35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:E, co Ty pies ogrodnika?
A tak na powaznie ja wyznaje zasade ,że jak ma isc na lewizne to pojdzie czy ma 50 czy 30 lat . I zadna nawet naj zajebitniejsza dziura nie zatrzyma jak mu zapachnie innastara.krycha, Zofia8, moremi, Margolcia88, kkisia, efcia, caffe, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No jak ma grzebac w obcych piczkach to nie bedzie grzebal w zadnej ??
A tak na powaznie ja wyznaje zasade ,że jak ma isc na lewizne to pojdzie czy ma 50 czy 30 lat . I zadna nawet naj zajebitniejsza dziura nie zatrzyma jak mu zapachnie inna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Mój też ją lubi i kaszke manną z glutenem też i wszystkie smakowe - ryżowo- jakies tam....w ogóle je wszystko co mu sie da- i płacze po każdym posiłku, że juz koniec..pokazuje mu pusta miseczkę i mówię, że za kilka godzin dostanie znowu, ale on tak żałośnie zawodzi i wkłada buzię do tej pustej miski - normalnie pęknąć można ze smiechu...
My mu też dajemy dorosłe jedzenia nasze - ziemniaki, zupy i inne - i jest zachwycone.
Ma dziwną skłonność do krztuszenia się - jedzeniem, albo nawet wodą czy śliną - zapowietrza się i nie może złapać oddechu przez chwilę - czy to się zdarza i jest normalne? Bo juz się zastanawiam, czy z tym gdzies nie iść...gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No jak ma grzebac w obcych piczkach to nie bedzie grzebal w zadnej ??
A tak na powaznie ja wyznaje zasade ,że jak ma isc na lewizne to pojdzie czy ma 50 czy 30 lat . I zadna nawet naj zajebitniejsza dziura nie zatrzyma jak mu zapachnie innastara.krycha, Reni, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc babeczki
kisia lacze sie w bolu ja to za chwile nie bede na oczy widziec- chyba pogoda
ja mam zagwozdke z klinika
dzis bylam u endo- ta z kolei poleca inna ( ale lobbuja naganiacze)
a mam pytanie do tych co po ivf czy seks na szkielku z odmrazanym plemnikiem?
czytalam na bocianie- pisal lekarz do ktorego ew. pojde ze oni tylko z takiego materialu korzystaja- bo lepsze efekty i pewnosc ze tatus sie nie zestresuje- wiec jak to jest?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 16:02
Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
Gretka, czyli laparo nie wyszło? Przykro mi, ale wiesz w którym kierunku uderzać.
A post ten wyżej przeczytaj raz jeszcze i popraw. Troszkę globus faktycznie szwankuje, bo mało zrozumiałe to jest
Zofia8, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnygretka wrote:czesc babeczki
kisia lacze sie w bolu ja to za chwile nie bede na oczy widziec- chyba pogoda
ja mam zagwozdke z klinika
dzis bylam u endo- ta z kolei polecal inna ( ale lobbuja naganiacze)
a mam pytanie tych co po iv czy seks na szkielku z odmrazanym plemnikiem'
czytalam na bocianie- pisal lekarz do ktorego ew. pojde ze oni tylko z takiego- bo lepsze efekty i pewnosc ze tatus sie nie zestresuje- wiec jak to jest?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 16:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:weszłam do apteki i poprosiłam o vit E
28 euro
myślałam że padneWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 16:02
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Jestesmy w domu dziewczyny.
Gabriela jest sliczna - odezwe się pozniej.
Anna wam napisała na pewno.stara.krycha, Heretyczka, Zofia8, gretka, moremi, kkisia, Margolcia88, efcia, Arwena, ania.g, ComeToMeBaby, kapturnica, caffe, megan8, Natka_79, Dziobak, SolarPolar, paszczakin, macduska, Krakonka, Mega, malgos741, Reni, gosia7122, Sabina, inessa, iwcia77, mama78, Iwone, Simba lubią tę wiadomość