35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jakby mi płacili za to, to i ja mogłabym się tym zająć
i tak siedzę tu 8 godzin
Simba, ComeToMeBaby, kapturnica, Zofia8, moremi, Aasiula, efcia, megan8, Dziobak, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ją wam napisze że nasz Marcel chyba będzie Kajtkiem
hehe mąż strasznie nalega. Oba ładne i Kajtek też forumowy i Marcel
dodam,że chciał Adasia! Ale może już dość Adasiów
Reni, kapturnica, dorbie, Zofia8, moremi, Aasiula, efcia, Dziobak, anna maria, kkisia, gretka, paszczakin, Bozia3, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122, macduska lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jakby mi płacili za to, to i ja mogłabym się tym zająć
i tak siedzę tu 8 godzin
ComeToMeBaby, Reni, kapturnica, moremi, efcia, caffe, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
no chyba nie
Szukamy moderatorów na forum OvuFriend!
Masz pozytywne nastawienie do drugiego człowieka i lubisz kontakt z ludźmi?
Jesteś aktywnym członkiem forum OvuFriend?
Znasz zasady społeczności OvuFriend?
Pomóż nam tworzyć przyjazną i wspierającą atmosferę na forum i zostań moderatorem OvuFriend!
Moderator będzie czuwał nad porządkiem i przyjazną atmosferą na forum oraz zgłaszał posty, które łamią regulamin naszej społeczności.
Swoje zgłoszenie wraz z krótkim uzasadnieniem dlaczego chciałabyś zostać moderatorem OvuFriend, prześlij do nas na [email protected].
Moderator otrzyma od nas uprawnienia do moderowania forum, wolny dostęp do wszystkich funkcjonalności OvuFriend i BellyBestFriend oraz możliwość skorzystania z doboru diety i koktajli wspierających płodność.
Z pozdrowieniami,
zespół OvuFriendSimba wrote:A co nie placa? Patafiany. Przeciez oni juz nam powinni placic wlasnie za to ze tu siedzimy te 12-16 godzinefcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
oooo Hera na moderatora hahahahaaha
ComeToMeBaby, kapturnica, Arwena, Zofia8, moremi, Aasiula, Heretyczka, efcia, caffe, Simba, ania.g, anna maria, kkisia, stara.krycha, gretka, paszczakin, Bozia3, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:laski widziałyście
OF poszukuje moderatorów
Proponuję Moremi, Kaptę, Paszczaka i Simbę.
Margolcia88, dorbie, moremi, Zofia8, Reni, Aasiula, efcia, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:no chyba nie
Szukamy moderatorów na forum OvuFriend!
Masz pozytywne nastawienie do drugiego człowieka i lubisz kontakt z ludźmi?
Jesteś aktywnym członkiem forum OvuFriend?
Znasz zasady społeczności OvuFriend?
Pomóż nam tworzyć przyjazną i wspierającą atmosferę na forum i zostań moderatorem OvuFriend!
Moderator będzie czuwał nad porządkiem i przyjazną atmosferą na forum oraz zgłaszał posty, które łamią regulamin naszej społeczności.W dodatku rasistka żem
Arwena, Zofia8, Reni, Aasiula, efcia, kkisia, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:A ją wam napisze że nasz Marcel chyba będzie Kajtkiem
hehe mąż strasznie nalega. Oba ładne i Kajtek też forumowy i Marcel
dodam,że chciał Adasia! Ale może już dość Adasiów
a ja dziś pomyślałam, a może Mieszko?
Nie da się zdrobnić (ok, zaraz się tu znajdzie jakaś franca, kt spróbuje) ale w normalnym życiu raczej nie będą.
chociaz od razu zobaczyłam moją przyjaciółkę..
kilka razy już jej tłumaczyłam, żeby nie mówiła Idulek, bo mi się to kojarzy z bidulkiem..a ta, że to takie maleństwo, za drobne na poważne imię - wrrrr
ALe w końcu dotarło,,
Ta to z Mieszka zrobi Miesia jak nic...)))))
ComeToMeBaby, moremi, peppapig, Zofia8, Aasiula, efcia, megan8, anna maria, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:a ja dziś pomyślałam, a może Mieszko?
Nie da się zdrobnić (ok, zaraz się tu znajdzie jakaś franca, kt spróbuje) ale w normalnym życiu raczej nie będą.
kilka razy już jej tłumaczyłam, żeby nie mówiła Idulek, bo mi się to kojarzy z bidulkiem..a ta, że to takie maleństwo, za drobne na poważne imię - wrrrr
ALe w końcu dotarło,,
Mój Hubert miał być Mieszkiem, ale wygrał Hubert.
Elfik, mi się podobapeppapig, moremi, Aasiula, efcia, Elfik, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Czytam na bieżąco ten pamiętnik, o którym wspominałyście
i zauważyłam jedną zależność.. jak laski czy to na forum czy w pamiętniku wynoszą pod niebiosa swoich mężów, narzeczonych, konkubentów to zawsze coś się spieprzy
dlatemu stwierdzam wszech i wobec, że mój mnie niemiłosiernie wqrwia (czasami) i są dni kiedy nawet go nie lubię O! to tak dla równowagi
Z dziećmi tez się tak robiponerzekalam wczoraj na mojego i o, poprawił się.. Ale juz się nie będę publicznie chwalić.. Bo wiesz Reni, to uroki som..
kapturnica, moremi, Zofia8, Reni, Aasiula, Aasiula, efcia, Simba, Dziobak, kkisia, stara.krycha, gretka, iwcia77, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Z dziećmi tez się tak robi
ponerzekalam wczoraj na mojego i o, poprawił się.. Ale juz się nie będę publicznie chwalić.. Bo wiesz Reni, to uroki som..
Zofia8, Reni, Aasiula, efcia, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Wiecie co ?? Mowia ,ze w 23tyg dziecie juz dosc dobrze slyszy..I jak leci jakies badziewie w radiu to sie malo co rusza ale jak mu zapodam metallice albo sabaton to wierzga..Bedzie po mamusi sluchal klasyki
moremi, Zofia8, peppapig, ComeToMeBaby, dorbie, Aasiula, efcia, Margolcia88, kkisia, malgos741, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a ja dziś pomyślałam, a może Mieszko?
ALe w końcu dotarło,,
Brykapturnica, Zofia8, Aasiula, efcia, Simba, Margolcia88, Elfik, kkisia, iwcia77, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyElfik Mieszko mi się podoba ale u mnie nie przejdzie,syn chce Jacka ją nie bardzo córka Marcela mąż Kajtka a mi się Ivo też podoba haha,ciekawe na czym się skończy?
Zofia8, kapturnica, dorbie, Aasiula, efcia, moremi, Margolcia88, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość