35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki kobity ja straciłam już prawie głos..katar przechodzi. Wzięłam apap i zasnełam. Dzwoniła do ginki kazała mleko z miodem,jutro do lekarza...
Kapcia kawał chłopa! Ja dopiero na 27-go na usg.
Pozdrawiam wszystkich
efcia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry wieczor
Mam pytanie do kociar
Jak podac tabletki kocurowi
Chce go odrobaczyc
Juz dwie dawki zmarnowalam
Nie je albo pluje
Jedna w jogurcie
A druga w mokrej karmie z odrobina pasztetowej I tak wyczul gadzina I nie zjadl
Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Bry wieczor
Mam pytanie do kociar
Chce go odrobaczyc
Nie je albo pluje
Jedna w jogurcie
Najskuteczniej na początku podaje weterynarz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 22:03
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mam pytanie do kociar
Chce go odrobaczyc
Nie je albo pluje
Jedna w jogurcie
Asiula, dajże kocinie trochę czasu. Ledwie przyszedł, jeszcze nie ochłonął, nowe miejsce, ludzie zapachy, a ty mu już chcesz tabsy dawać? Znielubi Cię.
Koty potrzebują czasu, żeby przywyknąć, niektóre 3-4 dni, innym to zabiera do 2 tygodni.
Oswój go najpierw z miejscem i z wami, odwdzięczy Ci się
Bryanna maria, paszczakin, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Doczytałam, leze w łożku bo padam na pysk. Miałam poważna rozmowę z córka na temat ocen w szkole, w ciagu miesiaca strasznie sie pogorszyła, nie wiem co jest grane, ma dwa tygodnie zeby to ogarnąć...
Pepa ja bym nie ryzykowała samodzielnego leczenia, idź do lekarza i zdrowiej szybko
Co ja jeszcze miałam?anna maria, caffe, efcia, Sabina, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie do kociar
Chce go odrobaczyc
Nie je albo pluje
Jedna w jogurcie
Ja moja odrobaczam tabletkami Drontal, lamie je na 4 ( albo 2 ) i wpycham kocie daleko do gardla, a pote pocieszam smaczkiem. Z reguly jest tak obrazona, ze nie chce smaczka, ale tabletke przyjmuje. Z tym, ze ona wyszkolona i spokojna na maxa ( jak to norweg ), daje sobie pazury obcinac, koltuny wycinac, leki przyjmuje.
Kupcie furminator i czeszcie kota, bo jak sie wam sfilcuje, to kaplica... Raz z gestym grzebykiem, raz z rzadszym.Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Tabletki kupisz u weta, tak jak pisze Morek, niech on da pierwsza dawke.
Ja moja odrobaczam tabletkami Drontal, lamie je na 4 ( albo 2 ) i wpycham kocie daleko do gardla, a pote pocieszam smaczkiem. Z reguly jest tak obrazona, ze nie chce smaczka, ale tabletke przyjmuje. Z tym, ze ona wyszkolona i spokojna na maxa ( jak to norweg ), daje sobie pazury obcinac, koltuny wycinac, leki przyjmuje.
Kupcie furminator i czeszcie kota, bo jak sie wam sfilcuje, to kaplica... Raz z gestym grzebykiem, raz z rzadszym.Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
peppapig wrote:Dzięki kobity ja straciłam już prawie głos..katar przechodzi. Wzięłam apap i zasnełam. Dzwoniła do ginki kazała mleko z miodem,jutro do lekarza...
Kapcia kawał chłopa! Ja dopiero na 27-go na usg.
Pozdrawiam wszystkich-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:Ja wiem - rurka intubacyjna
Margolcia88, Mega, Zofia8, anna maria, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, megan8, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny