35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem ze dzisiaj bylo o chwaleniu mezow, ale wczoraj jak wrocilam z pracy, to M mi powiedzial ze czytal rozne strony w co sie bawic z dziecmi w ich wieku, a potem jak Leon nam demonstrowal ze juz sie lapie za stopki, to M powiedzial, ze tez o tym czytal i ze to jest bardzo wazny gest w rozwoju itd. Strasznie mi zaimponowal
caffe, efcia, Zofia8, ComeToMeBaby, moremi, Reni, kkisia, malgos741, macduska, stara.krycha, Bozia3, gretka, Arwena, anna maria, paszczakin, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bardzo Ci dziekuje caffe. Ja caly czas probuje. Nasz pediatra uwaza, ze dzieciom najlepiej smakuje z talerzy rodzicow i potem latwiej ich nauczyc tego co jedza rodzice. Wiec regularnie bierzemy ich na kolana zeby widzieli co jemy i probujemy im przemycic rozne rzeczy.
Myslisz ze tez zaczac im dawac wode w takim kubeczku, czy nawet to mleko ktore dostaja z butli?
Inne rzeczy, poza deserkami, podaję mu w miseczce i już jak ja widzi to wie, że będzie jedzenie.
Drugie danie, czyli ziemniaki z czymś tam dostaje z małego talerzyka. Jest mega zadowolonySimba, efcia, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:tak tylko powiem, że jak ktoś ma fobię na super zdrowe żywienie, to sinlac odpada...
słodkie jak ...
córka piła, własnie również w celu podtuczenia...
nie ma ideałów..
Polskie zarcie w ogole jest dosladzane, patrz jogurty czy dzemy. Jak po powrocie z Pl jem norweski jogurt, to normalnie dziob mi wykreca, oni tu faktycznie nic nie dosladzaja.moremi, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Mój już sam przychodzi jak widzi, że ktoś coś je
Inne rzeczy, poza deserkami, podaję mu w miseczce i już jak ja widzi to wie, że będzie jedzenie.
Drugie danie, czyli ziemniaki z czymś tam dostaje z małego talerzyka. Jest mega zadowolony
Ja tez chce zeby moje dzieci bylo wszystkozerne, zeby lubily jedzenie, a nie jakies dwa rozmemlane mazgaje ktore potem jedza tylko pizze i frytkiefcia, caffe, kkisia, Bozia3, Dziobak, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Ale ta apka jest troche prymitywna jak na razie - dwa sloiczki na przemian z butelkami
Simba lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Wiem ze dzisiaj bylo o chwaleniu mezow, ale wczoraj jak wrocilam z pracy, to M mi powiedzial ze czytal rozne strony w co sie bawic z dziecmi w ich wieku, a potem jak Leon nam demonstrowal ze juz sie lapie za stopki, to M powiedzial, ze tez o tym czytal i ze to jest bardzo wazny gest w rozwoju itd. Strasznie mi zaimponowal
W tym wszystkim chodzi o takie sztuczne zachwyty, że rano zrobił kupkę np. ..., że grzecznie poszedł do pracy, jaki jest cudowny bo w ogóle jest...Simba, efcia, kapturnica, Reni, moremi, kkisia, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Hera, a jak mam miec dziecko??? Przeciez u mnie za kazdym razem jest tak samo. Musi byc jakas przyczyna. Tym bardziej, ze badan specjalistycznych nigdy nie mialam.
Wiesz, u nas to nawet nie robia badania hist-pat do 12 tygodnia ciązy, tylko na własną rękę prywatniekapturnica, Krakonka, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A za każdym razem było puste?
Pierwsze bylo poronienie zatrzymane (bilo serce ale nieprawidlowo). Drugie samoistne w 61 dniu od ost miesiaczki, teraz w 62 zaczelo sie plamienie a w 63 poronilam. Przy czym w tej ciazy bralam wszystkie mozliwe leki a scenariusz ten sam.
Zofia8