X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Odczuwają brak chyba - mimo wszystko. teraz żałuję, że wróciłam do pracy po pół roku. Mały był wcześniej bardzo spokojny, spał w nocy. teraz się rzuca na moje cycki jak wracam, w nocy budzi sie co dwie godziny po to tylko, żeby sie przytulić do mnie....myślę, że mu mało mnie przez cały dzień.
    Bo u Ciebie jest jeszcze inna sytuacja, a mianowicie mały jest na cycu, więc więź z Tobą jest bliższa.

Mój nie przeżył w ten sposób rozstania i jest bardzo ok. Ale też tęskni, bo widać jego radość jak wracamy, no i potem przez 5 minut musimy się przytulać, policzek do policzka :) Następnie już nie ma czasu i musi iść swoje sprawy pozałatwiac ;)

Simba, kkisia, efcia, Bozia3, moremi, paszczakin, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opchalam sie makaronem (nie, nie z truskawkami) po kokarde. Dobrze mi... I wcale mi w dupe nie pojdzie, bo rano biegalam, wieczorem tez aktywnosc fizyczna mam w planach ;-)

Edit: zacina mi sie klawisz "e". Czy moze to byc od zalania klawiatury winem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 14:43

efcia, kkisia, Margolcia88, kapturnica, moremi, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Przyznaj sie -zlizałas mu powieki ;)

kusilo ;)
    ale jemu ropa z jednego oka leci od urodzenia, wiec fuuuuu ;)

kkisia, kapturnica, moremi, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha a te wszorajsze kwiatki to na jaka okazje byly? o czym zapomnialas?

stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    A ją wam napisze że nasz Marcel chyba będzie Kajtkiem :-) hehe mąż strasznie nalega. Oba ładne i Kajtek też forumowy i Marcel ;) dodam,że chciał Adasia! Ale może już dość Adasiów :D
    Kajtek - bardzo ładnie :) Witamy w gronie :)

kkisia, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nie ropa
    to zuo z niego wychodzi! musisz lizać, żeby mu pomóc
    paszczakin wrote:
    kusilo ;)
    ale jemu ropa z jednego oka leci od urodzenia, wiec fuuuuu ;)

kkisia, kapturnica, Simba, moremi, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    krycha a te wszorajsze kwiatki to na jaka okazje byly? o czym zapomnialas?
    Aaa, no tak. No wiec zapomnialam, a jakze. Nasza wspolna przyjaciolka miala wczoraj urodziny. Nawet na impreze bylismy zaproszeni. Dobrze, ze ktos z nas pamietal :-P No, ale sie nie wyspalam...

kkisia, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktora mi globusa sprzedala ;) ja sie pytam

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach, nowa kolezanka sie wczoraj pojawila. Powitalabym, ale nie wiem, jak dlugo zostanie. Pamietacie koze(duzo cyferek)? Zyje ona jeszcze ?

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    I Gretka przepadła.
    jestem jestem :-) nadrabiam

Zofia8, efcia, dorbie, moremi, kkisia, paszczakin, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nic mi do tego , to prawda , ale moge napisać co uważam bo od tego jest internet..
    pilnuj lepiej białozębego dopóki z ciebie cos jest ;)

Hera, ja jestem stara ale jara ;-) a moj M jest tez stary ale tez jary :-) No i najwazniejsze, ze stary, to mnie nie zdradzi , bo mlodzi to samo zlo a nie daj Boze jak maja biale zeby;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 15:11

stara.krycha, Reni, Bozia3, moremi, kkisia, Magda*, paszczakin, Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Hera, ja jestem stara ale jara ;-)
    A ja nie jaram

Zofia8 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ach, nowa kolezanka sie wczoraj pojawila. Powitalabym, ale nie wiem, jak dlugo zostanie. Pamietacie koze(duzo cyferek)? Zyje ona jeszcze ?
    To byl numer konta. Nikt jej nic nie wplacil i poszla sobie.
    Materialistka

stara.krycha, efcia, Reni, Reni, Bozia3, gretka, moremi, kkisia, caffe, paszczakin, macduska, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ryz , kurczak , salata i sos czosnkowy.To jets to co tygryski lubioM najbardziej =D

stara.krycha, efcia, Bozia3, kkisia, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Tak. Mój zjada nestle z biszkoptami. Ta mu najbardziej odpowiada. Ale nigdy kaszek nie pił przez butelkę. Zawsze karmiłam i karmię go łyżeczką.
    Mój też ją lubi i kaszke manną z glutenem też i wszystkie smakowe - ryżowo- jakies tam....w ogóle je wszystko co mu sie da- i płacze po każdym posiłku, że juz koniec..pokazuje mu pusta miseczkę i mówię, że za kilka godzin dostanie znowu, ale on tak żałośnie zawodzi i wkłada buzię do tej pustej miski - normalnie pęknąć można ze smiechu...:)
    My mu też dajemy dorosłe jedzenia nasze - ziemniaki, zupy i inne - i jest zachwycone.
    Ma dziwną skłonność do krztuszenia się - jedzeniem, albo nawet wodą czy śliną - zapowietrza się i nie może złapać oddechu przez chwilę - czy to się zdarza i jest normalne? Bo juz się zastanawiam, czy z tym gdzies nie iść...

Simba, moremi, ania.g, Margolcia88, kkisia, caffe, SolarPolar, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To byl numer konta. Nikt jej nic nie wplacil i poszla sobie.
    Materialistka
    Myslalam, ze numer telefonu. Dzwonilam, ale nie odbierala. Chcialam sie z nia zapsiapsiolkowac, ale sobie poszla . Smuteczek...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 15:16

kapturnica, moremi, kkisia, efcia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ryz , kurczak , salata i sos czosnkowy.To jets to co tygryski lubioM najbardziej =D
    Zjadlabym w sumie, akurat po makaronie z sosem z Pudliszek :-)

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeeee ale to starzy zdradzają z młodszymi, więc wszystko przed Tobą ;-)
    Zofia8 wrote:
    Hera, ja jestem stara ale jara ;-) a moj M jest tez stary ale tez jary :-) No i najwazniejsze, ze stary, to mnie nie zdradzi , bo mlodzi to samo zlo a nie daj Boze jak maja biale zeby;-)

stara.krycha, kapturnica, Bozia3, Simba, Heretyczka, moremi, kkisia, efcia, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stary zle , mlody jeszcze gorzej XD. Moze po porodzie odciac wacława i zakopac w ogródku ?

stara.krycha, Reni, Heretyczka, Zofia8, moremi, kkisia, efcia, caffe, paszczakin, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Stary zle , mlody jeszcze gorzej XD. Moze po porodzie odciac wacława i zakopac w ogródku ?
    E, co Ty pies ogrodnika? :-P

Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 9404 9405 9406 9407 9408 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ