35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:No wlasnie. Ja jeszcze dobrze pamietam, jak w ZUS'ie baba w info tak na mnie krzyczala, ze moj Ojciec slyszal Ja na korytarzu. Teraz to by nie przeszlo ale podejscie w US pewno jest takie samo: kazdy petent to potencjalny zlodziej. W Anglii jest na odwrot. Mozna miec wiele zastrzezen co do tego kraju, ale jest zdecydowanie wiecej plusow
To bylo tuz przed wyjazdem do Belgii kiedy pozamykalismy swoje dzialalnosci i potrzebowalismy dokumentow do tutejszych urzedow. A w US jak mi na poczatku dzialalnosci dowalili kare za opoznienie w wyslaniu formularza VAT - zreszta zerowego, to sie umowilam z naczelnikiem, pokazalam mu kontrakty na kolejne miesiace, przedstawilam kalkulacje ile planuje odprowadzic z tego podatku, a na koncu spytalam czy chce zebym przeniosla firme do innego wojewodzta, bo tym wlasnie gownianym mandatem mnie do tego zacheca. Umorzyl.
Ale ciagle sie trzeba bylo o wszystko wyklocac i wlasnie udowadniac ze sie nie jest zlodziejem.
Elfik, Arwena, caffe, malgos741, paszczakin, Aasiula, moremi, Krakonka, Dziobak, ania.g, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Nie mam czasu ogarnąć, bo mi się włączyła "czyszcząca", muszę chałupę dosprzątać zanim zacznę na nowo aranżować.
Ściskam wszystkie mocno, jak człowiek w nocy pośpi to hoho..
normalnie eye of the tiger...
A taki mam wniosek formalny, wywalić Łukaszuka z funkcji eksperta i zatrudnić tą panią..jak ona dwa razy sobie tak owulkę i poród ustawiła pod księżniczkę, to ona coś wie o biologii czego Łukaszuk nie wie...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d5231939a95.jpgpeppapig, kapturnica, Simba, dorbie, Arwena, efcia, moremi, Dziobak, anna maria, kkisia, stara.krycha, gretka, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:ale za to latem macie super, slonce,plaża, żyć nie umierać
Zofia8, Arwena, Elfik, efcia, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hej, dziewczyny, chyba nie moge bez Was żyć. Komu mam się wygadać i kto mnie lepiej zrozumie jak sie stresuję, że nic nie wiem czy moja ciąża to naprawdę ciąża i tam sobie żyje dzieciuch a nie tylko hormony buzują? Jeszcze 2 dni, ale zaczynam się wkręcać.
Nieco mi sie mdłości pojawiły ale takie dyskretne i straszna ochota na soki i owoce i ble do ryb.
Stres mnie wykończy.
Przeżyłam bardzo osobiście porażkę Zosi i Efci, jak swoją w marcu. Przykro mi dziewczyny... Kurde, że tam musiało byc?.....
Ale ile z nas miało poronienie i następna ciąża się udała.
Nie wiem już co myśleć...
Dorbie, wiem, ze to trudne ale musisz podchodzic do tematu spokojnie.
Podobnie jak Ty, mysle, ze z Efcia "dajemy rade".
Z drugiej strony, to moje poronienie moze duzo wyjasnic.
A i jeszcze jedno. Jaka porazka??? Ja tego nie odbieram w takich kategoriach.
Simba, dorbie, Arwena, Elfik, efcia, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:A jak sie w Belgii prowadzi wlasna dzialalnosc? Z tego co slyszalas?
Jest sporo odpisow od podatkuElfik, moremi, efcia, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba a co do pozytywnego myślenia, to córka nauczy mnie ze życie stawia nas w sytuacja czasem trudnych którym po prostu musimy sprostać bo przecież nie mamy innego wyjścia. I nie ma co się przejmować bzdetami jak wcześniejszy powrót do pracy, bo przecież zawsze wracamy do naszych brzdacow a wtedy ich usmiech- bezcenny
dobra zmykam na jabłuszko
mój książę wstał
Zofia8, malgos741, Arwena, Elfik, Simba, moremi, efcia, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kobity,dzisiaj lepiej,byłam u lekarza ziornął w gardło fakt czerwone i ma prawo palić ale nie nadaje się na antybiotyk,no i dobrze. Miód choć też wydawało mi się że żrący pomaga( miód,pyłki i propolis)
Małymi ciepłymi łykami i do przodu. Jeden plus jałam mało i żołądek mi się skurczył. Nadal na plusie 2kg choć już zaczęłam 23 tydzień a teraz waga rusza z kopyta.
Sorki,że się nie odnoszę do wszystkich,cieszę się że mandra ma pięknego Stasia,a Asiula przygarneła kotaprzytulam smutne i niezdecydowane a raczej kopa i do boju bo wiosna piękna przyszła. Nie poddawać się dziewczyny.
dorbie, malgos741, ComeToMeBaby, Elfik, kapturnica, Zofia8, moremi, efcia, Aasiula, ania.g, anna maria, kkisia, gretka, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Dorbie, wiem, ze to trudne ale musisz podchodzic do tematu spokojnie.
Podobnie jak Ty, mysle, ze z Efcia "dajemy rade".
Z drugiej strony, to moje poronienie moze duzo wyjasnic.
A i jeszcze jedno. Jaka porazka??? Ja tego nie odbieram w takich kategoriach.Mnie moje poronienie nie powaliło, zmotywowało mnie do działania i wiedziałam, że jak zajdę w ciążę to pierwsze tygodnie będą tragiczne psychicznie, będę się bała powtórki. Pamiętam jak szalała Pepcia i dzieciaczek rozwiją się u niej zdrowo
Pozdrawiam
Ja tez szaleję...
A u Ciebie Zosia na pewno teraz będzie lepiej się działomalgos741, peppapig, ComeToMeBaby, Elfik, kapturnica, Zofia8, moremi, efcia, Aasiula, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
laski widziałyście
OF poszukuje moderatorów
Proponuję Moremi, Kaptę, Paszczaka i Simbę
dorbie, peppapig, malgos741, Simba, Zofia8, moremi, efcia, Aasiula, ania.g, kkisia, stara.krycha, gretka, paszczakin, iwcia77, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ale ile z nas miało poronienie i następna ciąża się udała.
Nie wiem już co myśleć...
Dorbie, co tu mysleć?
Będzie co ma być, nie palisz, nie chlejesz gorzały, nie ćwicz, łykaj kwas.
Słońce za oknem się do Ciebie uśmiecha.
Sama wiesz, że dobre myślenie pomaga
To loteria w której żadna nie ma pewnego losu, każdemu może sie udać, a najzdrowszej 18-tce nie..
Mnie się też mogło nie udać, a miałam na to sporo więcej szans niż inne babki...
Jak już zrobiłam wszystko co mogłam, załatwiłam leki, zyskałam spokój.
Martwić to się będziesz, jak będzie powód, ok?peppapig, dorbie, Margolcia88, Zofia8, moremi, efcia, Aasiula, anna maria, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mi właśnie ovu przesunął datę owulacji o dwa dni, co by się w sumie zgadzało, w związku z tym po raz pierwszy w swojej tu karierze przeczytałam, że czas współżycia był słaby (3 dni przed ovu). Czyli żołnierzyki przed wyjazdem na poligon raczej nie zdążyły się załapać na jajeczko. A to oznacza, że... nie będzie trzeba szukać kolejnej sukni na sierpień
Takie tam dobrze i nie dobrze.Arwena, Elfik, Margolcia88, Zofia8, moremi, efcia, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Simba a co do pozytywnego myślenia, to córka nauczy mnie ze życie stawia nas w sytuacja czasem trudnych którym po prostu musimy sprostać bo przecież nie mamy innego wyjścia. I nie ma co się przejmować bzdetami jak wcześniejszy powrót do pracy, bo przecież zawsze wracamy do naszych brzdacow a wtedy ich usmiech- bezcenny
dobra zmykam na jabłuszko
mój książę wstał
Brakuje mi suwaka z Twoim synkiemLubie patrzec jak forumowe dzieciaki rosna
Elfik, moremi, Aasiula, efcia, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość