35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mandragora wrote:Aniu a nie przybiera za mocno na wadze od tych kaszeK do każdego posilku ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 12:06
mandragora, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:No tak, rozumiem ją, musiała zluzowac. ja też...
ja już sama nie wiem czy lepiej wziąć urlop od OF czy własnie żyć forum, chyba jednak ta druga wersja mi bardziej pomogłaSimba, Reni, dorbie, moremi, kkisia, malgos741, gretka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Max by pewnie wolal na tlustym rosole
A jakas marke polecasz? Badz smak? Czy to manna po prostu?
mandragora, Simba, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Wrocilam od gp.
Mam wynik histopatologiczny:
Makroskopowo:
Fragment tkanki: 35 X18 x 16 mm. Brak resztek "plodu"
Bloki: (nie wie co to)
2, bez tkanki
Mikroskopowo:
Staan zapalny decidua. Brak tkanki tromboblastycznej.
Podsumowanie:
Endometrium- stan zapalny decidua.
efcia, Krakonka, malgos741, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
mandragora wrote:Aniu rozumiem ze mowa o kleiku ryżowy lub kukurydzianYm ? Bo mój bezmleczny i bezlaktozowy póki co.
mandragora, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Gdybym planowała emigrację, to chciałabym na północ - Norwegia, Finlandia, Szwecja. Wiem, ze tam zimno i ciemno, ale te kraje kojarzą mi się z błogim spokojem, ładnym zapachem i pogodnymi ludźmi
Za malo slonca Krakonko.
iwcia77 lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Dziobak wrote:U mnie Sinlac, bo tez bez mleka i laktozy. I kaszka Bobovity zbozowa, bez zadnych owocow, mieszam ja z Sinlackiem, zeby byl gluten. I do kaszki daje owoce ze sloiczka.
u nas na gluten jeszcze czas
Dziobak lubi tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Za malo slonca Krakonko.
Poza tym np. na poludniu No jest tak samo cieplo i slonecznie jak w Pl nad morzem. U mnie tez bywa slonecznie... Bywa, bo zbyt czesto jednak pada. Np. dzisefcia, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Wrocilam od gp.
Mam wynik histopatologiczny:
Makroskopowo:
Fragment tkanki: 35 X18 x 16 mm. Brak resztek "plodu"
Bloki: (nie wie co to)
2, bez tkanki
Mikroskopowo:
Staan zapalny decidua. Brak tkanki tromboblastycznej.
Podsumowanie:
Endometrium- stan zapalny decidua.
czyli potwierdzily sie puste pecherzykia swoja droga jest to dla mnie dziwne, nie ma płodu a organizm produkuje HCG
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
mandragora wrote:A Sinlaca można od razu do butli i jeśli tak to ile? Bo zakupiłam ale nie wiedziałam co z tym zrobić
u nas na gluten jeszcze czas
No tak, na piersi gluten po 6 miesiacu, na sztucznym pozniej.
U nas Sinlac lyzeczka, ale to jest tak drobna kaszka, ze z butli tez pojdzie. Proporcji do butli nie podam, musisz raczej obczaic sama, zeby bylo tresciwe, ale jednak lecialo. Na opakowaniu jest przepis chyba.