35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Elfik Mieszko mi się podoba ale u mnie nie przejdzie,syn chce Jacka ją nie bardzo córka Marcela mąż Kajtka a mi się Ivo też podoba haha,ciekawe na czym się skończy?
bólem głowy i III wojną światową..))))
u mnie o dziwo rodzina się nie narzuca z typami
wychowani są dobrze po poprzedniej ciąży, hehe
kapturnica, efcia, peppapig, macduska, stara.krycha, gretka, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Jakos mi sie wydawalo, ze Stas jest starszy
No tak, na piersi gluten po 6 miesiacu, na sztucznym pozniej.
U nas Sinlac lyzeczka, ale to jest tak drobna kaszka, ze z butli tez pojdzie. Proporcji do butli nie podam, musisz raczej obczaic sama, zeby bylo tresciwe, ale jednak lecialo. Na opakowaniu jest przepis chyba.
Ogólnie trzeba to zrobić nie później niż do 6 miesiąca.Simba, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Jakos mi sie wydawalo, ze Stas jest starszy
No tak, na piersi gluten po 6 miesiacu, na sztucznym pozniej.
U nas Sinlac lyzeczka, ale to jest tak drobna kaszka, ze z butli tez pojdzie. Proporcji do butli nie podam, musisz raczej obczaic sama, zeby bylo tresciwe, ale jednak lecialo. Na opakowaniu jest przepis chyba.moremi, Dziobak, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Zofia, to trzymam kciuki żebyś szybko się dowiedziała gdzie tkwi problem i jak szybko zaatakować i zwalczyć sk...
Akurat z tego wyniku nic nie wynikaZapalenie moze byc przyczyna poronienia ale poronienie moze byc przyczyna zapalenia. Na razie martwy punkt. Dalej czekam na wyniki badan cytogenetycznych i bede drazyc i drazyc az sie dowiem !
efcia, Reni, Margolcia88, kkisia, gretka, Arwena, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Elfik wrote:tak tylko powiem, że jak ktoś ma fobię na super zdrowe żywienie, to sinlac odpada...
słodkie jak ...
córka piła, własnie również w celu podtuczenia...
nie ma ideałów..Dziobak, Reni, kkisia, gretka, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:Na piersi wprowadza się gluten od 5 miesiąca.
Ogólnie trzeba to zrobić nie później niż do 6 miesiąca.
Mysle, ze zakladaja, ze wiekszosc kobiet konczy karmienie w okolicach 6 miesiaca, wiec zalecaja w 5, zeby jeszcze troche osliny bylo.
A najwazniejsze chyba, to zeby dawac male dawki i stopniowo zwiekszac ilosc. -
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Akurat z tego wyniku nic nie wynika
Zapalenie moze byc przyczyna poronienia ale poronienie moze byc przyczyna zapalenia. Na razie martwy punkt. Dalej czekam na wyniki badan cytogenetycznych i bede drazyc i drazyc az sie dowiem !
moremi, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Kurde, chyba musze sie wyposazyc w jakas literature na ten temat.
Natomiast polecam Ci powrót do żywienia chłopaków stałymi pokarmami. To bardzo ważne, koniecznie łyżeczką. Na początku się pomęczysz, a potem będzie bez problemu.
Możesz im już kupić kubeczki do picia 4m+. Ja swojemu tak robiłam. teraz bez problemu pije ze szklanek, kubków i ostatnio prosto z butelki.
Mój do picia dostaje tylko wodę. Soki ma bezpośrednio w owocach i warzywach.
Z domowych soków ma robione kisielki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 12:40
Simba, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:poronienie było dlatego że pęcherzyki były puste...czy mi sie wydaje?
efcia, Zofia8, kapturnica, kkisia, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:Znajdź tabele żywieniowe w necie i będziesz wiedziała co i jak. One się między sobą różnią, ale niewiele.
Natomiast polecam Ci powrót do żywienia chłopaków stałymi pokarmami. To bardzo ważne, koniecznie łyżeczką. Na początku się pomęczysz, a potem będzie bez problemu.
Możesz im już kupić kubeczki do picie 4m+. Ja swojemu tak robiłam. teraz bez problemu pije ze szklanek, kubków i ostatnio prosto z butelki.
Mój do picia dostaje tylko wodę. Soki ma bezpośrednio w owocach i warzywach.
Z domowych soków ma robione kisielki.
Myslisz ze tez zaczac im dawac wode w takim kubeczku, czy nawet to mleko ktore dostaja z butli?caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny