35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:Oczywiscie, ze wiek nie pomaga. Ale uwazam, ze nie jest przyczyna.
Natomiast proszę Cię, nie eksperymentuj już z tymi ziołami, lekami itp. bo skoro nie wiesz co Ci dolega, to możesz sobie zaszkodzić. Po prostu pierwszy raz się spotykam z kimś, kto tyle wszystkiego bierze, czasami nie posiadając elementarnej wiedzy o skutkach zażywania. Chodzi tu też o produkty, które pozornie wydają się być "zdrowe".ComeToMeBaby, Simba, kkisia, moremi, kapturnica, Bozia3, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czekam na wyniki cytogenetyczne i na list z kliniki "poronien". Tam zrobia mi reszte specjalistycznych badan. Z wynikami przyjade do Polski do super specjalisty (jeden typ juz mam ale jeszcze Was proposze o pomoc). Taki jest moj plan. Nie bede teraz ryzykowac kolejnej ciazy, bo jak pisalam moj M nie zgodzi sie na probowanie bez konca.
iwcia77 lubi tę wiadomość
Zofia8
-
ania.g wrote:A Simba,ale Leon jakieś swoje mleko ma. To kleiki ryżowe i kaszki kukurydziane ( obie rzeczy bez glutenu) rób mu na jego mleku.
ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Czytam na bieżąco ten pamiętnik, o którym wspominałyście
i zauważyłam jedną zależność.. jak laski czy to na forum czy w pamiętniku wynoszą pod niebiosa swoich mężów, narzeczonych, konkubentów to zawsze coś się spieprzy
dlatemu stwierdzam wszech i wobec, że mój mnie niemiłosiernie wqrwia (czasami) i są dni kiedy nawet go nie lubię O! to tak dla równowagimoremi, kkisia, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Reni co masz dzisiaj do jedzenia? Bo ja to samo co wczoraj tylko dzisiaj salatka z tunczykiem i oliwkami.
Kto sie wczoraj pytal czy my sie tak naprawde odzywiamy? A krycha chyba.
Oczywiscie ze naprawde. Tylko ze wieczorem wyskoczylam na chwile do sklepu i rzucily sie na mnie lody ben and jerry o smaku masla orzechowegoSimba lubi tę wiadomość
-
Hera, przemawia przez ciebie taki pesymizm, że dziwię się że jeszcze się nie powiesiłaś z żalu.
Fakty są niezaprzeczalne, ale jednak zdrowe ciąże są możliwe w późniejszym wieku. Skoro ktoś chce się badać, dociekać i próbować to jego sprawa, niech robi. Potem nie będzie sobie w brodę pluć, nawet jeśli się nie uda.Zofia8, malgos741, stara.krycha, Krakonka, kkisia, gretka, Arwena, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Dlatego jestem zdziwiona wypowiedzią Dorbi. Bo mnie się nikt nie pytał czy chcę badać, tylko mnie poinformowali, ze wysyłają i żeby czekac na wynik.
To, ze w większości przypadków przyczyna jest nieznana, to inna sprawa. Ale badanie takie wydaje mi się, ze wykonują standardowo. -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Hera, przemawia przez ciebie taki pesymizm, że dziwię się że jeszcze się nie powiesiłaś z żalu.
Fakty są niezaprzeczalne, ale jednak zdrowe ciąże są możliwe w późniejszym wieku. Skoro ktoś chce się badać, dociekać i próbować to jego sprawa, niech robi. Potem nie będzie sobie w brodę pluć, nawet jeśli się nie uda.
i nie wmawiaj mi że białe jest czarne
ty za to jestes naiwna...wiesz dlaczegostara.krycha lubi tę wiadomość
-
Potem nie będzie sobie w brodę pluć, nawet jeśli się nie uda.[/QUOTE]
O wlasnieMam pewne przeczucia ale nie chce teraz o tym pisac.
A jesli chodzi o finanse,to tutejszy nfz w koncu wyda na mnie jakas kase.
ComeToMeBaby, Krakonka, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8