X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie lubię idealizowania publicznego.

Ale prawda jest taka, czy ktoś pieje ze szczęścia, czy nie mówi nic, to nic nie znaczy. Bo w każdym z tych przypadków, można mieć wujowo w domu.

Simba, Aasiula, anna maria, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, stara.krycha, gretka, iwcia77, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja nie lubię idealizowania publicznego.

Ale prawda jest taka, czy ktoś pieje ze szczęścia, czy nie mówi nic, to nic nie znaczy. Bo w każdym z tych przypadków, można mieć wujowo w domu.
    To prawda.

Aasiula, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A nie nic szczegolnego. Praca po prostu (rzyg)
    oc bidoku niech cie przytule :)

Simba, efcia, Elfik, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Buuuu u u uuuu :(

a8vSp1.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wszystkim prawie z rana ;) Simba na dobre wyjdzie ci powrót do pracy. Ja od miesiąca juz pracuje i nie narzekam ;) będziesz zdrowsza matka ;)

malgos741, efcia, Arwena, Aasiula, Elfik, kkisia, iwcia77, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam!
    Pojde sie pocieszac w ramiona Amazonu :)

Reni, caffe, Aasiula, moremi, kkisia, stara.krycha, gretka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie rób tego, bo Cię obrzyga
    Aasiula wrote:

Simba, caffe, Aasiula lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Bry wszystkim prawie z rana ;) Simba na dobre wyjdzie ci powrót do pracy. Ja od miesiąca juz pracuje i nie narzekam ;) będziesz zdrowsza matka ;)
    A kto z Twoim maluchem siedzi?

efcia lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Mnie się jednak wydaje, że rozstanie z dzieckiem 3-4 miesięcznym to zbyt wczesnie. Przynajmniej dla matki. Bo nie ma co ukrywać, teraz się nawiązuje największa więź gdy dziecko zaczyna się robić kumate.
    Mnie jest Simby szkoda.
    Zdrowo jest się rozstawać z dzieckiem, wiem to po sobie, ale nie tak wcześnie. To moje zdanie.

Ja po pracy wracam po małego jak na skrzydłach i nie ma tu znaczenia zmęczenie moje, że np. posiedzę dzisiaj dłużej w pracy bo nie mam siły. Mam siłę dla niego choćbym była padnięta na ryj.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 09:28

efcia, Simba, kapturnica, Arwena, anna maria, Aasiula, megan8, Krakonka, Dziobak, ania.g, kkisia, gretka, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie rób tego, bo Cię obrzyga
    Moge sie do pani przytulic? 2zlosc.gif

Reni, Aasiula, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama, trochę tata a jak nie ma z kim wyjść na spacer to asystentke odmeldowuje z wózkiem ;) oczywiście pracuje krótko, 5 pacjentów maks. Ale zawsze jakaś odskocznia. ;)

malgos741, Arwena, efcia, dorbie, moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mnie się jednak wydaje, że rozstanie z dzieckiem 3-4 miesięcznym to zbyt wczesnie. Przynajmniej dla matki. Bo nie ma co ukrywać, teraz się nawiązuje największa więź gdy dziecko zaczyna się robić kumate.
    Mnie jest Simby szkoda.
    Zdrowo jest się rozstawać z dzieckiem, wiem to po sobie, ale nie tak wcześnie. To moje zdanie.

Ja po pracy wracam po małego jak na skrzydłach i nie ma tu znaczenia zmęczenie moje, że np. posiedzę dzisiaj dłużej w pracy bo nie mam siły. Mam siłę dla niego choćbym była padnięta na ryj.

A co powiedziec jesli zgodnie z prawem mialam wrocic kiedy oni mieli 2,5 miesiaca? Mnie sie wydaje ze po takich akcjach, noworodkach w zlobkach, rosna ludzie okaleczeni uczuciowo :(

caffe, Arwena, efcia, Krakonka, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A co powiedziec jesli zgodnie z prawem mialam wrocic kiedy oni mieli 2,5 miesiaca? Mnie sie wydaje ze po takich akcjach, noworodkach w zlobkach, rosna ludzie okaleczeni uczuciowo :(
    Śmiem nawet stwierdzić, że takie przepisy są po prostu nieludzkie. Bo nawet kobieta nieraz nie jest w stanie dojść do siebie po porodzie w tak krótkim czasie, a co dopiero zebrać się w sobie i zapierniczać. Nie każda siedzi za biurkiem, większość przecież pracuje fizycznie i to ciężko.

A nie możeta tam strajkować? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 09:32

malgos741, Simba, efcia, Zofia8, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry dziewczynki ;) u mnie słoneczko ... kawką się witam ;)

efcia, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Śmiem nawet stwierdzić, że takie przepisy są po prostu nieludzkie. Bo nawet kobieta nieraz nie jest w stanie dojść do siebie po porodzie w tak krótkim czasie, a co dopiero zebrać się w sobie i zapierniczać. Nie każda siedzi za biurkiem, większość przecież pracuje fizycznie i to ciężko.

A nie możeta tam strajkować? ;)
    Strajki to po piwie i frytkach specjalnosc narodowa. Ale to jest szowinistyczny kraj - baba glosu nie ma. Wielokrotnie zdarzylo mi sie byc na zebraniu ze swoim podwladnym - facetem i moj rozmowca, pomimo tego ze jakby ranga rownal sie ze mna, patrzyl na mojego podwladnego - bo facet. To jest nagminne.
    Kobietom tutaj sugeruje sie pojscie na zasilek dla bezrobotnych, tym bardziej ze oczekiwanie na zlobek trwa latami - mozesz sie zapisac do zlobka bedac juz w 3 miesiacu ciazy.

moremi, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba zainwestowałas juz w mate edukacyjna? Jeśli nie to gorąca polecam skip hop mate. Wczoraj przyszła jest ogromna i twixy się nawet zmieszczą ;) nie linczowac mnie za wczesny powrót do pracy proszę ;) musialam tak zrobic, a gabinet w domu mam u rodziców i między pacjentami cała jestem Stasia ;)

malgos741, efcia, Simba, Arwena, Reni, peppapig, moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni co masz dzisiaj do jedzenia? Bo ja to samo co wczoraj tylko dzisiaj salatka z tunczykiem i oliwkami. :)
    Kto sie wczoraj pytal czy my sie tak naprawde odzywiamy? A krycha chyba.
    Oczywiscie ze naprawde. Tylko ze wieczorem wyskoczylam na chwile do sklepu i rzucily sie na mnie lody ben and jerry o smaku masla orzechowego O.o

anna maria, Aasiula, Arwena, Reni, peppapig, caffe, efcia, moremi, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Simba zainwestowałas juz w mate edukacyjna? Jeśli nie to gorąca polecam skip hop mate. Wczoraj przyszła jest ogromna i twixy się nawet zmieszczą ;) nie linczowac mnie za wczesny powrót do pracy proszę ;) musialam tak zrobic, a gabinet w domu mam u rodziców i między pacjentami cała jestem Stasia ;)
    ja tam ciebie rozumiem, jak ktoś pracuje na swoim (działalność) to wiadomo nie chce stracić klientów ;)

mandragora, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry pogoda mnie rozczarowala ,wiatr,chlodno 11stp .Milego dnia

efcia, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie zniknela czy mi sie cos wydaje ?

dorbie lubi tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 9391 9392 9393 9394 9395 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ