszyła sie ciekawość ;) dziwne bo po tym usg piątkowym ;) chyba boje sie ze to dżądra ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 21:18

kapturnica, moremi, efcia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    :) mój ordynator to na spokojnie to bierze, w środę mam wizytę ale nie spodziewam sie informacji, pewnie na następnej bedzie wiadomo. We mnie w ogóle to ostatnio wyciszyła sie ciekawość ;) dziwne bo po tym usg piątkowym ;) chyba boje sie ze to dżądra ;)
    Hhehehe no wiesz mysmy chcialy dziewoje z Elfem a dostałysmy chlopakow...Takze moze sie Tobie poszczesci ?? 8)

Zofia8, efcia, Natka_79, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 9385 9386 9387 9388 9389 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ