35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie lubię idealizowania publicznego.
Ale prawda jest taka, czy ktoś pieje ze szczęścia, czy nie mówi nic, to nic nie znaczy. Bo w każdym z tych przypadków, można mieć wujowo w domu.Simba, Aasiula, anna maria, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, stara.krycha, gretka, iwcia77, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja nie lubię idealizowania publicznego.
Ale prawda jest taka, czy ktoś pieje ze szczęścia, czy nie mówi nic, to nic nie znaczy. Bo w każdym z tych przypadków, można mieć wujowo w domu.
Aasiula, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Bry wszystkim prawie z rana
Simba na dobre wyjdzie ci powrót do pracy. Ja od miesiąca juz pracuje i nie narzekam
będziesz zdrowsza matka
Mnie jest Simby szkoda.
Zdrowo jest się rozstawać z dzieckiem, wiem to po sobie, ale nie tak wcześnie. To moje zdanie.
Ja po pracy wracam po małego jak na skrzydłach i nie ma tu znaczenia zmęczenie moje, że np. posiedzę dzisiaj dłużej w pracy bo nie mam siły. Mam siłę dla niego choćbym była padnięta na ryj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 09:28
efcia, Simba, kapturnica, Arwena, anna maria, Aasiula, megan8, Krakonka, Dziobak, ania.g, kkisia, gretka, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Moja mama, trochę tata a jak nie ma z kim wyjść na spacer to asystentke odmeldowuje z wózkiem
oczywiście pracuje krótko, 5 pacjentów maks. Ale zawsze jakaś odskocznia.
malgos741, Arwena, efcia, dorbie, moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Mnie się jednak wydaje, że rozstanie z dzieckiem 3-4 miesięcznym to zbyt wczesnie. Przynajmniej dla matki. Bo nie ma co ukrywać, teraz się nawiązuje największa więź gdy dziecko zaczyna się robić kumate.
Mnie jest Simby szkoda.
Zdrowo jest się rozstawać z dzieckiem, wiem to po sobie, ale nie tak wcześnie. To moje zdanie.
Ja po pracy wracam po małego jak na skrzydłach i nie ma tu znaczenia zmęczenie moje, że np. posiedzę dzisiaj dłużej w pracy bo nie mam siły. Mam siłę dla niego choćbym była padnięta na ryj.
A co powiedziec jesli zgodnie z prawem mialam wrocic kiedy oni mieli 2,5 miesiaca? Mnie sie wydaje ze po takich akcjach, noworodkach w zlobkach, rosna ludzie okaleczeni uczuciowo
caffe, Arwena, efcia, Krakonka, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A co powiedziec jesli zgodnie z prawem mialam wrocic kiedy oni mieli 2,5 miesiaca? Mnie sie wydaje ze po takich akcjach, noworodkach w zlobkach, rosna ludzie okaleczeni uczuciowo
A nie możeta tam strajkować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 09:32
malgos741, Simba, efcia, Zofia8, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bry dziewczynki
u mnie słoneczko ... kawką się witam
efcia, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
caffe wrote:Śmiem nawet stwierdzić, że takie przepisy są po prostu nieludzkie. Bo nawet kobieta nieraz nie jest w stanie dojść do siebie po porodzie w tak krótkim czasie, a co dopiero zebrać się w sobie i zapierniczać. Nie każda siedzi za biurkiem, większość przecież pracuje fizycznie i to ciężko.
A nie możeta tam strajkować?
Kobietom tutaj sugeruje sie pojscie na zasilek dla bezrobotnych, tym bardziej ze oczekiwanie na zlobek trwa latami - mozesz sie zapisac do zlobka bedac juz w 3 miesiacu ciazy.moremi, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba zainwestowałas juz w mate edukacyjna? Jeśli nie to gorąca polecam skip hop mate. Wczoraj przyszła jest ogromna i twixy się nawet zmieszczą
nie linczowac mnie za wczesny powrót do pracy proszę
musialam tak zrobic, a gabinet w domu mam u rodziców i między pacjentami cała jestem Stasia
malgos741, efcia, Simba, Arwena, Reni, peppapig, moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni co masz dzisiaj do jedzenia? Bo ja to samo co wczoraj tylko dzisiaj salatka z tunczykiem i oliwkami.
Kto sie wczoraj pytal czy my sie tak naprawde odzywiamy? A krycha chyba.
Oczywiscie ze naprawde. Tylko ze wieczorem wyskoczylam na chwile do sklepu i rzucily sie na mnie lody ben and jerry o smaku masla orzechowegoanna maria, Aasiula, Arwena, Reni, peppapig, caffe, efcia, moremi, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Simba zainwestowałas juz w mate edukacyjna? Jeśli nie to gorąca polecam skip hop mate. Wczoraj przyszła jest ogromna i twixy się nawet zmieszczą
nie linczowac mnie za wczesny powrót do pracy proszę
musialam tak zrobic, a gabinet w domu mam u rodziców i między pacjentami cała jestem Stasia
mandragora, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017