35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ooo kuźwa mam petardę!
teraz już wiem
Sęczygniew - po mamusi
moremi, nick nieaktualny, Simba, megan8, ComeToMeBaby, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, paszczakin, Aasiula, Niuta, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ufff, odetchnęłam, doczytałam. Wypiłam całą szklankę ananasa zmiksowanego z wodą i dalej nie wiem czy to dobre, czy obrzydliwe. Chyba zrobię sobie drugą porcję

Z dobrych wieści, zmieściłam się dzisiaj w mniejsze spodnie - schudłam w biodrach, udach. Ze złych, ani milimetra w brzuchu!
Drogie Bravo, co robić?!
moremi, nick nieaktualny, megan8, ComeToMeBaby, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Wkurwisław Sęczygniew cudnie!moremi wrote:No jasne, że jaja robi. Z tego co pamitam miał być Wkurwisław.
moremi, Simba, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Zajść w ciążę. Bedziesz miała zgrabne nogi i tyłek i nie będziesz musiała się z brzucha tłumaczyć.Krakonka wrote:Ufff, odetchnęłam, doczytałam. Wypiłam całą szklankę ananasa zmiksowanego z wodą i dalej nie wiem czy to dobre, czy obrzydliwe. Chyba zrobię sobie drugą porcję

Z dobrych wieści, zmieściłam się dzisiaj w mniejsze spodnie - schudłam w biodrach, udach. Ze złych, ani milimetra w brzuchu!
Drogie Bravo, co robić?!
Druga opcja to tak jak Simba codziennie szóstkę weidera robić
Krakonka, nick nieaktualny, Simba, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ach, przedwczoraj miałam bogatosenną noc i między innymi śniła mi się Arwena w ciąży

Zamówiłam też dzisiaj tort dla Małgosi do żłobka (bo nie wolno samemu robić) i nawet bez ogromnego bólu oderwałam wzrok od mikroskopijnych świeżusieńkich babeczek z kremem i malinami...
Potem na zakupach - a rano to w Lidlu akurat pieką - w ogóle mnie nie ruszył mój ukochany chleb
Za to już miałam w ręku cośtam ze szpinakiem, ale przypomniałam sobie, że przecież ciasto z mąki jest.
Poza tym jakiś chory upał jest, więc nici z wykopywania kwiatków. Jak tak dalej pójdzie, to nie zmieszczą mi się w donicach.
moremi, megan8, ania.g, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, gretka, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Bosz, Dorbi, nie bluznij! Przyjedz nad morze Północne w BE. Brązowa woda, bloki na plaży. Jak ja tęsknię za molem w Orlowie, siedzeniem na konarze drzewa na zimnej, pustej plaży. W zatoce się nie kąpie, ale juz na półwyspie od strony morza.. Buuuuu..dorbie wrote:Eeee tam, takie morze to nie morze. My niekoniecznie z tego korzystamy. Zimna plaża, ciągle wiatr i piasek wszędzie,trzeba się zasłaniać, zimne woda, ble. I beznadziejna pogoda. Jakbym miała wybierac gdzie w Polsce mieszkać, to wybrałabym Wrocław, blisko w góry, ciepło, klimat ,który mi odpowiada
moremi, Simba, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, Zofia8, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Bosz, Dorbi, nie bluznij! Przyjedz nad morze Północne w BE. Brązowa woda, bloki na plaży. Jak ja tęsknię za molem w Orlowie, siedzeniem na konarze drzewa na zimnej, pustej plaży. W zatoce się nie kąpie, ale juz na półwyspie od strony morza.. Buuuuu..
Jakiś okropny to kraj... Brudna woda, bloki na piasku, kobiałki po 2 miesiącach do roboty, szowinizm... Powinni ich wywalić z UE.
Reni, moremi, nick nieaktualny, efcia, Zofia8, Elfik, nick nieaktualny, paszczakin lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
A wlasnie. Chcialam powiedziec, ze sie na druga ture wyborow zarejestrowalam. Przekonala mnie moja profka, bo jej te same argumenty wysunelam, ze moze to nie fair glosowac w kraju w ktorym sie nie mieszka, a ona powiedziala, zebym przynajmniej zrobila to dla innych ludzi ktorzy nie chca w PL PIS

Poza tym moja 87 babcia, ktora mieszka na 4ym pietrze w bloku i od 3 lat nie wychodzila z domu, zawziela sie z tego samego powodu i poszla glosowac i tez mnie prosila zebym glosowala. Takze dorzucam dwa glosy w niedziele
Reni, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Dziobak, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, malgos741, gretka, paszczakin, Mega, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzis dwie serie po 16 o piatej ranomoremi wrote:Zajść w ciążę. Bedziesz miała zgrabne nogi i tyłek i nie będziesz musiała się z brzucha tłumaczyć.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Gdybym planowała emigrację, to chciałabym na północ - Norwegia, Finlandia, Szwecja. Wiem, ze tam zimno i ciemno, ale te kraje kojarzą mi się z błogim spokojem, ładnym zapachem i pogodnymi ludźmi
nick nieaktualny, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Bo czeba do holandii jezdzicpaszczakin wrote:Bosz, Dorbi, nie bluznij! Przyjedz nad morze Północne w BE. Brązowa woda, bloki na plaży. Jak ja tęsknię za molem w Orlowie, siedzeniem na konarze drzewa na zimnej, pustej plaży. W zatoce się nie kąpie, ale juz na półwyspie od strony morza.. Buuuuu..
moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
aż tak?
gdzie te czasy kiedy koryto, cista itp przynosiło się do przedszkola, szkołymoremi wrote:Sanepidy, zatrucia itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 11:22
Krakonka, efcia, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:?
Babka stwierdziła "musimy mieć podkładkę".
Ja tak podejrzewałam, ale z drugiej strony przecież robi się ciągle kiermasze przedszkolne i szkolne, to się piecze te wszystkie rzeczy w domach.
Ale może żłobek bardziej restrykcyjny.
Reni, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyja też dorzucam dwaSimba wrote:A wlasnie. Chcialam powiedziec, ze sie na druga ture wyborow zarejestrowalam. Przekonala mnie moja profka, bo jej te same argumenty wysunelam, ze moze to nie fair glosowac w kraju w ktorym sie nie mieszka, a ona powiedziala, zebym przynajmniej zrobila to dla innych ludzi ktorzy nie chca w PL PIS

Poza tym moja 87 babcia, ktora mieszka na 4ym pietrze w bloku i od 3 lat nie wychodzila z domu, zawziela sie z tego samego powodu i poszla glosowac i tez mnie prosila zebym glosowala. Takze dorzucam dwa glosy w niedziele
Simba, efcia, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Zajść w ciążę. Bedziesz miała zgrabne nogi i tyłek i nie będziesz musiała się z brzucha tłumaczyć.
Wolę pierwszą opcję. Mniej wysiłku - raptem pare dni w miesiącu
efcia lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013