35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Fiu, fiu pięknie ci rośnie
super ze wszystko dobrze
Teraz czekamy na płec u Ciebie bo Morkowa juz znamy
moremi, kkisia, Sabina, Natka_79, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:tylko trzeba woda przeplukac
zeby chlopakow uwolnic z gluta
i tak po jednym do kubka sie wypluwa..
bosz, widze to.. zdecydowanie za malo spalam..paszczakin lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no doczytalam. strona moja prawie
sprzedalam dziecie chuopu i sie relaksuje. bo ktoras mi tu je zauroczyla, a ja nie mam odpowiednio brudnych gaci na stanie- cos mi sie Adas popsul troche
Przytyka go po jedzeniu, kurcze, zaczyna oddychac buzka (otwarta pape ma) i sie po jakims czasie zapowietrza. A ja sie denerwije, ze mi sie dziecie udusi.
Wiec prosze tą, co mi dziecko (za to moje chwalenie) zauroczyla, o odwalenie
poza tym mam jakis zjebany suwak, moje dziecie ma wiecej niz miesiac.
ide szukac nowego..
Ps.a jak nic nie pomaga to spluj mu uroki , zliz powieki i pożycz gacie od jakiegos ciężo umęczonego życiem pijaczkaDziobak, Sabina, Natka_79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:taaa, a ta panna, ktora go zarezerwowala wczesniej to co? kalacha kupuje? zbroj sie kometa!
hehehe nie wiem co z nią, może mu dała odpowiedź że jednak nieaktualne, nie znam szczegółów i nie wnikam. dla mnie liczy się wynik -
a i jeszcze- bo jestem w odpowiednim nastroju..
bylam dzis u gina. zwazyl mnie. mam -16kg po ciazy..
przez gibanie sie z dzieckiem po domu miesnie (tfu!) mi sie na nogach robia! jeszcze 7 kg i bede miala "moja" wage idealna, a potem sie jeszcze wychudze o 5.. i gin powiedzial, ze "pomyslimy" o rozstepach, nie mialam mu serca powiedziec, ze Julka je znowu zrobi..
chociaz biorac pod uwage, jak bardzo przejmuje sie wszystkim zwiazamym z Adachem, robienie drugiego dziecka musze serio przemyslec.. nie sadzilam, ze dziecko moze tak skopac pozornie calkiem silna psychike..ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, moremi, caffe, Natka_79, peppapig, Magdala, Mega, efcia, Heretyczka, anna maria, megan8, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:heheh pestki czeresni wymiataja
A my powizycie wszystko gra i buczy a młody rosnie i wazy juz 577gram wiec kawal faceta.Jajka sa na miejscu , nic nie odpadło
-
kapturnica wrote:Mysle ,ze maly ma tzw skok rozwojowy w końcu juz wszedł w etap niemowlecy .
Ps.a jak nic nie pomaga to spluj mu uroki , zliz powieki i pożycz gacie od jakiegos ciężo umęczonego życiem pijaczka
Kaptu, skok rozwojowy-ok, zrozumialabym marudnosc placzliwosc, itp. Ale nie duszenie i zatykanie.. Moja pediatra na bank juz mnie otagowala jako histeryczke, bo wczesniej powiedziala, ze to normalne, a dzis jak do niej dzwonilam, to wyslala mnie najpierw na test snu (to do SIDS). A po jak ja jej powiedzialam, ze mlody raczej nie spi, jak charczy i zatyka sie po jedzeniu, a jesli spi to swiszcze i rzezi, ze raczej slychac, ze oddycha, to wyslala nas do gastrologa.
Jak sie na dniach nie poprawi, to skonsultuje sie z Simbowym pediatra, bo nasz gin ma do niego "calkowite zaufanie" i powiedzial, ze mam tam pojsc..kapturnica, moremi, kkisia, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hyhyhyh ty ciągle liczysz, że jednak pomyłka i będzie dziewuszka?
On biedny nie mial swiadomosci ze mialam robione badanie genetyczne 4D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 20:22
moremi, ComeToMeBaby, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kaptu, skok rozwojowy-ok, zrozumialabym marudnosc placzliwosc, itp. Ale nie duszenie i zatykanie.. Moja pediatra na bank juz mnie otagowala jako histeryczke, bo wczesniej powiedziala, ze to normalne, a dzis jak do niej dzwonilam, to wyslala mnie najpierw na test snu (to do SIDS). A po jak ja jej powiedzialam, ze mlody raczej nie spi, jak charczy i zatyka sie po jedzeniu, a jesli spi to swiszcze i rzezi, ze raczej slychac, ze oddycha, to wyslala nas do gastrologa.
Jak sie na dniach nie poprawi, to skonsultuje sie z Simbowym pediatra, bo nasz gin ma do niego "calkowite zaufanie" i powiedzial, ze mam tam pojsc.. -
paszczakin wrote:
chociaz biorac pod uwage, jak bardzo przejmuje sie wszystkim zwiazamym z Adachem, robienie drugiego dziecka musze serio przemyslec.. nie sadzilam, ze dziecko moze tak skopac pozornie calkiem silna psychike..
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:tez sie zastanawialam.. tak czy inaczej- na wszytskie tego typu schorzenia rada jest "przeczekac"..
paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no doczytalam. strona moja prawie
sprzedalam dziecie chuopu i sie relaksuje. bo ktoras mi tu je zauroczyla, a ja nie mam odpowiednio brudnych gaci na stanie- cos mi sie Adas popsul troche
Przytyka go po jedzeniu, kurcze, zaczyna oddychac buzka (otwarta pape ma) i sie po jakims czasie zapowietrza. A ja sie denerwije, ze mi sie dziecie udusi.
Wiec prosze tą, co mi dziecko (za to moje chwalenie) zauroczyla, o odwalenie
poza tym mam jakis zjebany suwak, moje dziecie ma wiecej niz miesiac.
ide szukac nowego..To nie zauroczenie, zaczynasz po prostu miec ciutke wieksze dziecko!
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Teraz podobno tak bedzie ,ze waga bedzie dosc szybko rosla..Niech rosnie bo cyzm wiekszym tym wieksze szanse na sukces
Teraz czekamy na płec u Ciebie bo Morkowa juz znamy
mój ordynator to na spokojnie to bierze, w środę mam wizytę ale nie spodziewam sie informacji, pewnie na następnej bedzie wiadomo. We mnie w ogóle to ostatnio wyciszyła sie ciekawość
dziwne bo po tym usg piątkowym
chyba boje sie ze to dżądra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 21:18
kapturnica, moremi, efcia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:
mój ordynator to na spokojnie to bierze, w środę mam wizytę ale nie spodziewam sie informacji, pewnie na następnej bedzie wiadomo. We mnie w ogóle to ostatnio wyciszyła sie ciekawość
dziwne bo po tym usg piątkowym
chyba boje sie ze to dżądra
Zofia8, efcia, Natka_79, iwcia77 lubią tę wiadomość