35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:pusur, ty roztaczasz taka wizje, ze kazdy, ktos posiada male dziecko musi sie szykowac blizej nieokreslony czasowo armagedon..
to moze napisz, kiedy, a nie walisz takie "ja juz tam bylam" a "ty swiata nie znasz" posty?
i w ogole po co miec dzieci z takim razie z takim podejsciem? ze bedzie gorzej?
dla mnie to jest odwrotnie- na poczatku jest przrabane, bo nie wiadomo jak sie nim zajac i co toto chce, ale z kazdym dniem, kiedy dziecko sie rozwija jest fajniej i lepiej..
Chyba sie niepotrzebnie doszukujesz czarnych podtekstow. Macierzynstwo bywa wyczerpujace, ale jest cudowne. Ale nie nalezy oczekiwac okresow konstans, ten pirewszy rok to ciagle zmiany.moremi, Mala79, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:te sa 4setki
jak nie zajde to poprosze
To tak samo jak b6 + b6 = b12ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, Heretyczka, macduska, paszczakin, efcia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobra, przyznam się. Byłam u lekarza
Dzieć rośnie (ja chyba szybciej), na 99% chłopak, łożysko umiejscowione na przedniej scianie, obniżone (co prawdopodobnie jest przyczyną krwawień), ale nie przodujące (dobrze!).
Mogę mieć jeszcze incydenty z krwawieniami, ale nie powinny być groźne. Nadal mamy unikać seksu, na basen mogę chodzić, ale nie mogę przepływać 40 basenów. No i mogę polecieć do Belgii
Mala79, ComeToMeBaby, Dziobak, anna maria, Zofia8, Natka_79, megan8, kkisia, Heretyczka, SolarPolar, macduska, kapturnica, paszczakin, caffe, gretka, Arwena, ania.g, efcia, Krakonka, malgos741, Mega, gosia7122, beates, inessa, iwcia77, mama78, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Dobra, przyznam się. Byłam u lekarza
Dzieć rośnie (ja chyba szybciej), na 99% chłopak, łożysko umiejscowione na przedniej scianie, obniżone (co prawdopodobnie jest przyczyną krwawień), ale nie przodujące (dobrze!).
Mogę mieć jeszcze incydenty z krwawieniami, ale nie powinny być groźne. Nadal mamy unikać seksu, na basen mogę chodzić, ale nie mogę przepływać 40 basenów. No i mogę polecieć do Belgiimoremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mogę mieć jeszcze incydenty z krwawieniami, ale nie powinny być groźne. Nadal mamy unikać seksu, na basen mogę chodzić, ale nie mogę przepływać 40 basenów. No i mogę polecieć do Belgii
Dobre wiesci Moremi
kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Dasz ty rade bez 40 basenow??kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:A wlasnie. Chcialam powiedziec, ze sie na druga ture wyborow zarejestrowalam. Przekonala mnie moja profka, bo jej te same argumenty wysunelam, ze moze to nie fair glosowac w kraju w ktorym sie nie mieszka, a ona powiedziala, zebym przynajmniej zrobila to dla innych ludzi ktorzy nie chca w PL PIS
Poza tym moja 87 babcia, ktora mieszka na 4ym pietrze w bloku i od 3 lat nie wychodzila z domu, zawziela sie z tego samego powodu i poszla glosowac i tez mnie prosila zebym glosowala. Takze dorzucam dwa glosy w niedziele
ciekawe, czy pis znowu droge do ambasady zamknie tak, zeby z zadnej strony nie mozna bylo dojechac..ale to jeszcze zalezy, gdzie sie zarejestrowas
moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość