35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:A w ogole to na robilam sie dzisiaj jak wol
Umylam wszystkie lazienki poscieralam kurze odkurzylam I pomylam podlogi
Pozniej szybko zakupy i obiad
Machnelam 40 golabkow
Zrobilam tez kapustke na krotko
I ma koniec babeczki
Aaaa zapomnialam o ogrodzie
Musiam podlac chwasty
Jak usiadlam ma sobie to jeblamAasiula, Margolcia88, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysmutna35 wrote:Witam. Ja tez mam 35 lat ale nie mam odwagi zacząć się starać o 1 dzidzia. Coś mnie blokuje bardzo. A wiem ze czas ucieka. Postanowiłam sobie, że poobserwuje Was troszkę to mi się może coś zmieni i tez zacznę działać. Choć mam wrażenie, że jestem już za stara...
proponuje zaprzestanie farbowania odrostówAasiula, megan8, paszczakin, Dziobak, kkisia, Margolcia88, Mega, Simba, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
smutna35 wrote:Witam. Ja tez mam 35 lat ale nie mam odwagi zacząć się starać o 1 dzidzia. Coś mnie blokuje bardzo. A wiem ze czas ucieka. Postanowiłam sobie, że poobserwuje Was troszkę to mi się może coś zmieni i tez zacznę działać. Choć mam wrażenie, że jestem już za stara...
?
Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, efcia, paszczakin, kkisia, Zofia8, Margolcia88, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
smutna35 wrote:Witam. Ja tez mam 35 lat ale nie mam odwagi zacząć się starać o 1 dzidzia. Coś mnie blokuje bardzo. A wiem ze czas ucieka. Postanowiłam sobie, że poobserwuje Was troszkę to mi się może coś zmieni i tez zacznę działać. Choć mam wrażenie, że jestem już za stara...
łelkom.
a czemu się boisz? tak wewnętrznie? czy brak warunków, wsparcia, faceta?Aasiula, efcia, moremi, kkisia, Zofia8, Margolcia88, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
za stara??? przecież to najlepszy wiek na ciąże, na dzieckoComeToMeBaby, moremi, Aasiula, malgos741, kkisia, Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ale niby ze jak ??Ze majac 35lat jestes za stara na dziecko ??
?
Odchodze z forumhyhyhy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 23:15
kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, anna maria, malgos741, kkisia, Zofia8, Margolcia88, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To ja starsza pani zabieram swoja sztuczna szczene , denka od butelek i z lekkim skrzypieniem stawów i zgrzytem slabo naoliwionego chodzika ,oddalam sie by zmienić pieluche na noc i spac
Aasiula, paszczakin, malgos741, kkisia, Zofia8, Margolcia88, Mega, Simba, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To ja starsza pani zabieram swoja sztuczna szczene , denka od butelek i z lekkim skrzypieniem stawów i zgrzytem slabo naoliwionego chodzika ,oddalam sie by zmienić pieluche na noc i spac
smutna35, kapturnica, Margolcia88, Mega lubią tę wiadomość
-
ej, smutna- a byłaś wogóle u gina?
pewnie nie, bo pewnie jeszcze nie podjęłaś decyzji czy to dziecko wogóle mieć.
powiem ci tak- też na początku myślałam, że jestem raczej już z tych starszych i pewnie ze względu na wiek to będzie to prawie niemożliwe. Bałam się, że mi się limit jajek już wyczerpuje. To mnie przygniatało do ziemi. Ale poszłam do ginki i ona mi "zastarość" wybiła z głowy, a poza tym na usg piękne jajca rosły.
co innego obawa, czy się podoła wszystkim trudom macierzyństwa. Ja sobie z tym nie musiałam radzić, mam młodszego partnera i on dodaje mi skrzydeł, jakoś nie martwię się czy dam radę. Nawet gdybym ja już padała to on jest krzepkihehee
nie bój się.
na tym forum nie można się bać.
od razu wyrzucają z klasy.efcia, anna maria, moremi, kapturnica, kkisia, stara.krycha, Margolcia88, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hmmm... Widzę wesołe kobietki same i odzew szybki. No więc czego się boje? Wszystkiego od zawsze. Odkąd pamiętam nie chciałam mieć dzieci głównie ze strachu przed ciążą, porodem, szpitalem a tu nagle w wieku 35 lat obudził się instynkt i o niczym innym nie myślę. A blokada jak była tak jest. Nie umiem się przełamać o zacząć coś działać. A mena mam ale pracy niestety nie i u nas na Warmii ciężka ja znaleźć.
anna maria, efcia, Arwena, stara.krycha, Margolcia88, Mega, Elfik, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysmutna35 wrote:Hmmm... Widzę wesołe kobietki same i odzew szybki. No więc czego się boje? Wszystkiego od zawsze. Odkąd pamiętam nie chciałam mieć dzieci głównie ze strachu przed ciążą, porodem, szpitalem a tu nagle w wieku 35 lat obudził się instynkt i o niczym innym nie myślę. A blokada jak była tak jest. Nie umiem się przełamać o zacząć coś działać. A mena mam ale pracy niestety nie i u nas na Warmii ciężka ja znaleźć.
efcia, anna maria, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Stary to jest wegiel
albo wino
,to co ja mam powiedziec 43 lata mam i tez sie boje szpitali a zobacz jak Helcia mi wyszla
ComeToMeBaby, megan8, paszczakin, Arwena, moremi, kapturnica, kkisia, stara.krycha, Zofia8, Margolcia88, Mega, caffe, Aasiula, Simba, peppapig, Elfik, dorbie, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Sory Paszcza, jakby to delikatnie powiedziec... Tryb pracy: noworodek, bardzo sie rozni od trybu pracy: niemowle. Najczesciej na gorsze
To nie zauroczenie, zaczynasz po prostu miec ciutke wieksze dziecko!
no pacz pani, to wszytsko wyjasnia
czyli niemowle rozni sie od noworoda charczeniem.. to zes wyjasnila!anna maria, moremi, kapturnica, kkisia, Dziobak, Mega, caffe, Aasiula, Simba, gretka lubią tę wiadomość
-
smutna35 wrote:Hmmm... Widzę wesołe kobietki same i odzew szybki. No więc czego się boje? Wszystkiego od zawsze. Odkąd pamiętam nie chciałam mieć dzieci głównie ze strachu przed ciążą, porodem, szpitalem a tu nagle w wieku 35 lat obudził się instynkt i o niczym innym nie myślę. A blokada jak była tak jest. Nie umiem się przełamać o zacząć coś działać. A mena mam ale pracy niestety nie i u nas na Warmii ciężka ja znaleźć.
jak men jest to już jest sukces- są plemniory. nie wiem wprawdzie czy na pewno, ale i on nie będzie wiedział dopóki się nie przebada. no i ty oczywiście siebie też.
pierwszy etap: podjęcie decyzji.
nie da się ukryć, że finanse ważna sprawa. myśl pozytywnie.anna maria, efcia, stara.krycha, Margolcia88, Elfik lubią tę wiadomość
-
Paszcza a Adas tak przy piciu mleka charczy ?moze ma krtan jeszcze zwiotczala (nie wiem czy dobrze sie wyrazilam )paszczakin wrote:no pacz pani, to wszytsko wyjasnia
czyli niemowle rozni sie od noworoda charczeniem.. to zes wyjasnila!kapturnica lubi tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Asiula, dajże kocinie trochę czasu. Ledwie przyszedł, jeszcze nie ochłonął, nowe miejsce, ludzie zapachy, a ty mu już chcesz tabsy dawać? Znielubi Cię.
Koty potrzebują czasu, żeby przywyknąć, niektóre 3-4 dni, innym to zabiera do 2 tygodni.
Oswój go najpierw z miejscem i z wami, odwdzięczy Ci się
Bry
dobrze pani prawi..
ja mojej tabsy tez do paapy wkladalam, az odkrylam, ze moj kot zje wszytko, co ja mu daje. Tylo musze wykazac odpowiedni entuzjazm i dac to w towarzystwie przysmaka przed i przysmaka po.
Ale to jest kocia milosc- od obcej osoby nie zje nawet przysmaka..moremi, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość