X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    laski widziałyście
    OF poszukuje moderatorów ;-)

Proponuję Moremi, Kaptę, Paszczaka i Simbę ;-)
    CZUJE SIE ZASZCZYCONA 041.gif

peppapig, Reni, kapturnica, Zofia8, moremi, Aasiula, efcia, Dziobak, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakby mi płacili za to, to i ja mogłabym się tym zająć ;-) i tak siedzę tu 8 godzin ;-)
    Simba wrote:
    CZUJE SIE ZASZCZYCONA 041.gif

Simba, ComeToMeBaby, kapturnica, Zofia8, moremi, Aasiula, efcia, megan8, Dziobak, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ją wam napisze że nasz Marcel chyba będzie Kajtkiem :-) hehe mąż strasznie nalega. Oba ładne i Kajtek też forumowy i Marcel ;) dodam,że chciał Adasia! Ale może już dość Adasiów :D

Reni, kapturnica, dorbie, Zofia8, moremi, Aasiula, efcia, Dziobak, anna maria, kkisia, gretka, paszczakin, Bozia3, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122, macduska lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jakby mi płacili za to, to i ja mogłabym się tym zająć ;-) i tak siedzę tu 8 godzin ;-)
    A co nie placa? Patafiany. Przeciez oni juz nam powinni placic wlasnie za to ze tu siedzimy te 12-16 godzin ;)

ComeToMeBaby, Reni, kapturnica, moremi, efcia, caffe, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no chyba nie ;-)

Szukamy moderatorów na forum OvuFriend!

Masz pozytywne nastawienie do drugiego człowieka i lubisz kontakt z ludźmi?
    Jesteś aktywnym członkiem forum OvuFriend?
    Znasz zasady społeczności OvuFriend?

Pomóż nam tworzyć przyjazną i wspierającą atmosferę na forum i zostań moderatorem OvuFriend!
    Moderator będzie czuwał nad porządkiem i przyjazną atmosferą na forum oraz zgłaszał posty, które łamią regulamin naszej społeczności.
    Swoje zgłoszenie wraz z krótkim uzasadnieniem dlaczego chciałabyś zostać moderatorem OvuFriend, prześlij do nas na [email protected].

Moderator otrzyma od nas uprawnienia do moderowania forum, wolny dostęp do wszystkich funkcjonalności OvuFriend i BellyBestFriend oraz możliwość skorzystania z doboru diety i koktajli wspierających płodność.

Z pozdrowieniami,
    zespół OvuFriend
    Simba wrote:
    A co nie placa? Patafiany. Przeciez oni juz nam powinni placic wlasnie za to ze tu siedzimy te 12-16 godzin ;)

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo Hera na moderatora hahahahaaha

ComeToMeBaby, kapturnica, Arwena, Zofia8, moremi, Aasiula, Heretyczka, efcia, caffe, Simba, ania.g, anna maria, kkisia, stara.krycha, gretka, paszczakin, Bozia3, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    laski widziałyście
    OF poszukuje moderatorów ;-)

Proponuję Moremi, Kaptę, Paszczaka i Simbę ;-)
    Kapta odpada za pare miechow sama bedzie moderatorem wrzeszczacego dzieciora XD .

Margolcia88, dorbie, moremi, Zofia8, Reni, Aasiula, efcia, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik <3
    To fakt, że jak się kłopoty skończą to cżłowiek sobie inne wynajduje

kapturnica, Arwena, Zofia8, Aasiula, efcia, Margolcia88, Elfik, kkisia, iwcia77, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no chyba nie ;-)

Szukamy moderatorów na forum OvuFriend!

Masz pozytywne nastawienie do drugiego człowieka i lubisz kontakt z ludźmi?
    Jesteś aktywnym członkiem forum OvuFriend?
    Znasz zasady społeczności OvuFriend?

Pomóż nam tworzyć przyjazną i wspierającą atmosferę na forum i zostań moderatorem OvuFriend!
    Moderator będzie czuwał nad porządkiem i przyjazną atmosferą na forum oraz zgłaszał posty, które łamią regulamin naszej społeczności.
    Ja na wstepie odpadam jak ja lubie kłótnie i rzucanie kurwami ;) W dodatku rasistka żem :)

Arwena, Zofia8, Reni, Aasiula, efcia, kkisia, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płacą dietą płodności.
    Buahahahaha

kapturnica, moremi, Zofia8, peppapig, Reni, Aasiula, efcia, kkisia, stara.krycha, gretka, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oooo Hera na moderatora hahahahaaha
    Bylby armagedon :)

moremi, Reni, Aasiula, Heretyczka, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    A ją wam napisze że nasz Marcel chyba będzie Kajtkiem :-) hehe mąż strasznie nalega. Oba ładne i Kajtek też forumowy i Marcel ;) dodam,że chciał Adasia! Ale może już dość Adasiów :D

a ja dziś pomyślałam, a może Mieszko?
    Nie da się zdrobnić (ok, zaraz się tu znajdzie jakaś franca, kt spróbuje) ale w normalnym życiu raczej nie będą.

chociaz od razu zobaczyłam moją przyjaciółkę..
    kilka razy już jej tłumaczyłam, żeby nie mówiła Idulek, bo mi się to kojarzy z bidulkiem..a ta, że to takie maleństwo, za drobne na poważne imię - wrrrr
    ALe w końcu dotarło,,
    Ta to z Mieszka zrobi Miesia jak nic...:))))))

ComeToMeBaby, moremi, peppapig, Zofia8, Aasiula, efcia, megan8, anna maria, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122, gosia7122 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja na wstepie odpadam jak ja lubie kłótnie i rzucanie kurwami ;) W dodatku rasistka żem :)
    Aaaa - ha!

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszko sreszko :P

dorbie, peppapig, Zofia8, Reni, Aasiula, kkisia, iwcia77, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Nie da się zdrobnić (ok, zaraz się tu znajdzie jakaś franca, kt spróbuje) ale w normalnym życiu raczej nie będą.

kilka razy już jej tłumaczyłam, żeby nie mówiła Idulek, bo mi się to kojarzy z bidulkiem..a ta, że to takie maleństwo, za drobne na poważne imię - wrrrr
    ALe w końcu dotarło,,
    Oooo, Mieszko to moje ulubione imię :-)
    Mój Hubert miał być Mieszkiem, ale wygrał Hubert.
    Elfik, mi się podoba :-)

peppapig, moremi, Aasiula, efcia, Elfik, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Czytam na bieżąco ten pamiętnik, o którym wspominałyście
    i zauważyłam jedną zależność.. jak laski czy to na forum czy w pamiętniku wynoszą pod niebiosa swoich mężów, narzeczonych, konkubentów to zawsze coś się spieprzy

dlatemu stwierdzam wszech i wobec, że mój mnie niemiłosiernie wqrwia (czasami) i są dni kiedy nawet go nie lubię O! to tak dla równowagi

Z dziećmi tez się tak robi :) ponerzekalam wczoraj na mojego i o, poprawił się.. Ale juz się nie będę publicznie chwalić.. Bo wiesz Reni, to uroki som..

kapturnica, moremi, Zofia8, Reni, Aasiula, Aasiula, efcia, Simba, Dziobak, kkisia, stara.krycha, gretka, iwcia77, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Z dziećmi tez się tak robi :) ponerzekalam wczoraj na mojego i o, poprawił się.. Ale juz się nie będę publicznie chwalić.. Bo wiesz Reni, to uroki som..
    Przyznaj sie -zlizałas mu powieki ;)

Zofia8, Reni, Aasiula, efcia, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ?? Mowia ,ze w 23tyg dziecie juz dosc dobrze slyszy..I jak leci jakies badziewie w radiu to sie malo co rusza ale jak mu zapodam metallice albo sabaton to wierzga..Bedzie po mamusi sluchal klasyki XD

moremi, Zofia8, peppapig, ComeToMeBaby, dorbie, Aasiula, efcia, Margolcia88, kkisia, malgos741, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

ALe w końcu dotarło,,
    U nas miał być Mieszko, ale później pomyslelismy, że tego za granicami naszego kraju nie da się wymówić. Niestety.

Bry :-)

kapturnica, Zofia8, Aasiula, efcia, Simba, Margolcia88, Elfik, kkisia, iwcia77, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik Mieszko mi się podoba ale u mnie nie przejdzie,syn chce Jacka ją nie bardzo córka Marcela mąż Kajtka a mi się Ivo też podoba haha,ciekawe na czym się skończy? ;)

Zofia8, kapturnica, dorbie, Aasiula, efcia, moremi, Margolcia88, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 9394 9395 9396 9397 9398 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ