X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, jak się robi kisiel z soku?

Simba, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    poronienie było dlatego że pęcherzyki były puste...czy mi sie wydaje?

Tak. Ale pytanie jest: dlaczego po raz kolejny byly puste?

efcia lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze dzisiaj bylo o chwaleniu mezow, ale wczoraj jak wrocilam z pracy, to M mi powiedzial ze czytal rozne strony w co sie bawic z dziecmi w ich wieku, a potem jak Leon nam demonstrowal ze juz sie lapie za stopki, to M powiedzial, ze tez o tym czytal i ze to jest bardzo wazny gest w rozwoju itd. Strasznie mi zaimponowal :)

caffe, efcia, Zofia8, ComeToMeBaby, moremi, Reni, kkisia, malgos741, macduska, stara.krycha, Bozia3, gretka, Arwena, anna maria, paszczakin, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bardzo Ci dziekuje caffe. Ja caly czas probuje. Nasz pediatra uwaza, ze dzieciom najlepiej smakuje z talerzy rodzicow i potem latwiej ich nauczyc tego co jedza rodzice. Wiec regularnie bierzemy ich na kolana zeby widzieli co jemy i probujemy im przemycic rozne rzeczy.
    Myslisz ze tez zaczac im dawac wode w takim kubeczku, czy nawet to mleko ktore dostaja z butli?
    Mój już sam przychodzi jak widzi, że ktoś coś je :)
    Inne rzeczy, poza deserkami, podaję mu w miseczce i już jak ja widzi to wie, że będzie jedzenie.
    Drugie danie, czyli ziemniaki z czymś tam dostaje z małego talerzyka. Jest mega zadowolony :)

Simba, efcia, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Pewnie sie gotuje i dodaje make ziemniaczana :)

caffe, efcia, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    tak tylko powiem, że jak ktoś ma fobię na super zdrowe żywienie, to sinlac odpada...
    słodkie jak ...
    córka piła, własnie również w celu podtuczenia...
    :)
    nie ma ideałów..
    To prawda, polski Sinlac jest strasznie slodki, norweski wcale - smakuje jak rozdrobnione Flipsy.
    Polskie zarcie w ogole jest dosladzane, patrz jogurty czy dzemy. Jak po powrocie z Pl jem norweski jogurt, to normalnie dziob mi wykreca, oni tu faktycznie nic nie dosladzaja.

moremi, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    więc czego tu dociekać?

tu już raczej niczego, tylko dlaczego wogóle pojawiają sie puste pecherzyki?

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mój już sam przychodzi jak widzi, że ktoś coś je :)
    Inne rzeczy, poza deserkami, podaję mu w miseczce i już jak ja widzi to wie, że będzie jedzenie.
    Drugie danie, czyli ziemniaki z czymś tam dostaje z małego talerzyka. Jest mega zadowolony :)
    Super! To ogromny sukces!
    Ja tez chce zeby moje dzieci bylo wszystkozerne, zeby lubily jedzenie, a nie jakies dwa rozmemlane mazgaje ktore potem jedza tylko pizze i frytki

efcia, caffe, kkisia, Bozia3, Dziobak, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Doprowadzasz sok do wrzenia i dodajesz rozprowadzoną w wodzie mąkę ziemniaczaną. Zagotowujesz i gotowe :)

moremi, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Dobrze, ze poszlam do gp i poprosilam o antybiotyk.
    Co to jest gp ja się pytam.
    Kurdę, was czasem rozszyfrować...

Simba, malgos741 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    A za każdym razem było puste?

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    więc czego tu dociekać?

Hera, a jak mam miec dziecko??? Przeciez u mnie za kazdym razem jest tak samo. Musi byc jakas przyczyna. Tym bardziej, ze badan specjalistycznych nigdy nie mialam.

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ale ta apka jest troche prymitywna jak na razie - dwa sloiczki na przemian z butelkami :-/
    Hmm, potem sie ciut rozkreca, ale tez dokladaja tylko kolejne sloiczki. Ale o rozwoju fajnie pisza i suwaczek na glownej jest ;-)

Simba lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

Lekarz rodzinny :-)

Zofia8
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    GP = Google Pacz

efcia, Zofia8, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, gretka, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wiem ze dzisiaj bylo o chwaleniu mezow, ale wczoraj jak wrocilam z pracy, to M mi powiedzial ze czytal rozne strony w co sie bawic z dziecmi w ich wieku, a potem jak Leon nam demonstrowal ze juz sie lapie za stopki, to M powiedzial, ze tez o tym czytal i ze to jest bardzo wazny gest w rozwoju itd. Strasznie mi zaimponowal :)
    Simba, ale to jest pozytywne chwalenie :)

W tym wszystkim chodzi o takie sztuczne zachwyty, że rano zrobił kupkę np. ..., że grzecznie poszedł do pracy, jaki jest cudowny bo w ogóle jest...

Simba, efcia, kapturnica, Reni, moremi, kkisia, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    tu już raczej niczego, tylko dlaczego wogóle pojawiają sie puste pecherzyki?

Przeciez mialam wyslany material do badan genetycznych. Oczywiscie moga nie wykryc przyczyny ale a noz a widelec...

efcia, Krakonka lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    bo jestes rozrodczo stara i masz kiepska jakość jajec

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Hera, a jak mam miec dziecko??? Przeciez u mnie za kazdym razem jest tak samo. Musi byc jakas przyczyna. Tym bardziej, ze badan specjalistycznych nigdy nie mialam.
    No własnie, może w końcu będziesz miała jakieś badania, jakąś konsultację specjalistyczna. masz na to szanse? Ale nie wiem co ci zaproponują. Bo gdybyś miała rózne te poronienia, gdyby był zarodek i można by było zrobic z tego badania, to może by coś wyszło jakaś genetyka. A jak nie ma tkanek zarodka, to z czego ma cos wyjśc? Chyba, że in vitro. Trzymam kciuki
    Wiesz, u nas to nawet nie robia badania hist-pat do 12 tygodnia ciązy, tylko na własną rękę prywatnie

kapturnica, Krakonka, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A za każdym razem było puste?

Pierwsze bylo poronienie zatrzymane (bilo serce ale nieprawidlowo). Drugie samoistne w 61 dniu od ost miesiaczki, teraz w 62 zaczelo sie plamienie a w 63 poronilam. Przy czym w tej ciazy bralam wszystkie mozliwe leki a scenariusz ten sam.

Zofia8
‹‹ 9400 9401 9402 9403 9404 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ