35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Gretka, czyli laparo nie wyszło? Przykro mi, ale wiesz w którym kierunku uderzać.
A post ten wyżej przeczytaj raz jeszcze i popraw. Troszkę globus faktycznie szwankuje, bo mało zrozumiałe to jest
i podjelam dzis decyzje ze obnizam franczyze mojego ubezpieczenia- teraz place duzo ide do lekarza i dostaje g... a nie diagnoze
efekt taki ze wydaje dodatkowo pieniadze w pl
dla przykladu ichniejszy endo z tarczycowych zrobil tylko TSH- ktore w zasadzie nic nie mowi jak w normie
a dzis sie okazalo po usg ze mam sporo powiekszony prawy plat (cos podjerzewalam ze za malo jodu po FT3)
dostalam jodid 100 1,5 tabletkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 16:10
moremi, kkisia, efcia, Arwena, kapturnica, caffe, macduska, malgos741, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:no jajowody zapchane dzieki endometriozie
i podjelam dzis decyzje ze obnizam franczyze mojego ubezpieczenia- teraz place duzo ide do lekarza i dostaje g... a nie diagnoze
efekt taki ze wydaje dodatkowo pieniadze w pl
dla przykladu ichniejszy endo z tarczycowych zrobil tylko TSH- ktore w zasadzie nic nie mowi jak w normie
a dzis sie okazalo po usg ze mam sporo powiekszony prawy plat (cos podjerzewalam ze za malo jodu po FT3)
dostalam jodid 100 1,5 tabletki
w Polsce jak masz pieniadze trafiasz do dobrego specjalisty, bo niemal wszyscy dorabiaja prywatnie. Na zachodzie, rzadko ktory ma prywatna praktyke i praktykuja tylko w szpitalach.
Zofia8
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:w Polsce jak masz pieniadze trafiasz do dobrego specjalisty, bo niemal wszyscy dorabiaja prywatnie. Na zachodzie, rzadko ktory ma prywatna praktyke i praktykuja tylko w szpitalach.
kapturnica, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Musiałyscie o tym globusie pisać? Musiałyście?
Jak ja nie lubię geografii...
Aż ekspres do kawy odpaliłam. Moze pomoże...kkisia, kapturnica, gretka, dorbie, Mega, iwcia77, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPewnie te globusy przez pogode
Gretka podjelas decyzje ktora klinika ?
Ja chyba poprosze o zablokowanie neta
zostawie sobie tylko ovu
za duzo czytam i sie wkrecamstara.krycha, Arwena, megan8, gretka, moremi, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:w Polsce jak masz pieniadze trafiasz do dobrego specjalisty, bo niemal wszyscy dorabiaja prywatnie. Na zachodzie, rzadko ktory ma prywatna praktyke i praktykuja tylko w szpitalach.
problemem jest diagnoza, zalezy na kogo trafisz.
Ja super trafilam z barkiem- lekarz specjalista z praktyki skierowal do szpitala i sam operowal i pozniej mnie prowadzil ( zazwyczaj maj 1 dzien w tyg operacyjny)- no ale tu zrobli zdjecie i bylo widac co jest nie tak....kapturnica, kkisia, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
gretka -
Heretyczka wrote:dokładnie jak starania w pewnym wieku, raz sie uda a dziesiec razy nie
jak już nie masz się czego czepić to się czepiasz tych białych zębów.
to jest w tobie przewidywalne właśnieiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:U nas bylo na swiezo i guzik to dalo. Tzn. pozapladnialo sie, co bylo do zaplodnienia, ale ciazy z tego nie ma. Do mrozenia podeszlabym jednak sceptycznie, bo nie wiadomo, czy po rozmrozeniu plemniki beda wiedzialy, co robic. W sensie, czy im sie DNA nie uszkodzi, czy beda odpowiednio ruchliwe
gretka lubi tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:A na jakim zachodzie przepraszam? My leczymy sie w calkowicie prywatnej klinice, nasz doktor ma dyzury rowniez w panstwowym szpitalu. Ale moze mieszkam na jakims dzikim zachodzie?
Dla mnie to latwiejsze w Polsce. W internecie wpisuje "najlepszy specjalista...." czesto pojawia sie nazwisko a czasami link do portalu znany lekarz.
Jak tutaj szukalam info o ginekologu od ciaz wysokiego ryzyka, to pojawil sie jeden, Arab w dodatku.
Na pewno w L jest duzo prywatnych klinik (w tym duzo polskich) ale jak uzyskac info, gdzie przyjmuje specjalista z prawdziwego zdarzenia. Nie wiem.
Moremi, mnie tez glowa cmi od rana. Ale u nas to pogoda moze byc przyczyna. Wlasnie zapadl zmrok i leje.
Zofia8
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ja nawiązałam nie do starań tylko do twojego nawiązania do białych zębów.
jak już nie masz się czego czepić to się czepiasz tych białych zębów.
to jest w tobie przewidywalne właśnie
niczego sie nie czepiam, naprawde myślisz że mnie obchodzi twoje życie prywatne?
chodz lepiej poprasujemyefcia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Gretka, czyli iv też w Polsce?
zreszta nie wiem jak wyglada suplementacja po, jak jest traktowana ciaza wczesna w takim wypadku-
skoro przy klasycznej poczatki nie sa rozowe- to tu raczej tez jestem pesymistka( normalnie to po dodatnim tescie dzwonisz do gina- podajesz termin ostatniej @ i czekasz na wizyte do 10 tyg- a wiesz ze w tym czasie moze sie zdarzyc wszystko....)moremi lubi tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny