35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Odczuwają brak chyba - mimo wszystko. teraz żałuję, że wróciłam do pracy po pół roku. Mały był wcześniej bardzo spokojny, spał w nocy. teraz się rzuca na moje cycki jak wracam, w nocy budzi sie co dwie godziny po to tylko, żeby sie przytulić do mnie....myślę, że mu mało mnie przez cały dzień.
Mój nie przeżył w ten sposób rozstania i jest bardzo ok. Ale też tęskni, bo widać jego radość jak wracamy, no i potem przez 5 minut musimy się przytulać, policzek do policzkaNastępnie już nie ma czasu i musi iść swoje sprawy pozałatwiac
Simba, kkisia, efcia, Bozia3, moremi, paszczakin, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOpchalam sie makaronem (nie, nie z truskawkami) po kokarde. Dobrze mi... I wcale mi w dupe nie pojdzie, bo rano biegalam, wieczorem tez aktywnosc fizyczna mam w planach
Edit: zacina mi sie klawisz "e". Czy moze to byc od zalania klawiatury winem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 14:43
efcia, kkisia, Margolcia88, kapturnica, moremi, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:A ją wam napisze że nasz Marcel chyba będzie Kajtkiem
hehe mąż strasznie nalega. Oba ładne i Kajtek też forumowy i Marcel
dodam,że chciał Adasia! Ale może już dość Adasiów
Witamy w gronie
kkisia, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
to nie ropa
to zuo z niego wychodzi! musisz lizać, żeby mu pomócpaszczakin wrote:kusilo
ale jemu ropa z jednego oka leci od urodzenia, wiec fuuuuukkisia, kapturnica, Simba, moremi, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:krycha a te wszorajsze kwiatki to na jaka okazje byly? o czym zapomnialas?
No, ale sie nie wyspalam...
kkisia, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:nic mi do tego , to prawda , ale moge napisać co uważam bo od tego jest internet..
pilnuj lepiej białozębego dopóki z ciebie cos jest
Hera, ja jestem stara ale jaraa moj M jest tez stary ale tez jary
No i najwazniejsze, ze stary, to mnie nie zdradzi , bo mlodzi to samo zlo a nie daj Boze jak maja biale zeby;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 15:11
stara.krycha, Reni, Bozia3, moremi, kkisia, Magda*, paszczakin, Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Ach, nowa kolezanka sie wczoraj pojawila. Powitalabym, ale nie wiem, jak dlugo zostanie. Pamietacie koze(duzo cyferek)? Zyje ona jeszcze ?
Materialistkastara.krycha, efcia, Reni, Reni, Bozia3, gretka, moremi, kkisia, caffe, paszczakin, macduska, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Tak. Mój zjada nestle z biszkoptami. Ta mu najbardziej odpowiada. Ale nigdy kaszek nie pił przez butelkę. Zawsze karmiłam i karmię go łyżeczką.
My mu też dajemy dorosłe jedzenia nasze - ziemniaki, zupy i inne - i jest zachwycone.
Ma dziwną skłonność do krztuszenia się - jedzeniem, albo nawet wodą czy śliną - zapowietrza się i nie może złapać oddechu przez chwilę - czy to się zdarza i jest normalne? Bo juz się zastanawiam, czy z tym gdzies nie iść...Simba, moremi, ania.g, Margolcia88, kkisia, caffe, SolarPolar, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:To byl numer konta. Nikt jej nic nie wplacil i poszla sobie.
MaterialistkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 15:16
kapturnica, moremi, kkisia, efcia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eeeee ale to starzy zdradzają z młodszymi, więc wszystko przed Tobą
Zofia8 wrote:Hera, ja jestem stara ale jaraa moj M jest tez stary ale tez jary
No i najwazniejsze, ze stary, to mnie nie zdradzi , bo mlodzi to samo zlo a nie daj Boze jak maja biale zeby;-)
stara.krycha, kapturnica, Bozia3, Simba, Heretyczka, moremi, kkisia, efcia, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny