X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo kuźwa mam petardę!

teraz już wiem
    Sęczygniew - po mamusi ;-)

moremi, Arwena, Simba, megan8, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, stara.krycha, iwcia77, paszczakin, Aasiula, Niuta, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff, odetchnęłam, doczytałam. Wypiłam całą szklankę ananasa zmiksowanego z wodą i dalej nie wiem czy to dobre, czy obrzydliwe. Chyba zrobię sobie drugą porcję :)
    Z dobrych wieści, zmieściłam się dzisiaj w mniejsze spodnie - schudłam w biodrach, udach. Ze złych, ani milimetra w brzuchu!
    Drogie Bravo, co robić?!

moremi, Margolcia88, megan8, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, stara.krycha, gretka, Sabina lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

dobrze, że nie na e w środku ;-)
    moremi wrote:
    A to już przyklepane :-)
    I Jan na drugie. Będzie G.I.J. :-D

moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkurwisław Sęczygniew cudnie!
    moremi wrote:
    No jasne, że jaja robi. Z tego co pamitam miał być Wkurwisław.

moremi, Simba, Margolcia88, efcia, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Czy ktoś może w końcu Kaptę tak porzadnie strzelić w kark?
    Pacz! Nawet staruche zrdobnila.

moremi lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No jasne, że jaja robi. Z tego co pamitam miał być Wkurwisław.
    "Wkurwek! Nie klnij!"

kapturnica, moremi, Reni, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ufff, odetchnęłam, doczytałam. Wypiłam całą szklankę ananasa zmiksowanego z wodą i dalej nie wiem czy to dobre, czy obrzydliwe. Chyba zrobię sobie drugą porcję :)
    Z dobrych wieści, zmieściłam się dzisiaj w mniejsze spodnie - schudłam w biodrach, udach. Ze złych, ani milimetra w brzuchu!
    Drogie Bravo, co robić?!
    Zajść w ciążę. Bedziesz miała zgrabne nogi i tyłek i nie będziesz musiała się z brzucha tłumaczyć.
    Druga opcja to tak jak Simba codziennie szóstkę weidera robić :-)

Krakonka, Margolcia88, Simba, ComeToMeBaby, peppapig, efcia, kkisia, malgos741, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach, przedwczoraj miałam bogatosenną noc i między innymi śniła mi się Arwena w ciąży :)

Zamówiłam też dzisiaj tort dla Małgosi do żłobka (bo nie wolno samemu robić) i nawet bez ogromnego bólu oderwałam wzrok od mikroskopijnych świeżusieńkich babeczek z kremem i malinami... :)
    Potem na zakupach - a rano to w Lidlu akurat pieką - w ogóle mnie nie ruszył mój ukochany chleb :) Za to już miałam w ręku cośtam ze szpinakiem, ale przypomniałam sobie, że przecież ciasto z mąki jest.

Poza tym jakiś chory upał jest, więc nici z wykopywania kwiatków. Jak tak dalej pójdzie, to nie zmieszczą mi się w donicach.

moremi, megan8, ania.g, Arwena, efcia, kkisia, gretka, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Eeee tam, takie morze to nie morze. My niekoniecznie z tego korzystamy. Zimna plaża, ciągle wiatr i piasek wszędzie,trzeba się zasłaniać, zimne woda, ble. I beznadziejna pogoda. Jakbym miała wybierac gdzie w Polsce mieszkać, to wybrałabym Wrocław, blisko w góry, ciepło, klimat ,który mi odpowiada
    Bosz, Dorbi, nie bluznij! Przyjedz nad morze Północne w BE. Brązowa woda, bloki na plaży. Jak ja tęsknię za molem w Orlowie, siedzeniem na konarze drzewa na zimnej, pustej plaży. W zatoce się nie kąpie, ale juz na półwyspie od strony morza.. Buuuuu..

moremi, Simba, kapturnica, dorbie, efcia, Zofia8, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bosz, Dorbi, nie bluznij! Przyjedz nad morze Północne w BE. Brązowa woda, bloki na plaży. Jak ja tęsknię za molem w Orlowie, siedzeniem na konarze drzewa na zimnej, pustej plaży. W zatoce się nie kąpie, ale juz na półwyspie od strony morza.. Buuuuu..

Jakiś okropny to kraj... Brudna woda, bloki na piasku, kobiałki po 2 miesiącach do roboty, szowinizm... Powinni ich wywalić z UE.

Reni, moremi, dorbie, efcia, Zofia8, Elfik, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ?
    Krakonka wrote:

Zamówiłam też dzisiaj tort dla Małgosi do żłobka (bo nie wolno samemu robić)

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie. Chcialam powiedziec, ze sie na druga ture wyborow zarejestrowalam. Przekonala mnie moja profka, bo jej te same argumenty wysunelam, ze moze to nie fair glosowac w kraju w ktorym sie nie mieszka, a ona powiedziala, zebym przynajmniej zrobila to dla innych ludzi ktorzy nie chca w PL PIS :)

Poza tym moja 87 babcia, ktora mieszka na 4ym pietrze w bloku i od 3 lat nie wychodzila z domu, zawziela sie z tego samego powodu i poszla glosowac i tez mnie prosila zebym glosowala. Takze dorzucam dwa glosy w niedziele :)

Reni, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Dziobak, dorbie, ania.g, peppapig, efcia, kkisia, malgos741, gretka, paszczakin, Mega, Sabina, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ?
    Sanepidy, zatrucia itp.

Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Zajść w ciążę. Bedziesz miała zgrabne nogi i tyłek i nie będziesz musiała się z brzucha tłumaczyć.
    Dzis dwie serie po 16 o piatej rano :)

dorbie, peppapig, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdybym planowała emigrację, to chciałabym na północ - Norwegia, Finlandia, Szwecja. Wiem, ze tam zimno i ciemno, ale te kraje kojarzą mi się z błogim spokojem, ładnym zapachem i pogodnymi ludźmi :)

dorbie, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bo czeba do holandii jezdzic :)

moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aż tak?
    gdzie te czasy kiedy koryto, cista itp przynosiło się do przedszkola, szkoły
    moremi wrote:
    Sanepidy, zatrucia itp.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 11:22

Krakonka, efcia, kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ?

Babka stwierdziła "musimy mieć podkładkę".

Ja tak podejrzewałam, ale z drugiej strony przecież robi się ciągle kiermasze przedszkolne i szkolne, to się piecze te wszystkie rzeczy w domach.
    Ale może żłobek bardziej restrykcyjny.

Reni, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A wlasnie. Chcialam powiedziec, ze sie na druga ture wyborow zarejestrowalam. Przekonala mnie moja profka, bo jej te same argumenty wysunelam, ze moze to nie fair glosowac w kraju w ktorym sie nie mieszka, a ona powiedziala, zebym przynajmniej zrobila to dla innych ludzi ktorzy nie chca w PL PIS :)

Poza tym moja 87 babcia, ktora mieszka na 4ym pietrze w bloku i od 3 lat nie wychodzila z domu, zawziela sie z tego samego powodu i poszla glosowac i tez mnie prosila zebym glosowala. Takze dorzucam dwa glosy w niedziele :)
    ja też dorzucam dwa

Simba, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Wolę pierwszą opcję. Mniej wysiłku - raptem pare dni w miesiącu :P

efcia lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
‹‹ 9396 9397 9398 9399 9400 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ