Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Odczuwają brak chyba - mimo wszystko. teraz żałuję, że wróciłam do pracy po pół roku. Mały był wcześniej bardzo spokojny, spał w nocy. teraz się rzuca na moje cycki jak wracam, w nocy budzi sie co dwie godziny po to tylko, żeby sie przytulić do mnie....myślę, że mu mało mnie przez cały dzień.
    Bo u Ciebie jest jeszcze inna sytuacja, a mianowicie mały jest na cycu, więc więź z Tobą jest bliższa.

Mój nie przeżył w ten sposób rozstania i jest bardzo ok. Ale też tęskni, bo widać jego radość jak wracamy, no i potem przez 5 minut musimy się przytulać, policzek do policzka :) Następnie już nie ma czasu i musi iść swoje sprawy pozałatwiac ;)

Simba, nick nieaktualny, efcia, Bozia3, moremi, paszczakin, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opchalam sie makaronem (nie, nie z truskawkami) po kokarde. Dobrze mi... I wcale mi w dupe nie pojdzie, bo rano biegalam, wieczorem tez aktywnosc fizyczna mam w planach ;-)

Edit: zacina mi sie klawisz "e". Czy moze to byc od zalania klawiatury winem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 14:43

efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Przyznaj sie -zlizałas mu powieki ;)

kusilo ;)
    ale jemu ropa z jednego oka leci od urodzenia, wiec fuuuuu ;)

nick nieaktualny, kapturnica, moremi, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha a te wszorajsze kwiatki to na jaka okazje byly? o czym zapomnialas?

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    A ją wam napisze że nasz Marcel chyba będzie Kajtkiem :-) hehe mąż strasznie nalega. Oba ładne i Kajtek też forumowy i Marcel ;) dodam,że chciał Adasia! Ale może już dość Adasiów :D
    Kajtek - bardzo ładnie :) Witamy w gronie :)

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nie ropa
    to zuo z niego wychodzi! musisz lizać, żeby mu pomóc
    paszczakin wrote:
    kusilo ;)
    ale jemu ropa z jednego oka leci od urodzenia, wiec fuuuuu ;)

nick nieaktualny, kapturnica, Simba, moremi, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    krycha a te wszorajsze kwiatki to na jaka okazje byly? o czym zapomnialas?
    Aaa, no tak. No wiec zapomnialam, a jakze. Nasza wspolna przyjaciolka miala wczoraj urodziny. Nawet na impreze bylismy zaproszeni. Dobrze, ze ktos z nas pamietal :-P No, ale sie nie wyspalam...

nick nieaktualny, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktora mi globusa sprzedala ;) ja sie pytam

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach, nowa kolezanka sie wczoraj pojawila. Powitalabym, ale nie wiem, jak dlugo zostanie. Pamietacie koze(duzo cyferek)? Zyje ona jeszcze ?

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    I Gretka przepadła.
    jestem jestem :-) nadrabiam

Zofia8, efcia, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nic mi do tego , to prawda , ale moge napisać co uważam bo od tego jest internet..
    pilnuj lepiej białozębego dopóki z ciebie cos jest ;)

Hera, ja jestem stara ale jara ;-) a moj M jest tez stary ale tez jary :-) No i najwazniejsze, ze stary, to mnie nie zdradzi , bo mlodzi to samo zlo a nie daj Boze jak maja biale zeby;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 15:11

nick nieaktualny, Reni, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Hera, ja jestem stara ale jara ;-)
    A ja nie jaram

Zofia8 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ach, nowa kolezanka sie wczoraj pojawila. Powitalabym, ale nie wiem, jak dlugo zostanie. Pamietacie koze(duzo cyferek)? Zyje ona jeszcze ?
    To byl numer konta. Nikt jej nic nie wplacil i poszla sobie.
    Materialistka

nick nieaktualny, efcia, Reni, Reni, Bozia3, gretka, moremi, nick nieaktualny, caffe, paszczakin, nick nieaktualny, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ryz , kurczak , salata i sos czosnkowy.To jets to co tygryski lubioM najbardziej =D

nick nieaktualny, efcia, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Tak. Mój zjada nestle z biszkoptami. Ta mu najbardziej odpowiada. Ale nigdy kaszek nie pił przez butelkę. Zawsze karmiłam i karmię go łyżeczką.
    Mój też ją lubi i kaszke manną z glutenem też i wszystkie smakowe - ryżowo- jakies tam....w ogóle je wszystko co mu sie da- i płacze po każdym posiłku, że juz koniec..pokazuje mu pusta miseczkę i mówię, że za kilka godzin dostanie znowu, ale on tak żałośnie zawodzi i wkłada buzię do tej pustej miski - normalnie pęknąć można ze smiechu...:)
    My mu też dajemy dorosłe jedzenia nasze - ziemniaki, zupy i inne - i jest zachwycone.
    Ma dziwną skłonność do krztuszenia się - jedzeniem, albo nawet wodą czy śliną - zapowietrza się i nie może złapać oddechu przez chwilę - czy to się zdarza i jest normalne? Bo juz się zastanawiam, czy z tym gdzies nie iść...

Simba, moremi, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, SolarPolar, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To byl numer konta. Nikt jej nic nie wplacil i poszla sobie.
    Materialistka
    Myslalam, ze numer telefonu. Dzwonilam, ale nie odbierala. Chcialam sie z nia zapsiapsiolkowac, ale sobie poszla . Smuteczek...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 15:16

kapturnica, moremi, nick nieaktualny, efcia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ryz , kurczak , salata i sos czosnkowy.To jets to co tygryski lubioM najbardziej =D
    Zjadlabym w sumie, akurat po makaronie z sosem z Pudliszek :-)

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeeee ale to starzy zdradzają z młodszymi, więc wszystko przed Tobą ;-)
    Zofia8 wrote:
    Hera, ja jestem stara ale jara ;-) a moj M jest tez stary ale tez jary :-) No i najwazniejsze, ze stary, to mnie nie zdradzi , bo mlodzi to samo zlo a nie daj Boze jak maja biale zeby;-)

nick nieaktualny, kapturnica, Bozia3, Simba, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, efcia, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stary zle , mlody jeszcze gorzej XD. Moze po porodzie odciac wacława i zakopac w ogródku ?

nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Zofia8, moremi, nick nieaktualny, efcia, caffe, paszczakin, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Stary zle , mlody jeszcze gorzej XD. Moze po porodzie odciac wacława i zakopac w ogródku ?
    E, co Ty pies ogrodnika? :-P

Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 9404 9405 9406 9407 9408 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ