35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki kobity ja straciłam już prawie głos..katar przechodzi. Wzięłam apap i zasnełam. Dzwoniła do ginki kazała mleko z miodem,jutro do lekarza...
Kapcia kawał chłopa! Ja dopiero na 27-go na usg.
Pozdrawiam wszystkich
efcia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry wieczor
Mam pytanie do kociar
Jak podac tabletki kocurowi
Chce go odrobaczyc
Juz dwie dawki zmarnowalam
Nie je albo pluje
Jedna w jogurcie
A druga w mokrej karmie z odrobina pasztetowej I tak wyczul gadzina I nie zjadl
Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula, w karmie to najmniej skuteczny sposób. Druga sprawa - pasztetowa? Kotom nie można wieprzowiny i "ludzkiego" jedzenia.Aasiula wrote:Bry wieczor
Mam pytanie do kociar
Chce go odrobaczyc
Nie je albo pluje
Jedna w jogurcie
Najskuteczniej na początku podaje weterynarz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 22:03
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:Bry wieczor
Mam pytanie do kociar
Chce go odrobaczyc
Nie je albo pluje
Jedna w jogurcie
Asiula, dajże kocinie trochę czasu. Ledwie przyszedł, jeszcze nie ochłonął, nowe miejsce, ludzie zapachy, a ty mu już chcesz tabsy dawać? Znielubi Cię.
Koty potrzebują czasu, żeby przywyknąć, niektóre 3-4 dni, innym to zabiera do 2 tygodni.
Oswój go najpierw z miejscem i z wami, odwdzięczy Ci się
Bry
anna maria, paszczakin, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Slash napisala ze jutro dp domu wychodza ,Gabrysia sliczna ,piczkins obolaly bo lekko naciety
wiecej info nie posiadam
ComeToMeBaby, Dziobak, caffe, moremi, efcia, nick nieaktualny, megan8, paszczakin, malgos741, nick nieaktualny, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Doczytałam, leze w łożku bo padam na pysk. Miałam poważna rozmowę z córka na temat ocen w szkole, w ciagu miesiaca strasznie sie pogorszyła, nie wiem co jest grane, ma dwa tygodnie zeby to ogarnąć...
Pepa ja bym nie ryzykowała samodzielnego leczenia, idź do lekarza i zdrowiej szybko
Co ja jeszcze miałam?
anna maria, caffe, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Tabletki kupisz u weta, tak jak pisze Morek, niech on da pierwsza dawke.Aasiula wrote:Bry wieczor
Mam pytanie do kociar
Chce go odrobaczyc
Nie je albo pluje
Jedna w jogurcie
Ja moja odrobaczam tabletkami Drontal, lamie je na 4 ( albo 2 ) i wpycham kocie daleko do gardla, a pote pocieszam smaczkiem. Z reguly jest tak obrazona, ze nie chce smaczka, ale tabletke przyjmuje. Z tym, ze ona wyszkolona i spokojna na maxa ( jak to norweg ), daje sobie pazury obcinac, koltuny wycinac, leki przyjmuje.
Kupcie furminator i czeszcie kota, bo jak sie wam sfilcuje, to kaplica... Raz z gestym grzebykiem, raz z rzadszym.
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Furminator koniecznie, ale też Krakonka ma rację z tym "oswojeniem". Im większy obszar, tym większy stres, więc bym poczekała parę dni.Dziobak wrote:Tabletki kupisz u weta, tak jak pisze Morek, niech on da pierwsza dawke.
Ja moja odrobaczam tabletkami Drontal, lamie je na 4 ( albo 2 ) i wpycham kocie daleko do gardla, a pote pocieszam smaczkiem. Z reguly jest tak obrazona, ze nie chce smaczka, ale tabletke przyjmuje. Z tym, ze ona wyszkolona i spokojna na maxa ( jak to norweg ), daje sobie pazury obcinac, koltuny wycinac, leki przyjmuje.
Kupcie furminator i czeszcie kota, bo jak sie wam sfilcuje, to kaplica... Raz z gestym grzebykiem, raz z rzadszym.
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Miód akurat dodatkowo podrażnia gardło.peppapig wrote:Dzięki kobity ja straciłam już prawie głos..katar przechodzi. Wzięłam apap i zasnełam. Dzwoniła do ginki kazała mleko z miodem,jutro do lekarza...
Kapcia kawał chłopa! Ja dopiero na 27-go na usg.
Pozdrawiam wszystkich-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hera ma chyba inną rurę na myśliMargolcia88 wrote:Ja wiem - rurka intubacyjna

nick nieaktualny, Mega, Zofia8, anna maria, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Aasiula, megan8, nick nieaktualny, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A wyobrażasz sobie rzyganie sucharami?Dziobak wrote:Rzyganie salatka warzywna.
kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny