35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Paszcza a Adas tak przy piciu mleka charczy ?moze ma krtan jeszcze zwiotczala (nie wiem czy dobrze sie wyrazilam )
po jedzeniu charczy.. ale juz jest lepiej, karmie go prawie na siedzaco i staram sie nie czekac, az bedzie glodny, bo wtedy zzera mleko razem z butelką.. to wtedy nie dziwne, ze charczy, nie?kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
smutna35 wrote:Hmmm... Widzę wesołe kobietki same i odzew szybki. No więc czego się boje? Wszystkiego od zawsze. Odkąd pamiętam nie chciałam mieć dzieci głównie ze strachu przed ciążą, porodem, szpitalem a tu nagle w wieku 35 lat obudził się instynkt i o niczym innym nie myślę. A blokada jak była tak jest. Nie umiem się przełamać o zacząć coś działać. A mena mam ale pracy niestety nie i u nas na Warmii ciężka ja znaleźć.
jaka stara? ja staram się o pierwsze już pięć lat, byłam w twoim wieku jak zaczęłam od samoporonienia, mam 40 lat i nadal się staram, jest ciężko finansowo też ale jak starczy na dwie gęby to i na trzecią też... i też jestem z Warmii.
efcia, Arwena, moremi, Sabina, kapturnica, kkisia, stara.krycha, Zofia8, Margolcia88, Mega, caffe, Aasiula, anna maria, ComeToMeBaby, Elfik, dorbie, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien Dobry
Melduje , ze coraz lepiej mi sie spi
Smutna, jestes mloda, nie masz za soba zadnego poronienia.W porownaniu do wielu z nas Twoja sytuacja wyjsciowa jest super. Dzialaj. Ja tez myslalam, ze pogodzialam sie z brakiem dzieci. Raczej sobie wmawialam ale stwierdzilam, ze jesli kolejny raz nie sprobuje, to za pare lat, kiedy naprawde bedzie za pozno, nie bede mogla zyc ze swiadomoscia, ze sie nie staralam.
A Twoj nick to raczej powinien brzmiec-NiezdecydowanaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 07:31
Margolcia88, Mega, efcia, Aasiula, kkisia, kapturnica, malgos741, Elfik, ComeToMeBaby, moremi, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
No to mamy piękny słoneczny wtorek, kawa wypita, zaraz uciekam do pracy.
Miłego dnia baboleefcia, Margolcia88, Aasiula, Zofia8, kkisia, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle nie ma co się zachwycać pogodą (zimno pewnie zresztą na zewnątrz), tylko trza do roboty się brać!
Zosiu, to znaczy , że samopoczucie u Ciebie coraz lepsze no i wszystko będzie dobrze
W ogóle to miłego dnia wszystkim życzęefcia, Zofia8, Aasiula, Elfik, gretka, Sabina lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Ale nie ma co się zachwycać pogodą (zimno pewnie zresztą na zewnątrz), tylko trza do roboty się brać!
Zosiu, to znaczy , że samopoczucie u Ciebie coraz lepsze no i wszystko będzie dobrze
W ogóle to miłego dnia wszystkim życzę
Margolciu, nie ma to jak sen
Aasiula, Margolcia88 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Bry dzień
,czemu w Gdansku zawsze jest do dupy pogoda
Wszedzie słonce cieplo a tu kuzwa zawsze zimno ?
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 07:59
efcia, Margolcia88, kkisia, kapturnica, paszczakin, dorbie, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Bry dzień
,czemu w Gdansku zawsze jest do dupy pogoda
Wszedzie słonce cieplo a tu kuzwa zawsze zimno ?
Milego dnia
ale za to latem macie super, slonce,plaża, żyć nie umieraćAasiula, Margolcia88, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Asiula, a jak dzisiejsza nocka, Daktyl dal pospac ?
I fajnie bo nie jest nauczony włazenia do łózka nie musze sie stresowaci pilnowac
Wczoraj jak wszyscy poszli i ja zostałam w domu to siedzial caly czas ze mna ,wszedzie za mna łaził,pomalutku zaczyna czuc sie swobodniej
OOO a teraz wlasnie przyszedl do mnie na kolanaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 08:04
Margolcia88, efcia, kkisia, caffe, Arwena, Zofia8, kapturnica, malgos741, Elfik, ComeToMeBaby, paszczakin, Krakonka, moremi, gretka, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć.
Idę do żłobka zaraz.
A potem to się zobaczy...
Pranie mam, kwiatki trza by było wykopać, gary umyć, jakiś obiad zrobić...
Czas czesać Małgosię, póki Masza graAasiula, kkisia, ComeToMeBaby, gretka, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013