35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:laski widziałyście
OF poszukuje moderatorów
Proponuję Moremi, Kaptę, Paszczaka i Simbę
To na moją propozycję. W niektórych wątkach bym przetrzebiła posty i nic by nie zostało. Jak u Kononowicza.dorbie, Reni, efcia, Simba, Dziobak, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Miech, Miecho, Miechol, Miechosław, Miechu, Mienio, Mieniu, Miesik, Miesio, Miesiu, Miesiulek, Miesiunio, Mieszaczek, Mieszek, Mieszkinson, Mieszkosław, Mieszkuś, Mieszulinek, Mietol, Miko
straszne te zdrobnienia
Elfik wrote:a ja dziś pomyślałam, a może Mieszko?
Nie da się zdrobnić (ok, zaraz się tu znajdzie jakaś franca, kt spróbuje) ale w normalnym życiu raczej nie będą.
chociaz od razu zobaczyłam moją przyjaciółkę..
kilka razy już jej tłumaczyłam, żeby nie mówiła Idulek, bo mi się to kojarzy z bidulkiem..a ta, że to takie maleństwo, za drobne na poważne imię - wrrrr
ALe w końcu dotarło,,
Ta to z Mieszka zrobi Miesia jak nic...)))))
ComeToMeBaby, efcia, moremi, megan8, Margolcia88, kkisia, paszczakin, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:U nas miał być Mieszko, ale później pomyslelismy, że tego za granicami naszego kraju nie da się wymówić. Niestety.
Bry
U nas będzie Jan, zobaczycie, że jak uda mi się ta ciąża, to będzie Janżadna wymarzona przez mojego męża Kasia. Nie da rady
ComeToMeBaby, Reni, Aasiula, kapturnica, efcia, moremi, Simba, Margolcia88, anna maria, kkisia, gretka, iwcia77, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
on nawet nie przetarty starymi gaciami! On jest owinięty na stałe w gacie z nartą. Mówię Ci lepiej nie wiedzieć!kapturnica wrote:Przyznaj sie -zlizałas mu powieki
kapturnica, paszczakin, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
wierzga, bo biedny nie ma jak uciec
czy można takie sprawy już zgłaszać do opieki..zanim się urodzi?
kapturnica wrote:Wiecie co ?? Mowia ,ze w 23tyg dziecie juz dosc dobrze slyszy..I jak leci jakies badziewie w radiu to sie malo co rusza ale jak mu zapodam metallice albo sabaton to wierzga..Bedzie po mamusi sluchal klasykipeppapig, kapturnica, efcia, moremi, Arwena, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha wiedział-am!Reni wrote:Miech, Miecho, Miechol, Miechosław, Miechu, Mienio, Mieniu, Miesik, Miesio, Miesiu, Miesiulek, Miesiunio, Mieszaczek, Mieszek, Mieszkinson, Mieszkosław, Mieszkuś, Mieszulinek, Mietol, Miko
straszne te zdrobnieniakapturnica, moremi, dorbie, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wierzga, bo biedny nie ma jak uciec
czy można takie sprawy już zgłaszać do opieki..zanim się urodzi?
Biedny zakłada wtedy na uszy łożyskodorbie, moremi, Reni, Arwena, Simba, Margolcia88, peppapig, Zofia8, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien bry bardzo
Isc czy nie isc połazić na ryneczek bo w końcu jest wtoreczek.Oto jest pytanie
Miłego staruszki !!Reni, Simba, Margolcia88, dorbie, kkisia, malgos741, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mi się Janek podoba..ale w Wwwie ich od zajebania
no wkurzę się! nie mam jak dziecka nazwać
pozostanie mi Kewin, Dzejson, Alan
a dla dziewuchy Dzesika, Wanessa
ale trafiłam na piękne słowiańskie
od dzisiaj oficjalnie będzie Bodzepor
p.s. Kapta jest imię NawujWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 11:01
moremi, kapturnica, Simba, Margolcia88, dorbie, efcia, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:To nasze szszszsz...
U nas będzie Jan, zobaczycie, że jak uda mi się ta ciąża, to będzie Janżadna wymarzona przez mojego męża Kasia. Nie da rady
Reni, Simba, Margolcia88, dorbie, efcia, Zofia8, kkisia, gretka, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:no pacz pani, to wszytsko wyjasnia
czyli niemowle rozni sie od noworoda charczeniem.. to zes wyjasnila!
Nie sadzisz chyba, ze Adas bedzie caly czas taki sam jak teraz? To byloby raczej dziwneiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Mi się Janek podoba..ale w Wwwie ich od zajebania
no wkurzę się! nie mam jak dziecka nazwać
pozostanie mi Kewin, Dzejson, Alan
a dla dziewuchy Dzesika, Wanessa
ale trafiłam na piękne słowiańskie
oddzisiaj oficjalnie będzie Bodzepor
p.s. Kapta jest imię Nawuj
Reni jaja sobie robisz ! -
megan8 wrote:Reni jaja sobie robisz !
Reni, Simba, megan8, efcia, Zofia8, kkisia, iwcia77, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Ignacy, prrrrosze, Ignacy
I Jan na drugie. Będzie G.I.J.Margolcia88, dorbie, gretka, iwcia77, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!