35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ooo kuźwa mam petardę!
teraz już wiem
Sęczygniew - po mamusimoremi, Arwena, Simba, megan8, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, stara.krycha, iwcia77, paszczakin, Aasiula, Niuta, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ufff, odetchnęłam, doczytałam. Wypiłam całą szklankę ananasa zmiksowanego z wodą i dalej nie wiem czy to dobre, czy obrzydliwe. Chyba zrobię sobie drugą porcję
Z dobrych wieści, zmieściłam się dzisiaj w mniejsze spodnie - schudłam w biodrach, udach. Ze złych, ani milimetra w brzuchu!
Drogie Bravo, co robić?!moremi, Margolcia88, megan8, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, stara.krycha, gretka, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Ufff, odetchnęłam, doczytałam. Wypiłam całą szklankę ananasa zmiksowanego z wodą i dalej nie wiem czy to dobre, czy obrzydliwe. Chyba zrobię sobie drugą porcję
Z dobrych wieści, zmieściłam się dzisiaj w mniejsze spodnie - schudłam w biodrach, udach. Ze złych, ani milimetra w brzuchu!
Drogie Bravo, co robić?!
Druga opcja to tak jak Simba codziennie szóstkę weidera robićKrakonka, Margolcia88, Simba, ComeToMeBaby, peppapig, efcia, kkisia, malgos741, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ach, przedwczoraj miałam bogatosenną noc i między innymi śniła mi się Arwena w ciąży
Zamówiłam też dzisiaj tort dla Małgosi do żłobka (bo nie wolno samemu robić) i nawet bez ogromnego bólu oderwałam wzrok od mikroskopijnych świeżusieńkich babeczek z kremem i malinami...
Potem na zakupach - a rano to w Lidlu akurat pieką - w ogóle mnie nie ruszył mój ukochany chlebZa to już miałam w ręku cośtam ze szpinakiem, ale przypomniałam sobie, że przecież ciasto z mąki jest.
Poza tym jakiś chory upał jest, więc nici z wykopywania kwiatków. Jak tak dalej pójdzie, to nie zmieszczą mi się w donicach.moremi, megan8, ania.g, Arwena, efcia, kkisia, gretka, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
dorbie wrote:Eeee tam, takie morze to nie morze. My niekoniecznie z tego korzystamy. Zimna plaża, ciągle wiatr i piasek wszędzie,trzeba się zasłaniać, zimne woda, ble. I beznadziejna pogoda. Jakbym miała wybierac gdzie w Polsce mieszkać, to wybrałabym Wrocław, blisko w góry, ciepło, klimat ,który mi odpowiada
moremi, Simba, kapturnica, dorbie, efcia, Zofia8, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Bosz, Dorbi, nie bluznij! Przyjedz nad morze Północne w BE. Brązowa woda, bloki na plaży. Jak ja tęsknię za molem w Orlowie, siedzeniem na konarze drzewa na zimnej, pustej plaży. W zatoce się nie kąpie, ale juz na półwyspie od strony morza.. Buuuuu..
Jakiś okropny to kraj... Brudna woda, bloki na piasku, kobiałki po 2 miesiącach do roboty, szowinizm... Powinni ich wywalić z UE.Reni, moremi, dorbie, efcia, Zofia8, Elfik, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
A wlasnie. Chcialam powiedziec, ze sie na druga ture wyborow zarejestrowalam. Przekonala mnie moja profka, bo jej te same argumenty wysunelam, ze moze to nie fair glosowac w kraju w ktorym sie nie mieszka, a ona powiedziala, zebym przynajmniej zrobila to dla innych ludzi ktorzy nie chca w PL PIS
Poza tym moja 87 babcia, ktora mieszka na 4ym pietrze w bloku i od 3 lat nie wychodzila z domu, zawziela sie z tego samego powodu i poszla glosowac i tez mnie prosila zebym glosowala. Takze dorzucam dwa glosy w niedzieleReni, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Dziobak, dorbie, ania.g, peppapig, efcia, kkisia, malgos741, gretka, paszczakin, Mega, Sabina, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Zajść w ciążę. Bedziesz miała zgrabne nogi i tyłek i nie będziesz musiała się z brzucha tłumaczyć.
Druga opcja to tak jak Simba codziennie szóstkę weidera robićdorbie, peppapig, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Gdybym planowała emigrację, to chciałabym na północ - Norwegia, Finlandia, Szwecja. Wiem, ze tam zimno i ciemno, ale te kraje kojarzą mi się z błogim spokojem, ładnym zapachem i pogodnymi ludźmi
dorbie, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
paszczakin wrote:Bosz, Dorbi, nie bluznij! Przyjedz nad morze Północne w BE. Brązowa woda, bloki na plaży. Jak ja tęsknię za molem w Orlowie, siedzeniem na konarze drzewa na zimnej, pustej plaży. W zatoce się nie kąpie, ale juz na półwyspie od strony morza.. Buuuuu..
moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
aż tak?
gdzie te czasy kiedy koryto, cista itp przynosiło się do przedszkola, szkołymoremi wrote:Sanepidy, zatrucia itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 11:22
Krakonka, efcia, kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:?
Babka stwierdziła "musimy mieć podkładkę".
Ja tak podejrzewałam, ale z drugiej strony przecież robi się ciągle kiermasze przedszkolne i szkolne, to się piecze te wszystkie rzeczy w domach.
Ale może żłobek bardziej restrykcyjny.
Reni, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnySimba wrote:A wlasnie. Chcialam powiedziec, ze sie na druga ture wyborow zarejestrowalam. Przekonala mnie moja profka, bo jej te same argumenty wysunelam, ze moze to nie fair glosowac w kraju w ktorym sie nie mieszka, a ona powiedziala, zebym przynajmniej zrobila to dla innych ludzi ktorzy nie chca w PL PIS
Poza tym moja 87 babcia, ktora mieszka na 4ym pietrze w bloku i od 3 lat nie wychodzila z domu, zawziela sie z tego samego powodu i poszla glosowac i tez mnie prosila zebym glosowala. Takze dorzucam dwa glosy w niedzieleSimba, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Zajść w ciążę. Bedziesz miała zgrabne nogi i tyłek i nie będziesz musiała się z brzucha tłumaczyć.
Druga opcja to tak jak Simba codziennie szóstkę weidera robić
Wolę pierwszą opcję. Mniej wysiłku - raptem pare dni w miesiącu
efcia lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013