X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo kuźwa mam petardę!

teraz już wiem
    Sęczygniew - po mamusi ;-)

moremi, Arwena, Simba, megan8, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, stara.krycha, iwcia77, paszczakin, Aasiula, Niuta, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff, odetchnęłam, doczytałam. Wypiłam całą szklankę ananasa zmiksowanego z wodą i dalej nie wiem czy to dobre, czy obrzydliwe. Chyba zrobię sobie drugą porcję :)
    Z dobrych wieści, zmieściłam się dzisiaj w mniejsze spodnie - schudłam w biodrach, udach. Ze złych, ani milimetra w brzuchu!
    Drogie Bravo, co robić?!

moremi, Margolcia88, megan8, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, stara.krycha, gretka, Sabina lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

dobrze, że nie na e w środku ;-)
    moremi wrote:
    A to już przyklepane :-)
    I Jan na drugie. Będzie G.I.J. :-D

moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkurwisław Sęczygniew cudnie!
    moremi wrote:
    No jasne, że jaja robi. Z tego co pamitam miał być Wkurwisław.

moremi, Simba, Margolcia88, efcia, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Czy ktoś może w końcu Kaptę tak porzadnie strzelić w kark?
    Pacz! Nawet staruche zrdobnila.

moremi lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No jasne, że jaja robi. Z tego co pamitam miał być Wkurwisław.
    "Wkurwek! Nie klnij!"

kapturnica, moremi, Reni, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ufff, odetchnęłam, doczytałam. Wypiłam całą szklankę ananasa zmiksowanego z wodą i dalej nie wiem czy to dobre, czy obrzydliwe. Chyba zrobię sobie drugą porcję :)
    Z dobrych wieści, zmieściłam się dzisiaj w mniejsze spodnie - schudłam w biodrach, udach. Ze złych, ani milimetra w brzuchu!
    Drogie Bravo, co robić?!
    Zajść w ciążę. Bedziesz miała zgrabne nogi i tyłek i nie będziesz musiała się z brzucha tłumaczyć.
    Druga opcja to tak jak Simba codziennie szóstkę weidera robić :-)

Krakonka, Margolcia88, Simba, ComeToMeBaby, peppapig, efcia, kkisia, malgos741, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach, przedwczoraj miałam bogatosenną noc i między innymi śniła mi się Arwena w ciąży :)

Zamówiłam też dzisiaj tort dla Małgosi do żłobka (bo nie wolno samemu robić) i nawet bez ogromnego bólu oderwałam wzrok od mikroskopijnych świeżusieńkich babeczek z kremem i malinami... :)
    Potem na zakupach - a rano to w Lidlu akurat pieką - w ogóle mnie nie ruszył mój ukochany chleb :) Za to już miałam w ręku cośtam ze szpinakiem, ale przypomniałam sobie, że przecież ciasto z mąki jest.

Poza tym jakiś chory upał jest, więc nici z wykopywania kwiatków. Jak tak dalej pójdzie, to nie zmieszczą mi się w donicach.

moremi, megan8, ania.g, Arwena, efcia, kkisia, gretka, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Eeee tam, takie morze to nie morze. My niekoniecznie z tego korzystamy. Zimna plaża, ciągle wiatr i piasek wszędzie,trzeba się zasłaniać, zimne woda, ble. I beznadziejna pogoda. Jakbym miała wybierac gdzie w Polsce mieszkać, to wybrałabym Wrocław, blisko w góry, ciepło, klimat ,który mi odpowiada
    Bosz, Dorbi, nie bluznij! Przyjedz nad morze Północne w BE. Brązowa woda, bloki na plaży. Jak ja tęsknię za molem w Orlowie, siedzeniem na konarze drzewa na zimnej, pustej plaży. W zatoce się nie kąpie, ale juz na półwyspie od strony morza.. Buuuuu..

moremi, Simba, kapturnica, dorbie, efcia, Zofia8, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bosz, Dorbi, nie bluznij! Przyjedz nad morze Północne w BE. Brązowa woda, bloki na plaży. Jak ja tęsknię za molem w Orlowie, siedzeniem na konarze drzewa na zimnej, pustej plaży. W zatoce się nie kąpie, ale juz na półwyspie od strony morza.. Buuuuu..

Jakiś okropny to kraj... Brudna woda, bloki na piasku, kobiałki po 2 miesiącach do roboty, szowinizm... Powinni ich wywalić z UE.

Reni, moremi, dorbie, efcia, Zofia8, Elfik, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ?
    Krakonka wrote:

Zamówiłam też dzisiaj tort dla Małgosi do żłobka (bo nie wolno samemu robić)

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie. Chcialam powiedziec, ze sie na druga ture wyborow zarejestrowalam. Przekonala mnie moja profka, bo jej te same argumenty wysunelam, ze moze to nie fair glosowac w kraju w ktorym sie nie mieszka, a ona powiedziala, zebym przynajmniej zrobila to dla innych ludzi ktorzy nie chca w PL PIS :)

Poza tym moja 87 babcia, ktora mieszka na 4ym pietrze w bloku i od 3 lat nie wychodzila z domu, zawziela sie z tego samego powodu i poszla glosowac i tez mnie prosila zebym glosowala. Takze dorzucam dwa glosy w niedziele :)

Reni, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Dziobak, dorbie, ania.g, peppapig, efcia, kkisia, malgos741, gretka, paszczakin, Mega, Sabina, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ?
    Sanepidy, zatrucia itp.

Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Zajść w ciążę. Bedziesz miała zgrabne nogi i tyłek i nie będziesz musiała się z brzucha tłumaczyć.
    Dzis dwie serie po 16 o piatej rano :)

dorbie, peppapig, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdybym planowała emigrację, to chciałabym na północ - Norwegia, Finlandia, Szwecja. Wiem, ze tam zimno i ciemno, ale te kraje kojarzą mi się z błogim spokojem, ładnym zapachem i pogodnymi ludźmi :)

dorbie, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bo czeba do holandii jezdzic :)

moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aż tak?
    gdzie te czasy kiedy koryto, cista itp przynosiło się do przedszkola, szkoły
    moremi wrote:
    Sanepidy, zatrucia itp.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 11:22

Krakonka, efcia, kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ?

Babka stwierdziła "musimy mieć podkładkę".

Ja tak podejrzewałam, ale z drugiej strony przecież robi się ciągle kiermasze przedszkolne i szkolne, to się piecze te wszystkie rzeczy w domach.
    Ale może żłobek bardziej restrykcyjny.

Reni, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A wlasnie. Chcialam powiedziec, ze sie na druga ture wyborow zarejestrowalam. Przekonala mnie moja profka, bo jej te same argumenty wysunelam, ze moze to nie fair glosowac w kraju w ktorym sie nie mieszka, a ona powiedziala, zebym przynajmniej zrobila to dla innych ludzi ktorzy nie chca w PL PIS :)

Poza tym moja 87 babcia, ktora mieszka na 4ym pietrze w bloku i od 3 lat nie wychodzila z domu, zawziela sie z tego samego powodu i poszla glosowac i tez mnie prosila zebym glosowala. Takze dorzucam dwa glosy w niedziele :)
    ja też dorzucam dwa

Simba, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Wolę pierwszą opcję. Mniej wysiłku - raptem pare dni w miesiącu :P

efcia lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
‹‹ 9396 9397 9398 9399 9400 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ